18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sparta Prag - Liverpool: Liverpool clean sheet - Tips & Spilforslag

Match center
17. februar 2011 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Generali Arena
16. feb. 2011 kl. 17:30 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 44%
Betvalue: 106,04%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Sparta Prag får nok sit at se til når man tager imod Liverpool i hjemmeholdets første turneringskamp siden december.

I den hjemlige liga har forsvaret stået solidt, mens det har knebet lidt mere i Europa League. I vinterens transfervindue har man solgt holdets klare topscorer, hvilket ikke lover godt for tjekkerne, der i forvejen ikke var for målfarlige.

Liverpools defensiv har fået et kæmpe boost under Dalglish og den nye førsteholdstræner, Steve Clarke, og man har kun lukket ét mål ind i de seneste fem ligakampe. Til gengæld har det knebet med offensiv styrke.

Det gør sig også gældende forud for denne kamp, hvor man er rejst til Tjekkiet med mange reserver og ungdomsspillere, en lang række forsvarsspillere og uden de helt åbenlyse målscorere.

Hvis The Reds spiller ligeså stærkt defensivt, som man gjorde mod Chelsea, vil Sparta nok få svært ved at bryde igennem forsvaret. Omvendt har gæsterne ikke det store at skyde med fremad banen, og har måske heller ikke så travlt med at nedbryde hjemmeholdet, der nok vil kæmpe hårdt for ikke at sætte noget over styr allerede i første kamp.

Bemærk: odds 2,41 er efter 5% kommission.

CV 1X2: 22-29-49

 

SPARTA PRAG

Den tjekkiske liga har holdt vinterpause siden slutningen af november, og hovedstadsholdet har overvintret på en andenplads, fire point efter Plzen. De seneste ligaresultater har ikke fejlet noget, man har således vundet fem kampe i streg.

Efter ligapausen har man spillet to Europa League-kampe i december, og holdt sig varm i det nye år med tre træningskampe mod Dnipro og to gange Zenit.

Tjekkerne har med ligaens bedste defensiv kun lukket 11 mål ind i 17 kampe, men er til gengæld det mindst målfarlige af top 5-holdene.

Offensiven er ikke blevet bedre af, at man i vinterens transfervindue har solgt det unge angrebstalent, Wilfried Bony, til Vitesse. Med 10 scoringer i 14 ligakampe og fem i de seks EL-kampe, har Bony været allestedsnærværende for holdet denne sæson. Derudover har man solgt Juraj Kucka (midtbane), der stod noteret for fem mål i ligaen og EL, til Genoa.

Europa League-gruppespillet

Man sluttede som toer Gruppe F foran Palermo og Lausanne Sport, men bag CSKA Moskva.

Sparta Prag - Palermo 3-2

CSKA Moskva - Sparta Prag 3-0

Sparta Prag - Lausanne 3-3

Lausanne - Sparta Prag 1-3

Palermo - Sparta Prag 2-2

Sparta Prag - CSKA Moksva 1-1

Som det ses, har Sparta Prag ikke været ligeså succesfulde med at holde modstanderholdet fra at score, som man har været i ligaen.

LIVERPOOL FC

Liverpool har været som forvandlet efter Kenny Dalglish endnu engang indtog trænersædet. Klublegenden tabte sin første kamp efter fire dage i sædet, men har siden ikke set sig tilbage. I de fem seneste ligakampe har man vundet fire og spillet én uafgjort, og kun lukket et mål ind.

Den nye first team coach, Steve Clarke, har haft en kæmpe indvirkning på de rødes defensiv, specielt imponerende var det, da man tog til Stamford Bridge og holdt hjemmeholdet på sølle to skud indenfor målrammen.

Dalglish har ført pass & move-filosofien tilbage på Anfield, men selvom spillet og indsatsen har været længder foran hvad det nogensinde var under Roy Hodgson, så har man altså ikke bombet kasser ind.

Andy Carroll har stadig sin debut til gode, mens Suarez er en smule fra at have 90 minutter i benene, hvilket har betydet at man siden Torres' afgang har manglet en regulær klasseangriber.

Midtbanedynamoen, Raul Meireles, er dog blomstret op med fem scoringer i seks kampe, men da han også har været eneste målscorer, er tre af de fire seneste ligakampe endt med blot én Liverpool-scoring.

Satses der på EL-trofæet?

En Europa League-sejr er holdets eneste chance for at hive et trofæ hjem, og redde lidt af æren i en dårlig sæson. Der har dog ingen officielle udtalelser været om hvor i høj grad man satser på EL, og det ser da også ud som om, at man først og fremmest vil koncentrere sig om en god afslutning på Premier League.

Dalglish har aldrig været bleg for at give de unge chancen, og sammen med nogle af breddespillerne, vil de nok få spilletid i EL.

Europa-League-gruppespillet

Man gik ubesejret gennem gruppespillet, men med en del rokeringer og brug af reserver, imponerede man aldrig rigtig for alvor. To sejre, fire uafgjorte og en målscore på 8-3 var såmænd nok til at sikre førstepladsen foran Napoli, Steaua og Utrecht.

Liverpool - Steaua 4-1

Utrecht - Liverpool 0-0

Napoli - Liverpool 0-0

Liverpool - Napoli 3-1

Steaua - Liverpool 1-1

Liverpool - Utrecht 0-0

Kun ét udebane mål scoret både for og imod sig. Alle kampe var dog under Hodgson-tiden, men selvom holdet vil mere fremad banen under Dalglish, er der intet der tyder på at man slækker på defensiven.

TRUPNYT

Der meldes ikke om nævneværdige skader hos hjemmeholdet.

Blazek - Kusnir, Repka, Brabec, Pamic - Sionko, Matejovsky, Vacek, Podany/Zeman - Keric - Kweuke

Liverpool er rejst til Tjekkiet uden Steven Gerrard, Daniel Agger og Christian Poulsen, mens Luis Suarez er låst som følge af europæiske kampe for Ajax. Det er en ung og reservespækket trup der ankom til Prag i dag, der blandt andet indeholder fem ungdomsspillere.

Bemærkelsesværdigt er det, at man ikke har det store offensive skyts med. Kuyt og Ngog er eneste angribere, mens Maxi og Meireles er de eneste faste spillere, der kan gøre sig på den offensive midt. Sidstnævnte var dog ramt af en virus, og kastede op i pausen i weekendens kamp, så det er muligt han bliver sparet.

Dalglish vil nok forsøge sig med en blandet start 11'er, der giver plads til et par reserver og måske ungdomsspillere. Sandsynligvis med en stærk forsvarskæde, da Carragher skal spilles tilbage i form og Kyrgiakos kunne bruge noget kamptræning.

Truppen: 

Målmænd: Reina, Jones, Gulacsi

Forsvarer: Johnson, Flanagan, Aurelio (også midtbane), Robinson, Kyrgiakos, Wilson, Carragher, Kelly, Skrtel

Midtbane: Meireles, Cole, Maxi, Jovanovic, Lucas, Coady, Ince, Sterling, Pacheco,

Angreb: Kuyt, Ngog.

Mulig opstilling (se kommentarerne for nærmere info): Reina - Kelly/Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Wilson/Aurelio - Maxi, Lucas/Aurelio, Cole, Jovanovic, Pacheco - Ngog

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Fremtidige tips

2022-09-08
- Bruger
- Ekspert
02:20 Matt Ryan: Over 3.950,5 reg. season passing yards
1,86
19:00 Hvem vinder NFC South?: Atlanta Falcons
6,00
2022-09-09
- Bruger
- Ekspert
01:00 Tom Brady passing yards i reg. season: Over 4.699,5 yards
1,90
02:00 Tom Brady passing TDs i reg. season: Over 35,5 TDs
1,90
02:20 Regular Season MVP: Deshaun Watson
41,00
02:20 Vinder af NFC West: San Francisco 49ers
2,90
02:20 Vinder af NFC South: New Orleans Saints
5,85
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A:: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback