18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - Newcastle United: (AH: +0,5) 2

Match center
5. december 2019 kl. 20:30 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Stuart Attwell
5. dec. 2019 kl. 01:21 (Opdateret 5. dec. 2019 kl. 22:44) 05/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (13)

Årets overraskelse fra industribyen/Full Monty-byen tager imod geordie-drengene i et old school arbejder-opgør. Det kan blive rigtig tæt, og interessant nok er Sheffield (måske) overvurderet.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet

 • Oddset på Sheffield er helt nede i 1,85-ish. Omregner man resultaterne for den sidste halvanden sæson for PrL, bør oddset for hjemmesejr være cirka 2,1 for to lige gode hold (tilgangen er hentet fra Steffen Dams bog). Normalt er sandsynligheden for en hjemmesejr cirka 48% - med nuværende odds er Sheffield-sejr vurderet til at være cirka 54% sandsynligt (ser bort fra bookmaker-juicen). Det var det første, der tiltrak mig ved dette bet.
 • Sheffield har selvfølgelig overrasket alt og alle, og årets-kæledægger (nu hvor Norwich er kollapset) indtager en flot 9. plads i skrivende stund. Omvendt har Tyneside-holdet også gjort det bedre end forventet, med nedgraderingen på trænerposten og en lidet imponerende trup. Newcastle var forventet at ligge under stregen eller lige på grænsen på nuværende tidspunkt. 2 point ned til Everton er dog heller ikke langt fra stregen...
 • Begge hold har underpræsteret minimalt i forhold til scorede mål versus forventede mål (xG). Det er forventeligt med angribere lidt under gennemsnittet. Til gengæld har Sheffield kun lukket 0,9 mål ind pr. kamp versus 1,5 xG. Newcastle følger ok med med 1,6 reelle mål versus 1,9 xG. Samlet giver det en overpræstation for Sheffield på 0,4 mål og Newcastle 0,2 mål. Ikke den store forskel – men kigger vi et spadestik dybere, har Sheffield været dygtige/heldige med at kommer foran mere end de har været bagud. I gns. scorer Sheffield det første mål i det 45. minut og indkasserer først i det 54. For Newcastle er det modsat – første mål i det 40. minut, men det første mål i mod kom to minutter før i det 38. minut. Set over 14 kampe har det givet Sheffield ekstra 126 minutter fri leg, hvor de har kunne køre på kontraer, hvor chancerne ofte bliver større end ved status qou.
 • Sidste argument for at holdene er lige gode, er deres evne til at producere/forhindre store chancer indenfor de sidste 6 kampe. Her har jeg Newcastle i bunden med West Ham. Men i feltet ligeover ligger Sheffield. Forskellen mellem de to er 1 stor chance (store chancer har jeg defineret til +0,25 xG). Men indenfor de sidste 6 kampe har Newcastle stået over for 2 af de 4 bedste hold i ligaen i Chelsea og City, hvorimod Sheffield har sluppet nådigt med de faldende giganter fra Spurs, United og Arsenal (og det ikke er engang skrevet for sjov)
 • Match-up: Sheffield er fan af høje indlæg, som de producerede lystigt af mod Wolves i weekenden. Det er om muligt, den værste måde at angribe Newcastle på, med 3 store typer i deres fem-back-kæde. Newcastles forsvar er ditto et af deres farligste våben, for de går all in på dødbolde, hvor jeg mener de har gode muligheder mod Sheffield. Derudover er det i praksis to 3-5-2 formationer imod hinanden, hvilket logisk nok kan gøre det til en låst taktisk affære
 • Den mentale situation: Newcastle fik et solidt moralboost ovenpå 2-2 mod City. Runden før tabte de dog fortjent ude mod et angrebslystent Aston Villa. Med moralen ovenpå City, tror jeg de er opsat på at få en resultat med hjem til nord. Sheffield er selvfølgelig flyvende på alle fronter, og vil selvfølgelig gerne have en sejren her. Men med fødderne godt placeret på jorden og viden om, at PrL laaaaangt fra er afgjort endnu, vil de også kunne acceptere et X mod en potentiel direkte modstander om nedrykning. Især hvis der stilstand hen imod slutningen af kampen.

Det taler imod

 • Kommer Sheffield foran, kan det blive vanskeligt for Newcastle at vende tilbage. For udover deres dødbolde, har de ikke meget at komme med offensivt.
 • Sheffield har ingen problemer med skader, hvorimod Newcastle har et par fravær og tvilsomme spillere i især defensiven. Offensivt er Saint-Maximin tvivlsomt, hvilket kan være kritisk, da han har været en af de få offensive lyspunkter i Nordengland. Saint forventes dog at spille. I defensiven er Newcastle dog godt besat – faktisk så godt at Lejuene og især Schär ikke bare kommer ind igen efter de er blevet klar igen.
 • Chris Wilder har udført mirakler med Sheffield – jeg har væsentlig større fidus til, at han kan takstisk udmanøvrere Steve Bruce end vice versa

Forventet startopstilling og trupnyt (fantasyfootballscout/whoscored):

Sheffield Utd (3-5-2): Henderson - O'Connell, Egan, Basham - Stevens, Fleck, Norwood, Lundstram, Baldock - McColdrick (McBurnie), Mousset

Fravær: Ingen

Tvivlsomme: Ingen

Alternativer: McBurnie kan få chancen i front i stedet for McColdrick

Newcastle (5-3-2): Dubravka - Willems, Dummett, Clark, Fernandez, Manquillo (Yedlin) - Saint-Maximin (Atsu), Hayden, Shelvey, Almiron - Joelinton

Fravær: Lascelles (f), Ritchie (m)

Tvivlsomme: Yedlin, Saint-Maximin og Carroll

Alternativer: Longstadd brødrene kan komme ind. Ligeledes er især Schär klar igen, men efter 2-2 kampen mod City, kommer hverken han eller Lejuen sandsynligvis ind

PS. Det var ikke hensigten at lægge et modsat forslag op i forhold til en anden bruger, så det beklager jeg Nebelong. Jeg skrev artiklen tirsdag aften, men pga. en misforståelse fra min side, fik jeg ikke lagt forslaget ud. Normalt ville jeg så komme med kommentarer til det andet forslag i stedet.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback