Stoke - Arsenal: (AH: +0,5) 1

Match center
19. august 2017 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Bet365 Stadium    Andre Marriner
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 25-30-45%
Betvalue: 113,85%
Spilbar ned til odds: 2,80
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Arsenal kom godt fra start i den første kamp i ligaen med en sejr over Leicester hjemme, men hvis man kigger nøje på kampen, viste den at Arsenal havde store defensive problemer, da man lukkede hele 3 mål ind selvom man vandt kampen 4-3. Dette ville måske være et acceptabelt resultat ude, men hjemme er det ikke i orden at lukke så mange mål ind, selvom ens startellever ikke har været den stærkeste.

Kigger man på Stoke, tabte de på udebane 0-1 mod Everton, et ganske acceptabelt rusultat, da man ikke faldt helt igennem i kampen og holdte denfensiven nogenlunde stabil og kun tabte kampen 0-1 mod det stærke hold. Denne her gang spiller Stoke hjemme foran eget publikum og det er her man skal hente sine point. Man kan her komme længere frem på banen end man gjorde mod Everton, da man ved at Arsenal ser lidt rystede ud i de bagerste kæder i øjeblikket. Det kan godt være man får Mertesacker og Mustafi tilbage i defensiven, men da vi kun er i starten af sæsonen vil det kræve tid at få dem spillet ind i holdet igen, sådan så der opstår noget kontinuitet omkring Arsenals spil. Derfor bør Stoke kunne udnytte at Arsenal ikke helt er oppe i gear endnu og blæse hårdt frem fra starten af kampen for at få det første mål der kan afgøre kampen til deres fordel.

Skader og Karantæner:

Arsenal stiller dog ikke helt op i stærkeste selvom de har Mertesacker og Mustafi tilbage. De mangler stadig Koscielny, Cazorla og Zelalem så hvis Stoke kan formå at sætte sig på spillet på midten og presse Arsenal tilbage så Arsenals angreb ikke formår at folde sig ud, så ser jeg gode muligheder for en stoke sejr og ikke kun en uafgjort. Det der desværre taler imod spillet, er hvis Arsenals angreb vil være i stand til at udnytte manglen af Affelay og Ireland i Stokes hold og komme frem til mangle chancer i angrebet der dermed giver hjørnespark og vil give angrebet hos Arsenal alt for meget spil offensivt, hvor de naturligvis er rigtig dygtige. Derfor skal det i det hele tages undgås at Arsenals angreb får ret meget at sige i denne kamp, hvor Stokes eget angreb skal frem og få presset bolden hen over midtlerlinjen, og selvom det ikke giver mål, er det fastholdelse af spillet der er vigtigt her, sådan så Arsenal ikke får deres angreb i gang. Alt dette ser jeg gode muligheder for og spiller derfor 1X.

Indbyrdes:

Hvis man kigger på de seneste 10 kampe mellem de to hold så har Stoke haft et fornugtigt tag på Arsenal, hvor man endda har fundet en række kampe hjemme. Hvis Stoke spillede mod Arsenal ude, ville det være helt andre forhold, men når Stoke spiller mod Arsenal hjemme har de det med at overaske alt og alle, hvilket jeg også tror på kommer til at ske denne gang.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback