18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Martina Capurro - Irina Maria Bara: Capurro + 6,5 partier

Match center
3. november 2021 kl. 14:10 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
3. nov. 2021 kl. 00:54 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 19:09) 03/11
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Argentina

Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Bara får lov til at starte en dag senere op her, via hendes double titel fra Rumænien.

Bara som næsten ikke har kunne strikke 2 sejr sammen, har gjort det fint de seneste 2 måneder, men stadigvæk rendt ind i nogle snittere. Hun var god på gruset i Spanien over 2 events, og virkede til at have fundet sin form igen. De 2 indendørs event endte med 2 sejre og 3 nederlag, hvor det var nogle ordentlige gok i nøden hun fik.

Jeg tænker ikke det går Bara så meget på, og hun fik så succes i double. Ligesom med Papamichail er det nyt land i et nyt kontinent på nyt underlag. Jeg regner hende med at have grus i blodet, men det ses ofte at maskinen lige skal i gang først. Hun er en god boldflytter som lever på modstanderens fejl, men man må dog forvente i sådan et opgør her, at hun går ind og prøver at tage teten med det samme.

Jeg syntes de er ret hårde ved Capurro her på hjemmebane. Hun har spillet 2 grus event i år for nogle uger siden, og endte 9-2 dog mod lavere modstand. Hun har tidligere været i finalen i Buenos Aires på itf niveau, men har dog ikke vundet titel endnu. Selvom hun ikke har spillet meget i år, indtil et par uger siden er hun 17-5 i år, og hun er 89-57 på grus overall, så det er ikke en ny ung der lige popper op her.

Alt taget i betragtning syntes jeg +6,5 partier er meget, da jeg forventer at hun kan levere lige så flot som for nyligt, imod Bara der svinger i kvalitet fra kamp til kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback