18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - Brøndby IF: 2

Match center
2. maj 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Jakob Sundberg
27. apr. 2021 kl. 16:27 (Opdateret 2. maj. 2021 kl. 17:54) 27/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Randers tager hjemme imod Brøndby i denne runde 28. En kamp som jeg tror Brøndby har gode muligheder for at vinde, med 1 point op til 1.pladsen må motivationen i hvert fald være på plads!

Chance (1-X-2): 24-28-48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 4-2
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Randers har gjort det super flot i denne sæson, og har også spillet sig i pokalfinalen, men i mesterskabsslutspillet er det blot blevet til 1 point på hjemme mod FCM, i en 0-0'er som FCM burde have vundet. Jeg synes at Randers har fortjent deres plads i mesterskabsslutspillet, men indtil videre, har de ikke vist sig fra deres bedste side i de 5 seneste kampe.
 • Brøndby har taget 2 sejr i træk, og ligner et hold med tro på tingene, med god grund! Til dette opgør skal de forsøge at presse FCM eller overhale dem, og man kan sige, hvis de skal blive danske mestre, så skal de vinde en sådan kamp her.
 • Kigger vi på de to holds seneste indbyrdes opgør, så lå xG d. 25/04 på 1,66-0,49 så det var også ift. tallene en fuld fortjent Brøndby sejr, og generelt så har Brøndby et godt tag på Randers, som de har slået 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør, og man skal langt tilbage for at finde Randers's sidste sejr over Brøndby, som ligger helt tilbage i august 2014, altså 18 indbyrdes opgør siden.
 • Børndby har i Uhre en rigtig målscorer, som har fået tro på sig selv, og ligger med 16 mål på 27 kampe, og står noteret for 7 mål i sine seneste 7 kampe, han har fart, og er også god i relationen med Lindstrøm, så jeg tror han kan blive den afgørende faktor for Brøndby i dette opgør.
 • Randers på den anden side har ikke scoret i de seneste 3 Superliga kampe, og offensivt synes jeg også man kan se de mangler Kamara. I de seneste 9 Superliga kampe Kamara ikke har været med har Randers scoret 8 mål, hvorimod de scorede 27 mål i de første 18 kampe i denne superliga sæson, hvor Kamara spillede en rolle (-en hvor han havde karantæne).
 • Randers har dette opgør, men så venter AGF i næste runde hjemme på Cepheus Park d.9/05 og pokalfinalen mod SønderjyskE d. 13.05, jeg tror at Randers og Thomas Thomasberg, hvis han skal prioritere vælger de to kampe, og måske sparer lidt folk i dette opgør, som man også så han gjorde i kampen mod FCM for et par runder siden.
Hold øje med
 • Randers kan for første gang i denne sæson spille foran hjemmefans, og det kan gøre en forskel! man så i hvert fald i sidste runde at 5 ud af 6 kampe endte med hjemmesejre, og jeg er sikker på at Randers nok skal kunne få lidt ekstra motivation i dette opgør, som kan være afgørende!
 • Randers kan spille frit, og har ikke det store pres på sig, hvorimod Brøndby er presset til at skulle have 3 point, hvis de ikke vil se FCMs forspring vokse.
 • Defensivt er Randers stærke, og har blot lukket 31 mål ind i 27 kampe.
 • Kigger man på Randers kampe i dette mesterskabsslutspil, så har de tabt 2-0 til AGF og BIF, hvor man i begge kampe lukkede mål ind i slutfasen, imod FCM 0-0 og imod FCN og FCK tabte man med 1 mål, så man har heller ikke haft marginalerne med sig, og Randers kan sagtens drille Brøndby i dette opgør, hvis ikke Brøndby er klar på den opgave der venter dem i Randers.
Oddsmarked

Brøndby sejr startede i odds 2,25 flere steder, og står i skrivende stund til odds 2,20 hos 888sport, som jeg vurdere der er værdi i. 

Det senest indbydes opgør stod Brøndby sejr i odds 1,60ish og kigger man på det forrige indbyrdes opgør så gav Brøndby sejr odds - 1,75ish. 
Det er slevfølgelig en ny virkelighed med fans på de danske stadions, men synes stadig at odds 2,20 på Brøndby er interessant. 

Holdene:

Randers:
Hos hjemmeholdet var Lauridsen (fast mand 17 kampe) Kopplin (fast mand 21 kampe) Kamara (fast mand 18 kampe 9 mål) og Høgh (reserve 3 kampe) ude med skader forud for kampen d.25/04, og jeg kender ikke til status med dem, men da de ikke engang var i truppen i sidste opgør tvivler jeg på de er klar til en startplads i dette opgør, derfor tror jeg vi får et Randers hold i en 3-5-2 med:

Calgren; Nielsen, Graves, Pieslinger; Bundgaard, Greve, Johnsen, Hammershøy-Mistrati, Klysner; Egho, Kehinde. 

Det kan sagtens være at man vælger at starte med Marxen, Kallesøe og Lauenborg i stedet for Nielsen, Klysner og Johnsen, men dette er mit beskedne bud.

Brøndby:
De stillede i det seneste opgør d. 25/04 i en 3-1-4-2 med:

Schwäbe; Hermannsson, Maxsö, Jung; Radosevic; Bruus, Frendrup, Lindstrøm, Mensah; Uhre, Pavlovic.

Og jeg kunne sagtens forestille mig en stort set identisk line-up til dette opgør, hvor der ikke er nogle karatnæner hos Brøndby, og hvor Riveros stadigvæk er skadet. 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback