18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - West Bromwich Albion: (AH: +0,5) 2

Match center
2. februar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Paul Tierney
2. feb. 2021 kl. 09:24 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 20:52) 02/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 46-0-54%
Betvalue: 104,76%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sheffield er i de største problemer og vil sandsynligvis gå offensivt tilværks for at hente de 4 point op til WBA. Men det vil passe WBA fint, da Pereira flere gange har straffet modstanderne på omstillinger. Derudover er oddset bare skævt sat.
Det taler for
 • Odds 2 på Sheffield giver i min bog ikke mening. Bevares har jeg dem også som det bedste hold af de to, men ikke meget. Oddset indikerer at de er væsentlig bedre. Et normalt lige opgør ville betyde odds ca. 2,2-2,3 på hjemmeholdet. Læg dertil at hjemmebanefordelen ikke eksisterer for tiden. Det giver et skævt odds i min verden.
 • Egentlig mener jeg at WBA flere gange har fået ufortjente point - mod Liverpool, Wolves og senest Fulham. Ja selv i det omvendte opgør, som WBA vandt 1-0. Forklaringen tror jeg er i frontlinjen, hvor Pereira flere gange har ødelagt mine spil (fx mod West Ham), så denne gang håber jeg at han hjælper mig - og han er i hopla for tiden. Og med Diagne hentet ind på leje, har han fået en legekammerat.
 • Problemet for Sheffield - der underperformer kraftigt ift. xG - er, at de i modsætning til WBA, sjældent kender deres besøgstid. Intet andet hold har scoret færre mål fra åbent spil end The Blades. Frontlinjen var også tam sidste sæson, men der lukkede forsvaret totalt af - det gør de bare ikke i år, hvor de mange skader har ødelagt det defensive flow.
 • Wilders kører den samme opstilling fra gang til gang. Big Sam er til gengæld en meget pragmatisk manager, der ofte har held til at læse modstanderen og ellers justere i kampen. Mod Fulham startede han med en 3-backkæde, som ikke gik godt, og skiftede derfor halvvejs til en 4-backkæde. Samme skift ser man ikke Wilders praktisere, og det giver måske Big Sam en fordel.
 • Men grundlæggende tror jeg, at WBA står dybt og modstår presset fra Sheffield, hvilket de kan have held med pga. Sheffields ufarlige spillere. Presset absorberes og så lurer WBA på kontra. Her kan de straffe Sheffield, som Zaha og Eze gjorde (Zaha er en klasse for sig her godt nok)
 • Frygten for at tabe kan tage over i denne vaskeægte bundgyser, selvom begge hold vel egentlig burde jagte de 3 point, for holdene over stregen har fået point på det seneste. Men rent psykologisk vil ingen af holdene nok satse det vilde dybt inde i anden halvleg ved stilling uafgjort.
Hold øje med
 • xG har det med at indhente én, og det taler til Sheffields fordel i dette matchup.
 • I en tæt affære kan tilfældigheder afgøre kampen. Ja hele ligaen virker jo til at være en stor tilfældighed i denne sæson, så ethvert spil er for tiden behæftet med stor usikkerhed (hvilket det nok altid er). Men det er blevet sværere at forudsige er det spillemæssige udtryk - se fx hvordan Newcastle spillede ude mod Everton?!?
 • En anden forklaring på det meget svingende spil for tiden, er det tætte kampprogram, der kan betyde meget svingende præstationer. Lidt a la The Championship. Hvor frisk er Pereira?
 • Big Sams mange taktiske skift kan gå udover kontinuiteten. Omvendt har Wilders holdt stædigt fast, og det kan måske i sidste ende redde dem, hvis selvtilliden vender tilbage. Forbandelsen blev brudt med sejren over Newcastle. Efter en okay kamp mod Spurs vandt Sheffield fortjent ude over Man Utd, og de kæmpede bravt mod City. Pilen er opad for The Blades, hvilket er mit største faremoment!

Sheffield Utd 3-5-2

Ramsdale - Ampadu, Egan, Basham - Bogle, Fleck, Norwood, Lundstram, Baldock - Burke, McGoldrick

Fravær: Berge, O'Connell, Robinson, Osborn, Stevens

West Bromwich 4-4-1-1

Johnstone - Gibbs, Bertley, Ajayi, Furlong - Snodgrass, Sawyers, Livermore, Gallagher - Pereira - Diagne

Tvivlsom: Diangana

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback