18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Mark O. Madsen - Danilo Belluardo: Madsen w/ stoppage

28. september 2019 kl. 22:00 - Mixed Martial arts, UFC
Opdateret
822
15
+1
Ekspert hos BetXpert siden juli 2009 med fokus på boksning og MMA.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (15)

UFC Fight Night 160. Co-main event i København. Letvægt.

Chance: 45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: Madsen w/ TKO 1/3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Madsen bør dominere med sin brydning. Belluardo er et klart step up med sin erfaring og størrelse, men han knækker ofte, når han møder modgang, så Madsen kan levere et statement, hvis han formår at etablere et overtag på jorden.

Odds

OBS: Foruden Betsafe og Nordicbet finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook.

Spillet findes under: Specielle markeder --> Mark O. Madsen vinder inden tiden går ud

Mark O. Madsen er stor favorit overalt på markedet. Betsafe, Bwin, Nordicbet og Unibet giver 1,15 på en dansk sejr, Betfair Sportsbook og Danske Spil giver 1,16, mens Bet365 giver 1,18. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,17 på spillet. Jeg har svært ved at give en præcis chancevurdering, da begge mænd stadig er relatvt uprøvede på højt niveau, men jeg regner med, at vi får en ensidig kamp, så omkring 80-20 virker rimeligt.

Bookmakerne ser en pointsejr til favoritten som kampens mest sandsynlige udfald. Denne vurdering overrasker mig. Man får højest 2,10 på dette spil hos Betfair Sportsbook, hvilket jeg overhovedet ikke finder interessant. Jeg er mere tiltrukket af en sejr før tid. Det er umuligt at sige, hvor langt Madsen kan nå, men dette virker som en debut i den blødere ende. Belluardo har endnu ikke vist, at han har evnerne til at begå sig på højeste niveau. Derudover er han hovedsageligt kendt som en grappler, så dette ligner et forfærdeligt matchup for ham. Når verdens bedste brydere havde problemer med at få Madsen ned gennem et årti, så kan jeg ikke se, hvordan italieneren skulle gøre det bedre. Hvis han ikke har udviklet sig markant siden sin sidste kamp, så ser det sort ud.

Madsen er ikke nogen stor finisher, men han har slidt flere modstandere op med tungt pres og uendelig ground-and-pound. Han er desuden blevet bedre til at finde chokes, hvis han først har etableret kontrol fra toppen. Det afgørende for mig er dog, at Belluardo reagerer negativt på modgang. Han er blevet knockoutet i alle sine nederlag. Det er ikke engang fordi, at der skulle frygteligt meget til. Det virker som om, at han ikke kan lide at blive ramt. Hvis denne tendens fortsætter, så bør han begynde at lede efter udveje, hvis Madsen kan dominere kampen. Udfordringen for danskeren bliver at lukke afstanden, da der er en klar forskel i højde og rækkevidde. Belluardo virker dog ikke som nogen enormt skarp eller kraftfuld striker, så Madsen bør kunne overkomme dette. Han ligner en bedre og stærkere atlet. Jeg var oprindeligt klar på spillet til 2,25, men overraskende nok er oddset steget. Trods en lidt forsigtig vurdering virker dette stadig som aftenens spil.

NB: Man kan læse mere om Madsen her. Hvis man i stedet vil vide mere om eventets øvrige højdepunkter, så kan det findes her.

Mark O. Madsen

Danmark
34 år (23. september 1984)
8-0
Ortodoks
Højde: 178 cm.
Rækkevidde: -
Vægt: 70 kg.

Mark ”The Olympian” Overgaard Madsen har bl.a. besejret Alexandre Bordin, Thibaud Larchet og Patrick Nielsen. Før han dedikerede sig til MMA, så tog han medaljer ved fem verdensmesterskaber i græsk-romersk brydning, inden han vandt sølv ved OL i 2016.

Danilo Belluardo

Italien
25 år (21. juli 1994)
12-4
Southpaw
Højde: 183 cm.
Rækkevidde: 189 cm.
Vægt: 70 kg.

Danilo ”Caterpillar” Belluardo er tidligere mester på letvægt hos Venator FC. Han har bl.a. besejret Daniele Miceli og Denilson Neves, mens han har tabt til AJ McKee, Luka Jelcic, Stefano Paterno og Joel Alvarez.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback