18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Premier League: Arsenal ender i Top 4

12. august 2018 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
12. jul. 2018 kl. 20:29 (Opdateret 6. maj. 2019 kl. 06:12) 12/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (21)

England - Premier League - Sæsonspil

Chance: 32%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Arsenal har forstærket sig til denne sæson - både på spiller- og trænerfronten. Det kan tage tid at spille holdet sammen med en ny spillestil, men de øvrige topklubber har ligeledes ting der taler imod dem.

Det taler for spillet:

 • Arsenal har fået ny træner i Emery. Hans evne til at organisere et forsvar ligner det Arsenal mangler.
 • Arsenal har forstærket sig på særdeles vigtige positioner, der var holdets svage punkt sidste sæson.
 • Arsenals indkøb er desuden sket så tidligt i transfermarkedet, at man kan bruge hele pre season på at blive spillet sammen.
 • Modsat de øvrige topklubber skal Arsenal ikke deltage i Champions League, og kan derfor fokusere fuldt på ligaen.
 • Arsenals rivaler fra Tottenham skal endnu en sæson spille på et nyt stadion som de nok lige skal vænne sig til.
 • De fleste af Arsenals spillere røg hurtigt hjem fra VM og har dermed fået pause, hvor Man U, Spurs og Liverpool har kort ferie.
 • Generelt har flere af de øvrige topklubber ting der taler imod dem denne sæson (uddybes i analyse).

Det skal du være opmærksom på:

 • Efter en æra med Wenger i spidsen for holdet skal Arsenal nu vænne sig til en ny træner.
 • Arsenal har købt godt ind, men må stadig vurderes at have en svagere trup end de øvrige tophold.
 • Emery vil gerne slå igennem i Arsenal, og kan måske holde en del fokus på Europa League for at hente en titel.
 • Emery er uprøvet i Premier League, og det er uvist om hans taktiske præferencer fungerer i ligaen.
 • Emerys hold kan have svært ved at åbne kompakte modstandere - noget Arsenal får brug for mod underdogs.
 • Arsenal har lavet en del trupændringer i transfervinduet, som måske skal bruge tid på at blive spillet sammen.
 • Arsenal har et svært kampprogram i starten, og odds kan måske blive bedre og mere attraktivt efter et par runder.

Oddsoversigt:

3,25: 888Sport, Unibet, LeoVegas og Bwin.

3,00: Bet365

2,90: Cashpoint og Jetbull

Jeg har ikke observeret ændringer i dette odds, og da der er langt tid til spilstart er det kun naturligt der ikke har været den store bevægelse. Det toneangivende, licensløse marked er endnu ikke ude med odds på denne spilvariant, men kan forventes at komme på senere.

Unai Emery:

Emery er en træner der har fokus på at oprette en solid defensiv, samtidig med at hans hold gerne skal spille offensivt, boldbesiddende og kreativt.

Hans forgænger Wenger havde - særligt i sidste sæson - fokus på at der skulle masser kreativitet og offensive spillere på banen, men uden at have typerne til så også at kunne lukke ned for modstandernes omstillinger.

Emery komme fra et job som manager for PSG, hvor han sidste sæson vandt ligaen og de to pokalturneringer, men et for tidligt exit i Champions League afgjorde hans skæbne med en opsagt kontrakt.

Før PSG har han været yderst succesfuld i sit hjemland Spanien med ophold hos Valencia og Sevilla. Blandt hans stærke meritter er at han har vundet Europa League hele 3 gange i træk med Sevilla.

Arsenal trupforstærkninger:

Arsenal har været tidligt ude og været aktive på transfermarkedet, og man har dermed allerede forstærket truppen betragteligt (efter min subjektive mening, forstås).

Ud er gået Cazorla, Wilshere og Mertesacker. Wilshere er nok det største navn til at forlade klubben, men har aldrig rigtig fået forløst sit talent, og at han fik lov at smutte på en fri transfer viser også lidt om, at han nok ikke var inde i Emerys planer.

Ind er kommet:

Bernd Leno (Leverkusen): En stærk forstærkning af holdet med en yderst solid og kompetent målmand. Cech har ikke imponeret de seneste sæsoner i klubben og virker til at være "over the hill", mens reserven Ospina veksler mellem at fyre en brandkamp af, for så i næste at droppe fælt.

Lichtsteiner (Juventus): En rutineret og solid højre wingback med masser af erfaring. At man har kunnet få fat i ham på en fri transfer er en fantastisk handel. Umiddelbart ligner det at Lichtsteiner skal være backup for Bellerin, samtidig med at fungere som en form for mentor for den unge back, hvilket kan give et enormt boost til holdet.

Papastathopoulos (Dortmund): En stærk midterforsvarer der også kan spille bolden ud fra egne rækker passer rigtig fint ind i Emerys tankegang om hvordan han vil spille. Koscielny og Mustafi så ikke solide ud sidste sæson, hvor man desuden manglede bredde i forsvaret når en af de to (eller begge) var skadede. Dette har man ændret på med den stærke græker, og det bør være en forstærkning af både bredden og startopstillingen.

Lucas Torreira (Sampdoria):  Den unge mand fra Uruguay er blændende på den defensive midtbane, hvor han dækker et stort område med sin forudseenhed, positionsevne og solide tacklinger. Verdenen bør have fået øjnene op for ham efter et flot VM, og han er ganske enkelt et fremragende køb til holdet.

Sidste sæson bestod rigtig mange af Arsenals problemer i, at man ikke havde en defensiv midtbanemand der kunne holde positionen og dække området foran forsvaret. Med en ændring i taktik da Emery foretrækker at spille med en decideret defensiv midt, og med et indløb af så stærk en spiller på positionen, bør denne del af spillet blive væsentligt forbedret hos Arsenal.

Guendouzi (Lorient): Endnu en midtbanespiller er hentet, denne gang i det franske. Guendouzi er en stærk og solid midtbanespiller, som primært styrker bredden på holdet, men som bestemt kan bruges i startopstillingen og forbedre holdet i de kampe hvor taktikken kræver mere fokus på defensiven.

De øvrige tophold:

Manchester City er selvskrevet til en topplacering, og er kæmpe favoritter til titlen. Deres spilkoncept og deres stjerner er det svært at gøre noget ved, så det er ikke umiddelbart dem jeg mener Arsenal skal forsøge at overhale.

Manchester United blev 2'er sidste sæson, og besidder utrolig meget talent og lysende stjerner. Det er dog ikke altid fryd og gammen for Mourinhos hold, der ganske vidst har gjort det pænt mod de øvrige tophold, men samtidig får nogle mærkelige resultater mod mindre klubber, fordi de ofte ikke er kreative nok. Den store fokus på defensiv stabilitet fra Mourinho er til tider genial - på andre tidspunkter ødelæggende for holdet. De skal finde en langt mere stabil vej til sejre denne sæson hvis de igen skal gøre sig forhåbninger om at kæmpe i toppen.

Tottenham blev 3'er og det "nye" tophold har de seneste mange sæsoner været godt med og besidder meget talent. De spillede dog sidste sæson med Wembley som hjemmebane mens de byggede deres eget nye stadion. Den så ud til at det gav dem lidt problemer på "hjemmebane" i forhold til da de spillede på White Hart Lane.

Denne sæson skifter klubben så til deres nye hjemmestadion, men spørgsmålet er om man bare lige falder til fra dag 1 og det føles komfortabelt. Vi har set det så mange gange før, med West Hams problemer på deres nye stadion, og Arsenal da de rykkede fra Highbury og til Emirates.

Derudover har Tottenham endnu ikke bevæget sig ud på transfermarkedet, og skulle der komme forstærkninger til klubben vil det derfor sandsynligvis være sent (som sædvanligt) inden sæsonstart, og dermed ikke ordentlig tid til at spille holdet sammen.

Yderligere er Tottenham svækkede til denne sæson af at de havde rigtig mange spillere der gik hele vejen til 3/4-plads kampen i VM, hvilket betyder at de ikke når at få ret meget ferie. De kan være trætte og er måske ikke helt klar til en hel, lang Premier League-sæson.

Liverpool leverede til tider i sidste sæson vanvittigt godt offensiv fodbold, mens man på andre tidspunkter skuffede fælt. Det var dog tydeligt, at Klopp er ved at have samlet et hold som er bygget op omkring "hans" spillestil, og det bør blive endnu mere udtalt denne sæson. De kan sagtens blive en stærk udfordrer til titlen, selvom meget afhænger af om Salah kan præstere på ligeså højt niveau denne sæson som sidste sæson. Hvis ikke han kan det, kan holdet få ganske svært ved at ramme top 4.

Chelsea de sidste af de helt store klubber er Chelsea, som bestemt også har deres problemer at slås med inden den nye sæson. Man har ikke rigtig forstærket truppen endnu, hvilket man ellers bestemt har behov for. Derudover har man i skrivende stund netop fyret træner Conte, og Sarri (der er urutineret i Premier League) kommer formentlig ind og tager over.

Det kan selvfølgelig blive et fantastisk match, men det er bestemt en stor forandring i klubben at Conte har varetaget starten af preseason og planlagt den, hvorefter en ny manager skal tage over kort tid inden turneringsstart.

Derudover er det ikke nødvendigvis positivt at Ronaldo er skiftet fra Real Madrid til Juventus, for det kan betyde at kongeklubben i Spanien kan intensivere sin jagt på Chelseas stjerne Hazard.

Forventet startopstilling:

Hvis ikke der hentes flere spillere til Arsenal, kunne en foretrukken opstilling fra Emery sagtens se således ud:

Leno - Bellerin, Sokratis, Koscielny, Monreal/Kolasinac - Torreira - Ramsey, Xhaka/Özil - Ozil/Lacazette, Mkhitaryan - Aubameyang

Kilder

skysports.com, football.london, twitter.com, soccerway.com, oddsportal.com, soccerway.com, transfermarkt.com, express.co.uk.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer
Feedback