18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield U. - Burnley: Dobbeltchance: x2

Match center
2. november 2019 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Simon Hooper
2. nov. 2019 kl. 00:33 (Opdateret 2. nov. 2019 kl. 17:53) 02/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 38-31-31%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Lørdag eftermiddag tager sæsonens store overraskelse, oprykkerne fra Sheffield United, hjemme imod et andet fysisk stærkt mandskab fra Burnley. Vejrguderne har tilsyneladende i denne anledning tænkt sig, at opgøret skal krydres med regn og blæst, således vi velsagtens får et vaskeægte engelsk fighteropgør på Bramall Lane, hvor alt kan ske.

Jeg synes det er svært, at udpege en favorit af de to og derfor hælder jeg til underdog Burnley, på trods af udebane, her. Sheffield United har yderst solidt kun lukket 8 mål ind i sæsonens første 10 kampe og scoret 9 mål. De har været forskånet for skader, hvilket har været medvirkende til, at de har været svære at nedbryde i deres velsammenspillede organisation. Sheffield United har bl.a. overrasket med at få 2-2 ude mod Chelsea og vundet 1-0 hjemme over Arsenal, imens de var tæt på at stjæle points fra indtil videre suveræne Liverpool. Men hvis vi kigger på Expected Goals (xG), så har holdet scoret flere points end de har skabt chancer til. Dette kan også vendes til noget positivt, idet man har været mere effektive end modstanderne. Sheffield United er dog ihvertfald utrolig svære at slå, selv i verdens pt bedste liga, Premier League.

Burnley har derimod ift xG fået mindre ud af anstrengelserne på pointkontoen, end chancerne har berettiget til. De brændte fx et hav af chancer imod Chelsea i sidste uge, men her var der kæmpe forskel på afslutningskvaliteten, hvilket naturligvis er en vigtig faktor for at vinde fodboldkampe. Ashley Barnes var især ekstremt uskarp - og målmand Pope er stor, men meget tung og langsom til, at komme ned til de flade afslutninger ude ved stolperne, som 3 af Chelseas mål blev scoret i. Jeg synes dog, at de spillede virkelig frisk og flot fodbold - og kunne ha fået points, ligesom de var tæt på hos formstærke Leicester i runden forinden, hvor en mærkelig VAR-annullering af Evans´selvmål, kostede udligningen til 2-2, kort før tid. Forsvaret kostede imod Chelsea, som det ofte gør imod verdensklassehold, som er dygtige til at straffe små fejl - og som generelt er markant bedre på den sidste tredjedel.

Burnley er, ligesom Sheffield United, et hold med en normalt god organisation og kontrolleret gameplan, som ofte har succes med indlæg i boksen til deres 2 store stærke target-angribere. De er svære at bryde ned og arbejder altid benhårdt for hinanden på banen.

Burnley er faktisk nr 6 i understats xG pointregnskab med estimerede små 15 points for de 10 kampe og endda med en xG plus målscore, også på udebane. De har stadig ikke vundet på fremmed græs, hvor de er 0-3-2. Dette kan vende til opgøret imod Sheffield United, som efter min smag, er en lille smule for stor favorit imod et hold, som kun har tabt til Arsenal, Leicester, Liverpool og Chelsea. 

Jeg vælger at tage både X´et og 2´tallet, da jeg forventer en meget lige og rodet affære, som kan tippe til hver side afhængig af dagsform og held. Jeg har fundet halvgarderingen hos 1xBet til hele 1,69. Man kan alternativt spille både X´et og 2-tallet to forskellige steder, hvor de giver mest.

Forventede startopstillinger:

Sheffield United 3-5-2 (eller 5-3-2): Henderson - Basham, Egan, O´Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset/Robinson, McGoldrick

Burnley 4-4-2 : Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Pieters - Mcneil, Cork, Westwood, Brady/Hendrick - Rodriguez/Wood, Barnes

Sheffield United manager Chris Wilder sagde ifølge fantasyfootballscout.co.uk til pressekonferencen torsdag, at der var et par stykker, som døjede med nogle skavanker op til kampen (dog uden at nævne navne). Han nævnte dog, at målscorer imod West Ham, sommerindkøbet Lys Mousset, havde svært ved at spille på fuld skrald i 90 minutter. derfor kan det være, at Callum Robinson igen får chancen fra start, på hans bekostning. Indskifter hidtil i sæsonen, Billy Sharp, er en mulighed fra start i angrebet udover de nævnte ligesom David McGoldrick, som endnu ikke har fået nettet til at blafre i denne sæson, på trods af xG på over 3. Han har dog kvalitet for holdet, som opspilsstation. Oliver McBurnie er endnu en mulighed fremme og er en stor trussel i hovedspillet. De 8 bagved har spillet fuld tid i sæsonen, bortset fra den velspillende John Fleck, som er en kilde til evig uro for modstanderne.

Burnley er fortsat uden sin islandske fløjspiller Johann Berg Gudmundsson, som er lyskeskadet. Danny Drinkwater mangler stadig lidt i at komme helt i omdrejninger ovenpå en ankelskade, ifølge Premierinjuries.com. Tilgengæld kan manager Sean Dyche formodentlig igen råde over den farlige angriber Chris Wood, som meldes 75% match fit. Jay Rodriguez scorede et flot langskudsmål imod Chelsea sidste lørdag og er den anden oplagte mulighed ved siden af Ashley Barnes, som er delt topscorer med 4 mål sammen med Wood. Den alsidige Jeff Hendrick kan besætte alle midtbanepladser hvis Sean Dyche har brug for det, og starter måske på en af kanterne, hvorfra talentet Dwight McNeil formentlig skal stå for en masse indlæg. Aaron Lennon er en anden mulighed som indskifter, hvis der skal fart på kanten. Robbie Brady imponerede sin manager med indhoppet i sidste uge - og kunne ifølge Dyche have spillet sig i startopstillingen til denne kamp.

Burnleys 4-back-kæde har ligesom Sheffield Uniteds backkæde startet samtlige kampe i sæsonen hidtil, så der bør være styr på organisationen for begge mandskaber.

Forventet kampforløb og resultat:

Hvem af de to hold, som sætter sig igennem i duellerne og skaber kampen, kan være svær at spå om, ligesom det er uklart, hvem der rammer dagens held og dygtighed. Hvem vil satse hårdest på at gå efter de 3 points? Der bliver smæk for skillingen og måske straffes det hold, som satser mest offensivt, på kontraangreb. De mange usikkerhedsfaktorer om kampens forløb, vejret og det lige matchup gør, at jeg finder værdien hos Burnley. Jeg forestiller mig mange mulige scenarier inklusive over 2,5 mål, selvom Sheffield Uniteds kampe hidtil har været under i 8 ud af 10 kampe. Sheffield vil nok gerne fortsætte denne gode defensive stime og undgå nederlaget, hvilket forhøjer chancen for X2. Burnley plejer også at sikre defensiven først og fremmest og stå dybt, sålænge de ikke er bagud. Det var deres ekspertise i 17/18 sæsonen, hvor de var notoriske i deres clean sheet ability og utrolig svære at score imod. Alt i alt ligner det mest en lowscore kamp med værdi på udeholdet.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback