18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Southampton - Wolverhampton Wanderers: 1

Match center
14. februar 2021 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Graham Scott
12. feb. 2021 kl. 18:42 (Opdateret 14. feb. 2021 kl. 14:56) 12/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Southampton står over for Wolverhampton i denne runde 24. Jeg har kigget på de to holds seneste opgør, match-ups og så hvordan holdene kommer til chancer, og på den baggrund tror jeg vi får en Saints sejr.

Chance (1-X-2): 42-29-29%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det taler for
 • Southampton har været i en skidt periode med 5 nederlag i træk, og nogen store nogen af slagsen. En del af forklaringen skal findes i de mange skader de har været ramt af, og det er begyndt at lysne sig for hjemmeholdet, som har flere klar til dette opgør (se holdinfo)
 • Wolves har umådeligt svært ved at skabe chancer, og få scoret. I år er det blevet til 23 mål på 23 kampe, og til dette opgør har Southampton Vestergaard og Bednarek klar som en duo i midterforsvaret, og samtidig har de deres normale backs klar, som tilsammen giver en god ro, og vil gøre det endnu svære for Wolves at få scoret.
 • Southampton har i år scoret 11 mål på dødbolde, og det er også lidt af forklaringen til deres lave xG, og med Vestergaard som har lavet 3 mål og Bednarek der har lavet 1. Er de en trussel på standartsituationerne, og så kan man ligge Ward-Prowse til, som er en specialist til at ligge boldene, men også selv sparke frisparkene ind, hvor han har lavet 5 i denne sæson. Det bliver et våben for Saints.
 • Southampton har til dette opgør Ings med i front, og han er med 7 mål og 3 assists en vigtig mand i front. Han har været småskadet, og målløs i de seneste runder, men kom i gang i FA-cuppen, hvor han scorede mod Wolves, og jeg tror på, at han kan gentage den bedrift.
 • Wolves spiller meget på omstillinger, og vil nok komme til at overlade en del af spillet til Southampton, og det passer dem egentligt ganske fint. Southampton er et godt spillende hold, som også snitter 54,5% boldbesiddelse i deres kampe, så at de kommer til at skulle skabe kampene, tror jeg passer dem ganske fint.
 • Offensivt så er Southampton også et hold der har mange strenge at spille på, og med tilgangen af Minamino har man ret mange offensive muligheder, hvor jeg synes Wolves er lidt presset når de må undvære Podence og Jimenez
Hold øje med
 • Kan Wolves få succes med at sende Traore og Neto afsted i omstillinger, kan jeg godt frygte lidt for farten hos Southampton bagkæden, og her synes jeg især at midterforsvaret i Southampton har nogle udfordringer på farten.
 • Kigger vi på xGF så skaber Southampton ikke mere end Wolves, og er faktisk et hold der overpræstere ret meget, hvis vi kigger på xGF har de blot 22,2 men har scoret 29. (det er kun Man. Utd. der har overpræsteret i samme grad, hvis man kigger på xGF og deres faktiske antal mål).
 • Southampton har mange mand der har været ude i med skader, og det er længe siden de har kunne stille med det samme hold to kampe i træk, og den kontinuitet som er super vigtig i fodboldhold, for at relationerne falder på plads, har de ikke haft på det seneste, hvilket også kan ses på 5 nederlag i træk.
 • Og lige 5 nederlag i træk er aldrig sjovt, og man kunne godt forestille sig at Southampton bare gerne vil på tavlen igen, og derfor vil være tilfredse med 1 point, jo længere kampen skrider frem. Så jeg er også bekymret for, om det er et Southampton der er "tilfredse" med en mellemsæson, og 1 point i dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på en hjemmesejr er startet i alt fra 2,30-2,50, og har siden bevæget sig i det interval. Jeg har valgt det rene 1-tal efter jeg har set deres indbyrdes FA-cup kamp, og efter jeg har læst mig til, at Southampton har et rigtig slagkrafitgt hold klar til denne kamp, hvor flere profiler er skadesfri igen. 

Holdene:

Southampton:

Der er flere folk for hjemmeholdet der er ved at være klar igen, og jeg forventer mig at vi kommer til at se en start 11'er bestående af:

McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Minamino; Adams, Ings

Det jeg hæfter mig ved her, er især bagkæden hvor det næsten kun er Bednarek der har været skadesfri over de senste kampe, men nu er alle klar, og deruover er Armstrong med igen, og han kan enten gå ind i start 11-eren eller giver et godt supplement på bænken. Hvis han ikke starter er Djenepo også i spil igen, efter han har været skadet, og derudover er Redmond også ved at være ovenpå igen efter han også har været skadet. Så det ligner et Saints hold der er ved at have alle deres bedste spillere klar igen.
Der er dog også folk ude stadigvæk, og Diallo (fast mand 11 kampe) er tvivlsom, og derudover er Walcott (fast mand 15 kampe 2 mål) ude af dette opgør. 

Wolves:

Kommer til at stille i deres 3-4-2-1, og her ville Podence (fast mand 18 kampe 3 mål) og Jimenez (fast mand 10 kampe 4 mål) være savnet for det kreative spil. Samtidig er Boly (fast mand 16 kampe) og Marcal (fast/reserve 10 kampe) skadet i bagkæden, hvilket giver denne opsitlling.

Patricio; Dendoncker, Coady, Kilman; Semedo, Neves, Moutinho, Jonny; Traore, Willian Jose, Neto

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback