18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Southampton - Burnley: Under 2,5 Mål

Match center
23. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Chris Kavanagh
22. okt. 2021 kl. 11:48 (Opdateret 23. okt. 2021 kl. 17:33) 22/10
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 9. tager Southampton hjemme imod Burnley. En kamp hvor jeg har kigget på spillertrupperne, og de to holds taktiske tilgange, og synes det ligner en kamp der kan gå under de 2,5 mål.

Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Burnley har deres store profiler i bagkæden, og til dette opgør har de det gode makkerpar Mee og Tarkowski klar igen. De to har gjort det super flot i tidligere sæsoner, og at Mee er med igen ser jeg som et stort plus.
 • Offensivt så er Burnley meget ligetil, det er over kanterne og så ind i boksen. Det virker til tider, men det skaber ikke så mange mål eller store chancer. Kigger vi på ders xGF så ligger den på 8,5 hvilket er i den lave ende af PL.
 • Begge hold har spillet 8 PL kampe, og 5 af dem er gået under de 2,5 mål. Deres kampe snitter for Burnley 2,3 mål pr. kamp, og for Southampton 2 mål pr. kamp.
 • Ward-Prowse er ude for værterne i dette opgør, og han er en vigtig offensiv brik for dem. Han har allerede scoret 2 mål i denne sæson, og så er han en evig trussel på dødbolde, hvor han både kan scorer, men også får en del assists. Hans fravær ser jeg som endnu et plus for dette spil.
 • Kigger man på Southamptons kampe i denne sæson, så har de holdt et yderst fornuftigt xGA, hvor det kun imod Chelsea er stukket lidt af (3,7 xGA). I kampe mod gode offensiver har de holdt godt stand, bedst illustreret ved at spille 0-0 mod Man. City.
 • Burnley har et snit på 39,5% boldbesiddelse i deres kampe, og Southampton har et snit på 46,4%. Det er med andre ord ikke hold der tager teten i deres opgør, og det kan godt gøre dette opgør til en taktisk forestilling, hvor begge hold vil have meget fokus på det defensive, og måske ikke tage de store risici.
Hold øje med
 • Begge hold har brug for point. Derfor kan jeg godt være lidt nervøs for om vi får en kamp, hvor begge mandskaber vil gå efter de tre point, og derfor spille med større risiko end normalt.
 • Det seneste indbyrdes opgør endte 3-2 i en yderst underholdende kamp. Kommer der samme knald på i dette opgør får vi svært ved at holde os under de 2,5 mål.
 • Der er individualister på begge mandskaber der kan få mål totalen op over de 2,5 mål. Cornet, McNeil og Wood er farlig og kan gøre ondt på Southampton, og omvendt så skal Burnley holde godt øje med, Redmond, Elyounoussi og Broja.
Oddsmarked

Betfair åbnede dette spil i 1,73 hvilket de fleste bookmakers gjorde. Vi har så over de seneste dage bevæget os op i de 1,85 som jeg mener er spilbart. 

Jeg var også interesseret i 1-tallet, men tror godt dette opgør kan gå hen og blive en låst og taktisk forestilling.

Holdene:

Southampton:
Hjemmeholdet må undvære Ward-Prowse (fast mand) og Stephens (fast mand). Derudover er Che Adams lidt tvivlsom til dette opgør. Det betyder at vi får følgende start 11'er, hvor jeg dog er usikker på om de spiller med Armstrong eller Djenepo.

McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Perraud; Elyounoussi, Romeu, Diallo, S Armstrong; Redmond, Broja

Burnley:
Gæsterne får i Mee (fast mand) en rigtig vigtig skikkelse tilbage på holdet, og det kan være med til at sikre det defensive fundament. På skadeslisten er Vydra (reserve) Stephens (reserve) Taylor (fast mand), hvor der er muligheder for at Vydra og Taylor kan være med. 

Pope; Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor; Cornet, Westwood, Cork, McNeil; Barnes, Wood

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback