18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Roberta Vinci - Na Li: 2

Match center
30. jun. 2013 kl. 18:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 30/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 33-67%
Betvalue: 102,51%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Wimbledon – 4. runde – græs

1,56 før de 5% kommission.

Ikke verdens vildeste odds, men jeg synes egentlig alt over 1,50 er fint. Vinci er en drilsk spiller, fordi hun faktisk har mange gode kompetencer på græsset, men i Grand Slam-sammenhæng synes jeg altid, hun når sit max, når hun kommer til dette stadie. Kun én gang har hun i Grand Slam-turneringerne vundet over en rigtig god spiller, og Vincis snedighed og taktiske finesser kommer som regel til kort, når hun møder formstærke powerspillere – en kategori som Li Na tilhører. Kineseren er måske ikke ligefrem en titelkandidat, men jeg tror, hun bliver meget farlig nu, hvor hun kom tilbage fra de døde mod Zakopalova i tredje runde. Vinci er endnu ikke blevet testet seriøst, og jeg tror, Li Na er mest klar til dette opgør og har for meget fart i boldene til italieneren.

Li Na har tidligere både vundet og været i finalen i græsturneringen i Birmingham (slog Sharapova i finalen i 2010), så hun har bestemt evnerne på græsset. Hun elsker det flade spil, og selv om Henins tidligere træner, Carlos Rodriguez, har fået hende til at slå med mere topspin, så er hun også blevet mere netsøgende. Kan Li Na håndtere, at hun har flere strenge at spille på, så kan hun blive meget giftig på sigt, men det kræver, at hun formår at vælge de rigtige slag på de rigtige tidspunkter, og det er måske ikke ligefrem noget WTA-tourens spillere er mest kendt for at kunne… Og netop derfor vil det være en stor force for kineseren, hvis hun kan lære det.

Mod Vinci bliver det nødvendigt at have hele repertoiret klar. Vinci slicer konstant, og Na skal grave mang af dem op med sin topspundne forhånd. Begynder hun at hamre løs på alt, så kan Vinci godt tage hende, men spiller Na i stedet tungt men ikke oversatsende, så vil Vincis spil som regel falde til jorden.

Vinci har nemlig på ingen måde samme fart i sine slag, som Li og mange af de andre hardhittere har, og italienerens stil, hvor hun stille og roligt kører slicen rundt og vinkler med forhånden for så at komme frem til nettet, hvor hun er fremragende, duer ikke, hvis Na formår at presse hende en meter eller to tilbage i banen. Det kan selvfølgelig ske, at kineseren rammer en offday, men under normale omstændigheder har hun alt for meget krudt i kanonen til, at Vinci kan få held med at dirigere hende rundt.

Vinci har for øvrigt kun én gang tidligere slået en spiller fra verdenstoppen i Grand Slam-turneringerne. Det skete i US Open sidste år, hvor en halvskadet Radwanska (jeg så kampen, og polakken var helt væk) måtte give fortabt. En ekstra lille sløjfe på historien om kampen mellem Na og Vinci er, at de begge har mødt Simona Halep indenfor den sidste uges tid. Vinci forsøgte faktisk efter bedste evne i Hertogenbosch, men hun var overmatchet på fart og tabte 0 og 1, mens Li Na slog Halep i tre sæt her i Wimbledon. Det behøver ikke have nogen betydning, men Halep spillede i så højt tempo, at Vinci, som ellers tidligere har vundet Hertogenbosch, var chanceløs. Li Na kan og skal gøre det samme.

Head to head

2-0 til Li Na efter sejre på grus og hard court i 2006 og 2011.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback