18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norwich - Newcastle: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
10. december 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road
9. dec. 2011 kl. 18:30 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 09/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 42-28-30%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Expekt Spil nu hos Expekt
Trupnyt kan komme til at spille en afgørende rolle i dette opgør, hvor Newcastle er hårdt ramt og må trække på de yderste ressourcer i den smalle trup. Norwich har haltet en smule på det seneste, men oprykkerholdet får ikke en bedre mulighed for at slå Newcastle en denne lørdag eftermiddag.

Efter en imponerende stime på 11 kampe uden nederlag har Newcastle nu kun hentet eet point i de tre seneste kampe mod de tre tophold. Især hjemmekampen i lørdags mod Chelsea blev dyr, da det normale midterforsvar gik i stykker, mens også midtbanereserven for den skadede Cheik Tiote, Danny Guthrie, pådrog sig en skade.

Et midterforsvar bestående af den normale reserve på højreback, James Perch, og uprøvede Tamas Kadar holder langt fra Premier League-niveau, og det kan komme til at koste.

Norwich er godt nok ikke skræmmende for tiden med tre nederlag i fire kampe, men hjemme på Carrow Road er The Canaries sædvanligvis godt spillende. Kun to gange har Norwich tabt på egen bane – blandt andet til Arsenal – mens det er blevet til tre sejre og to uafgjorte.

Foruden Arsenal er Newcastle vel at mærke sæsonens største test på Carrow Road, men The Magpies har haft et par hårde uger mod topholdene, og i den forfatning Alan Pardews mandskab stiller op i, mener jeg, at hjemmeholdet bør have pæne chancer.

Expekt giver din indsats 2,50 gange igen, og det efterlader i min optik en lidt højere værdi end krydset.

Norwich

En sejr og kun fem point i de seneste seks kampe er et magert udbytte selv for et oprykkerhold, men Norwich har også haft et svært program med udekampe mod Liverpool og Manchester City, mens formstærke Arsenal har været på besøg på Carrow Road.

Alligevel ligger Norwich lunt i tabellen efter en fornem første halvsæson i Premier League, hvor The Canaries har drillet flere af topholdene.

Især hjemme på Carrow Road har Norwich med kun to nederlag og tre sejre. Modstanden har dog heller ikke været fra øverste hylde bortset fra Arsenal, men The Canaries har traditionelt en stærk hjemmebane. I The Championship i sidste sæson tabte Norwich eksempelvis kun fire kampe af 23.

Trupnyt

Ritchie de Laet (forsvar – reserve) er skadet, men han har også været en skuffelse siden sin ankomst som lejesvend fra Manchester United, og med Zak Whitbread (forsvar – reserve) tilbage i truppen, vil man formentlig ikke savne de Laet.

Trup

Ruddy, Tierney, Whitbread, Martin, Naughton, Crofts, Johnson, Pilkington Bennett, Hoolahan, Morison, Rudd, Barnett, Fox, Holt, Surman, Wilbraham, Jackson, Ayala.

 

Bud på startopstilling

Ruddy

Naughton – Martin – Barnett – Tierney

Crofts – Surman – Johnson – Pilkington

Bennet – Morrison

Newcastle

Højtflyvende Newcastle så ud til at klare sig acceptabelt gennem de tre svære kampe mod de to Manchester-klubber og Chelsea, men 0-3-nederlaget hjemme til The Blues blev dyrt for The Magpies. Ikke blot led Newcastle holdets blot anden nederlag i sæsonen, men Danny Guthrie, Fabricio Coloccini og Steven Taylor blev alle skadet og efterlader et stort hul centralt på banen.

Et point i de seneste tre kampe har betydet, at Newcastle er dumpet ned på en 6. plads, og selvom juleprogrammet er overkommeligt, kan The Magpies få det svært, da Alan Pardew bogstaveligt talt er ved at løbe tør for spillere.

På udebane har Newcastle faktisk gjort det pænt med sejre over hjemmestærke Stoke og uafgjort mod Aston Villa og Manchester United.

Trupnyt

Steven Taylor (forsvar – fast) er ude for sæsonen, mens Fabricio Coloccini (forsvar – fast) er stærk tvivlsom, hvilket formentlig betyder, at den normale back, James Perch, og helt uprøvede Tamas Kadar skal udgøre midterforsvaret, hvilket er en enorm svækkelse af et forsvar, som i forvejen har set gavmildt ud på det seneste.

Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at den normale oprydder på midtbanen, Cheik Tiote, og hans erstatning, Danny Guthrie, begge er skadet. Pardew kan dog glæde sig over, at Jónas Gutierrez (kant – fast) er tilbage efter karantæne.

Trup

Krul, Elliot, Simpson, R. Taylor, Santon, Ferguson, Perch, Cabaye, Gosling, Obertan, Ben Arfa, Sammy Ameobi, Abeid, Vuckic, Smith, Ba, Best, Shola Ameobi, Lovenkrands, Kadar, Gutierrez.

 

Bud på startopstilling

Krul

Simpson – Perch – Kadar – R. Taylor

Obertan – Cabaye – Gosling - Gutierrez

Ben Arfa

Ba

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Skandinavisk fokus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback