Mixed Martial Arts er vokset eksponentielt det sidste årti. Sporten er efterhånden blevet mainstream overalt på kloden. Nu er det blevet vores tur. Lørdag d. 28. september kommer den ikoniske oktagon omsider til København. UFC forkæler os med et brag af et event, der vil blive skrevet en masse om herinde, men vi lægger ud med at se nærmere på de to fightere, som skal forsvare de rød-hvide farver, OL-bryderen Mark O. Madsen og UFC-veteranen Nicolas Dalby. Hvordan er de kommet hertil, hvem er modstanderne, og hvordan ser de danske chancer ud?

Det var årets første sommeraften. Jeg var i godt selskab, sitrende af spænding over den fremragende finale i Champions League, der ventede. Jeg grublede over, hvordan jeg bedst muligt fik udnyttet det live-bet, som jeg var blevet tilbudt på kampen. Mens jeg sad i mine egne tanker, fik jeg forvildet mig ind på Facebook, hvor nyheden med det samme ramte mig: ”UFC kommer til Danmark!”. Rygterne var godt nok taget til de seneste par måneder, men jeg havde stadig ikke turde håbe på, at det ville ske inden for en overskuelig fremtid. Pludselig var alt om Salah og Eriksen glemt. Det var nærmest ligemeget. Jeg måtte endda finde på et eller andet random spil, så mit live-bet ikke ville gå til spilde, efter Liverpools hurtige straffespark, da jeg overhovedet ikke fulgte med. Mit fokus var kun på, hvordan man fik billetter, hvem der kunne være interesserede i at komme derind, hvem der mon skulle kæmpe på cardet, og hvor mange danske fightere vi ville få i aktion.

Odds på UFC Fight Night: København

Det er kun aftenens main event mellem Jack Hermansson og Jared Cannonier, som man indtil videre kan spille på. Der er desværre ikke nogle bookmakere, der har odds på de danske kampe endnu, så det er begrænset, hvor meget der er at sige. Vi har som sagt to danskere på cardet: Mark O. Madsen får debut på den store scene, mens Nicolas Dalby får et velfortjent comeback. Det er efter min mening vidt forskellige udfordringer, som fighterne står over for. Der er ikke nogen nemme kampe på dette niveau, men når dette er sagt, så er Madsens velkomst til oktagonen i den blødere ende. Han bør regnes som enorm favorit mod italienske Danilo Belluardo, som er et ret ubeskrevet blad. Omvendt bliver Dalby smidt direkte tilbage i den dybe ende af poolen mod brasilianske Alex Oliveira, som er en stor mundfuld for enhver i divisionen. Det er ikke en umulig opgave, men det ville overraske mig, hvis bookmakerne ikke betragter danskeren som klar underdog.

Jeg er vant til at reagere, når bookmakerne vurderer kampe, så jeg er lidt på udebane nu her, men jeg vil alligevel prøve at sætte et par chancevurderinger på danskernes opgør. Der er ikke særligt meget materiale at bedømme Belluardo på, mens Madsen endnu ikke har været oppe mod nogen, der rigtigt kunne true ham, så jeg famler lidt i blinde, men min fornemmelse er, at vi får en ensidig kamp. Det ligner simpelthen et skidt matchup for italieneren, så min vurdering ligger omkring 75-25, hvis det overhovedet er så tæt. Måske er jeg helt ved siden af, men jeg vil nok lede efter et stoppage.

Jeg forventer en mere jævnbyrdig kamp mellem Dalby og Oliveira, som formentlig vil blive langt mere underholdende. Jeg tror ærligt talt, at danskeren er skarpere end nogensinde, men han er oppe mod en farlig modstander, der har konkurreret på højeste niveau de seneste år. Han har lidt nogle hårde nederlag, men han har samtidig taget skalpe, som danskeren har svært ved at matche. Selvom Oliveira har kæmpet meget, så er han svær at regne ud, da han er vild og uforudsigelig. Det kan både være en styrke og en svaghed. Min vurdering ligger omkring 30-70, men jeg ser en kamp, der kan udvikle sig på flere forskellige måder, så jeg har svært ved at sige, hvordan den bliver afgjort. Det overlader jeg til bookmakerne, så vi forhåbentligt kan få et godt spil ud af det.

Odds på UFC Fight Night: København hos Danske Spil

Odds på Mark O. Madsen og Nicolas Dalby: Er der dømt dansk UFC-succes?

Mark "The Olympian" O. Madsen Danilo "Caterpillar" Belluardo
1,18 6,24

Odds på Mark O. Madsen vs. Danilo Belluardo

Højeste odds Bookmaker
Ender kampen med dommerafgørelse? 1,91
Mark O. Madsen vinder ved dommerafgørelse 1,86
Daniel Belluardo vinder ved dommerafgørelse 8,00
Mark O. Madsen vinder inden tiden går ud 2,25
Danilo Belluardo vinder inden tiden går ud 7,45
Kampen slutter inden for 59 sekunder 13,00
Kampen slutter uafgjort 81,00

Odds på Madsen vs. Belluardo er senest opdateret onsdag den 25. september kl. 15:12.

Mark O. Madsen vinder inden tiden går ud til odds 2,50 hos Nordicbet

Madsen bør dominere med sin brydning. Belluardo er et klart step up med sin erfaring og størrelse, men han knækker oftest, når han møder modgang, så Madsen kan levere et statement, hvis han formår at etablere et overtag på jorden.
Læs hele eksperttippet her.

Mark O. Madsen: Jernmanden fra Falster

Danmark
34 år (23. september 1984)
8-0, 2 KO, 3 sub
Ortodoks
Højde: 178 cm.
Rækkevidde: -
Vægt: 70 kg.

Mark "The Olympian" Overgaard Madsen har bl.a. besejret Alexandre Bordin, Thibaud Larchet og Patrick Nielsen. Før han dedikerede sig til MMA, så tog han medaljer ved fem verdensmesterskaber i græsk-romersk brydning, inden han vandt sølv ved OL i 2016.

Madsen virker som en enormt sympatisk person, der har begge ben plantet solidt på jorden. Han har ikke de store armbevægelser, men er en utroligt dedikeret sportsmand, som lader sine resultater tale for sig selv. Det er sjældent at se en atlet, som okser løs dag og nat, men forbliver tavs. Nu om dage forsøger mange fightere at tale sig til de store kampe, frem for at lægge arbejdet, så det er virkelig svært ikke at holde med ham. Madsen har betalt sine lærepenge. Han havde en fantastisk flot karriere inden for brydning, hvor han var blandt verdens bedste i mere end et årti, inden han kronede værket med en sølvmedalje ved OL i
Rio. Efter han valgte at fokusere på MMA, har han ikke set sig tilbage. Han lagde ud med et par walkovers, hvilket er normalt i sporten, men der gik ikke lang tid, før han skrev kontrakt med Cage Warriors, som er en af de største MMA-organisationer i Europa.

Modstanden var ikke skræmmende, men Madsen fik alligevel et klart step up, hvilket betød, at han blev tvunget til at gå runder frem for at vinde tidligt. Jeg er overbevist om, at den erfaring kommer til at gavne ham på den helt store scene. En hurtig knockout eller submission er altid rar, men hvis man skal spise kirsebær med de store, så skal man have oplevet lidt modgang. Den slags kampe bør samtidig medvirke til, at man finder ud af, hvilke områder man har brug for at forbedre sig på. Det lader til at have været tilfældet med Madsen, som i mine øjne er blevet en langt bedre fighter end for bare et par år siden. Han har udviklet udmærkede bokseevner og en solid forståelse for submissions, men det mest bemærkelsesværdige er, at han virker meget bevidst om, hvad han skal bruge hvornår. Man ser ofte, at grapplere bliver forelskede i deres striking, når de får et par knockouts, men Madsen har aldrig glemt sine rødder. Hans gameplan er stadig centreret omkring pres og brydning, hvor han står stærkt.

Olympian Fight Night

Jeg kom allerede ind på alt dette, da jeg skrev om Madsen op til hans showkamp mod Nielsen. Heldigvis gjorde han mig ikke til skamme den aften. Jeg havde ikke frygteligt mange positive ting at sige om denne kamp på forhånd. Det var primært et stunt med to store navne, som skulle generere penge. Det lignede et klart mismatch uden den store sportslig relevans, men de fleste medier behandlede det ikke på den måde. Den slags går mig altså på. Jeg undede skam Madsen en payday, efter at have slidt og slæbt på brydemåtterne i årevis, men mit håb var, at eventet hovedsageligt blev sat op, så han kunne sikre sig økonomisk, inden han vendte blikket mod udlandet. Det var slet ikke sikkert, at han havde det sådan, da han kort tid før kampen havde takket nej til en kontrakt med ONE FC, som er en enorm MMA-organisation i Asien, men gudskelov viste det sig at være hans plan.

Madsen satte ikke en fod forkert mod Nielsen, så det endte fuldstændigt som ventet. Bokseren havde nok ikke haft mange chancer mod en almindelig MMA-kæmper, men han var i buret med en sand specialist, så det var game over, så snart afstanden blev lukket. Det overraskede mig faktisk, at Nielsen overlevede en stram guillotine, men det betød kun, at han udskød det uundgåelige. Han blev nådesløst ground-and-pounded, indtil han vendte sig og blottede sin hals. Hvis Madsen virkelig slog som en kælling, som bokseren bittert sagde efter kampen, så var der ingen grund til, at han forærede ham et rear naked choke. Den slags synes jeg er rigtig dårlig sportsånd. Trashtalk fungerer noget bedre, når man ikke har fået sig en gedigen endefuld. Lad os bare lade den ligge der.

Den store drøm

Madsen var stille i noget tid efter kampen, men sidste måned blev det rapporteret, at han skulle til Las Vegas for at jagte drømmen. Han modtog angiveligt et opkald fra agenten Ali Abdelaziz, som er et power house i sporten med en formidabel stald, der bl.a. tæller UFC-mestrene Henry Cejudo, Khabib Nurmagomedov og Kamaru Usman. Det var en enestående mulighed. Madsen var all in. Han bookede en envejsbillet, da han ikke havde tænkt sig at vende hjem, inden UFC-kontrakten var i hus. Den kom som bekendt kort tid efter. Herefter har Madsen trænet hos Xtreme Couture, som er en fremragende camp, der har huset en lang række store navne. Det er et godt tegn. Han var den store stjerne på sit eget team, men i Las Vegas bliver han presset på en daglig basis, så han kan udvikle sig endnu mere. Det er sjældent, at ældre atleter på den måde træder ud af deres comfort zone. Det er ikke til at sige, hvor langt han kan nå, men han lader til at gøre alt det rigtige, så jeg tror, at han får en god debut.

Madsens modstander: Belluardo har fire nederlag på KO

Italien
25 år (21. juli 1994)
12-4, 6 KO, 3 sub
Southpaw
Højde: 183 cm.
Rækkevidde: 189 cm.
Vægt: 70 kg.

Danilo "Caterpillar" Belluardo er tidligere mester på letvægt hos Venator FC. Han har bl.a. besejret Daniele Miceli og Denilson Neves, mens han har tabt til AJ McKee, Luka Jelcic, Stefano Paterno og Joel Alvarez.

Det er svært at vurdere, hvor god Belluardo er, da der ikke er særligt meget materiale på ham. Man kan finde hans Venator-kampe på YouTube, så jeg har lavet lidt research, selvom jeg ikke var meget for det, da det er en skandaløs organisation, som repræsenterer alt det dårlige ved sporten. De er ligeglade med vægtklasser, hvilket er totalt uforsvarligt, de jagter gamle fightere, som for længst burde være stoppet, og de blæser på karantæner, hvis de kan få et stort navn. De har ingen standarder, så dem har jeg ikke lyst til at støtte. Sporten har stadig et blakket ry nogle steder i verden. De mest hårdnakkede kritikere behøver ikke mere skyts. Nok om det.

Belluardo kom til UFC som Venator-mester med et win streak på seks. Det lyder skam flot, men han vandt bæltet på en rimelig billig baggrund, så det er ikke noget, som jeg lægger frygteligt meget i. Venator er en ret lille organisation uden den store talentmasse på letvægt, så det er meget begrænset, hvad han var oppe imod. Man kan selvfølgelig ikke klandre Belluardo for at slå dem, der blev sat foran ham, men en god periode mod svag modstand ændrer ikke på, at når han er steppet up gennem sin karriere, så er han kommet til kort. Italieren er stadig ung, så han har god tid til at udvikle sig, men lige nu er jeg ikke overbevist om, at han har evnerne til at begå sig på højeste niveau. Det gør mig ikke noget, at han har fire nederlag. Dette viser kun, at han har modet til at tage svære kampe frem for at polstre sin rekordliste på den regionale scene. Det bekymrende er, hvordan hans nederlag er kommet.

Den endelige dom

Belluardo har tabt alle sine kampe på knockout. Det er ikke fordi, at han har taget meget damage, så hans helbred er ikke problemet, men jeg ser en smule quit i ham. Her er jeg nødt til at understrege, at alle professionelle fightere har mod og toughness. Man er af en speciel støbning, hvis man tør gå ind i et bur mod en trained killer foran tusindvis af mennesker, men når dette er sagt, så er der flere niveauer af toughness. Belluardo reagerer lidt negativt, når han møder modgang. Der skulle ikke særligt meget til, inden han fik nok mod McKee og Alvarez. Da han blev ramt, så vendte han siden til, frem for at scramble eller forsøge at få guard. Det virker uholdbart. Belluardo er primært kendt som en grappler, men jeg har svært ved at forestille mig, hvordan han skal score takedowns, når verdens bedste brydere normalt ikke havde nogle svar over for danskeren. Stående har italieneren størrelsen, så udfordringen bliver at lukke afstanden, men hvis dette først sker, tror jeg, at Madsen kan implementere sit tunge pres, så Belluardo begynder at lede efter udveje.

Nicolas "Lokomotivo" Dalby Alex "Cowboy" Oliveira
2,50 1,66

Odds på Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira

Højeste odds Bookmaker
Ender kampen med dommerafgørelse? 1,86
Alex Oliveira vinder ved dommerafgørelse 3,60
Nicolas Dalby vinder ved dommerafgørelse 3,38
Alex Oliveira vinder inden tiden går ud 2,35
Nicolas Dalby vinder inden tiden går ud 4,75
Kampen slutter inden 59 sekunder 14,00
Kampen slutter uafgjort 81,00

Odds på Dalby vs. Oliveira er senest opdateret onsdag den 25. september kl. 15:18. 

Nicolas Dalby: Skarpskytten fra Sønderborg

Danmark
34 år (16. november 1984)
15-3-1, 1 NC, 4 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 191 cm.
Vægt: 77 kg.

Nicolas "Lokomotivo" Dalby er tidligere mester på weltervægt hos European MMA og Cage Warriors. Han har bl.a. besejret Sergey Churilov, Mohsen Bahari, Elizeu Zaleski dos Santos, Roberto Allegretti, Peter Mulpeter og Alex Lohore, han har et draw mod Darren Till, han har en no contest mod Ross Houston, mens han har tabt til Zak Cummings, Peter Sobotta og Carlo Pedersoli.

Dalby er en eksemplarisk ambassadør for kampsport
, som det er umuligt ikke at holde med. Han står for alle de rette værdier. Han stræber efter at måle sig med verdens bedste, han er en dedikeret atlet, som altid møder til kamp i fænomenal form, og han er en sand kriger. Udenfor buret er han fuldstændigt nede på jorden trods al sin succes. Som mange andre fightere blev han tiltrukket af kampsport, da han ville lære at forsvare sig efter at være blevet udsat for mobning. Det er uvist, om det var karate eller en nyfunden selvtillid og udstråling, der satte en stopper for problemerne, men de fleste som selv har trænet kan sikkert nikke genkendende til følelsen. Når man har dyrket kampsport, så hviler man i sig selv på en måde, så man ikke har behov for at puste sig op. Hvis det var mere udbredt, så ville verden være et bedre sted. Det handler ikke om vold, men om disciplin og respekt.

Tiden på toppen

Efter fem år med karate valgte Dalby at fokusere på MMA hos Rumble Sports, som dengang var den klart bedste camp i landet. Det tog ham blot et par år at udradere alle på den regionale scene. Herefter tog hans karriere virkelig fart. Han skrev kontrakt med Cage Warriors, der med det samme tilbød ham et title shot, som han vandt med et head kick. Nu var UFC pludseligt interesserede. Dalby blev den blot anden dansker til at sætte sin fod i oktagonen, efter vores bedste fighter nogensinde, Martin Kampmann. Allerede i sin debut viste han, at han hørte til på højeste niveau, da han slog den hårdføre dos Santos på udebane. Der var ikke mange, der kendte brasilianeren dengang, men han vandt sine efterfølgende syv UFC-kampe. Det var som om, at Dalby startede en lille rød-hvid bølge i UFC. Der gik ikke særligt lang tid, før han fik selskab af Damir Hadzovic, Anna Elmose, Christian Colombo og Joachim Christensen. Desværre havde danskerne det generelt svært, men det skal med, at de blev matchet utroligt hårdt op.

Dette gjaldt også for Dalby, som efterfølgende fik en kamp med stortalentet Till. Set i bakspejlet var det et fantastisk resultat, at han fik et draw, da englænderen siden har kæmpet for UFC-titlen og slået prominente navne som Donald Cerrone og Stephen Thompson, men det var en svær kamp, som var ret ensidig, før Till pådrog sig en skulderskade. Det ændrer ikke på, at danskeren viste løvehjerte ved at vinde tredje runde 10-8 efter at have været hårdt såret tidligt i kampen. Herefter fulgte nederlagene til Cummings og Sobotta. Dem er der ikke meget positivt at sige om. Han havde det især svært mod Sobotta, som leverede karrierens bedste præstation. Hvis man kigger overordnet på Dalbys UFC-kampe, så er det fælles for dem alle, at han viste ekstrem toughness. Derudover var han oppe mod fightere, der efterfølgende har vist sig at være betydeligt bedre, end man vidste dengang. Det er sikkert en ringe trøst, men jeg synes alligevel, at det er værd at have med.

Nedtur og genrejsning

Efter to nederlag blev Dalby fyret. Måske er jeg farvet, men jeg synes, at han fik for kort snor. Det var kun begyndelsen på nedturen. Danskeren blev ramt af depression, som han forsøgte at behandle med alkohol, hvilket aldrig er nogen god ide. Han endte i en dyb krise, der tog halvandet år at kæmpe sig ud af, men han er kommet stærkere ud på den anden side. MMA er en nådesløs sportsgren, hvor der ikke er plads til frygt og sårbarhed. Det er en udpræget macho-kultur, hvor man aldrig hører om negative følelser. Det er et tabu. Fightere fremstiller oftest sig selv som superhelte, der ikke kan rystes af noget. Hvis man sammenholder dette med dagens samfund, hvor der desværre stadig er en masse stigma forbundet med psykiske lidelser, så er det imponerende, at Dalby har været så ærlig omkring sine problemer. Som en der har prøvet at have depression inde på livet, så er det inspirerende at opleve en fighter, der har mod til at indrømme, at han var nede i kulkælderen, når han nu er tilbage på toppen.

Jeg var ikke sikker på, hvad Dalbys målsætning var, da han gjorde comeback til sporten, men han fik hurtigt understreget, at han ville tilbage til UFC. Han lagde ud med et snævert nederlag til Pedersoli i en kamp, der kunne være gået begge veje, men på mange måder var det alligevel en sejr. Dalby blev fanget af et head kick i anden runde, men han kom endnu en gang brølende tilbage i tredje, hvor han gengældte tjenesten og var millimeter fra at vinde på knockout. Efter den præstation var der ingen tvivl om, at han stadig havde, hvad der skulle til mentalt. Han fulgte op med overbevisende sejre mod Allegretti og Mulpeter, før han fik en interim-titelkamp mod Lohore i København. Her satte han ikke en fod forkert, hvilket betød, at han blev førsteudfordrer til det helt samme bælte, som fire år tidligere havde banet vejen til UFC. Hollywood kunne ikke have skrevet det meget bedre.

Dalby leverede efter min mening en formidabel præstation mod den ubesejrede Houston. Han var en kunstner, som kun brugte den røde farve. Han blev cuttet slemt tidligt, men efter en første runde, som bølgede frem og tilbage, så etablerede han et klart overtag. Han landede en tung højre, som brækkede skottens næse, før han begyndte at straffe ham på jorden. Det så ud som om, at han ville afgøre det i tredje runde, men som den forsvarende mester var på randen af sammenbrud, så blev alt stoppet, så lægen kunne blive konsulteret. På dette tidspunkt var det er rent blodbad. Hvis man havde været væk fra skærmen, så kunne man sagtens komme til at tro, at man vendte tilbage til en dokumentar om grindedrab. Desværre blev kampen aldrig sat i gang igen, da kamplederen vurderede, at det var uforsvarligt at lade dem fortsætte på det drivvåde gulv. Det blev en antiklimatisk no contest, men jeg er overbevist om, at Dalby ville have vundet, hvis han havde fået lidt mere tid. Han fik ikke sit bælte igen, men kampen var rigeligt til, at UFC valgte at give ham en chance til.

Odds på Nicolas Dalby til UFC Fight Night: København hos Bet365

Dalbys modstander: Oliveira er en vildmand

Brasilien
31 år (21. februar 1988)
19-7-1, 2 NC, 12 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 193 cm.
Vægt: 77 kg.

Alex "Cowboy" Oliveira har bl.a. besejret K.J. Noons, Piotr Hallman, James Moontasri, Will Brooks, Tim Means, Ryan LaFlare, Carlos Condit og Carlo Pedersoli, han har bl.a. en no contest mod samme Means, mens han bl.a. har tabt til Wendell Oliveira, Gilbert Burns, Donald Cerrone, Yancy Medeiros, Gunnar Nelson og Mike Perry.

Hvis man følger med i MMA, så kender man godt Oliveira. Han er en enormt populær fighter, som oftest er garant for underholdning. Selvom han har haft flere store kampe, så er han efter min mening stadig svær at blive klog på. Når han rammer dagen, så er han en worldbeater, som kan slå alle, men han er så vild og uforudsigelig, at han også kan smide det hele på gulvet. Det kommer nok aldrig til at ændre sig, da brasilianeren simpelthen er en vildmand. Det siger det hele, at han var professionel bull rider, inden han valgte at fokusere på MMA. Så er fighting ikke så slemt.

Oliveira har vundet kampe på mange forskellige måder. Han er kendt som en brawler med one-punch knockout power, men han har faktisk store evner på alle områder. Jeg synes især, at hans brydning er et område, som generelt bliver undervurderet. Han lukkede fuldstændigt ned for Brooks, da de mødtes, hvilket var meget overraskende, fordi det er noget, som amerikaneren altid var i stand til at gøre mod sine modstandere. Den tidligere Bellator-mester blev betragtet som en seriøs contender, der var klar til at kæmpe om titlen med det samme, da han kom til UFC, men efter nederlaget er han aldrig blevet den samme fighter igen. Oliveira dominerede også Means med sin brydning i deres rematch. Derudover brugte han disse evner til at holde det stående mod Hallman og LaFlare, inden han landede brutale knockouts. Det hører med, at brasilianeren primært brugte sin grappling offensivt, da han kæmpede på letvægt, men det er stadig noget, som Dalby bør være være opmærksom på.

Den endelige dom

Efter Oliveira rykkede op til weltervægt, så er han begyndt at brawle mere. Det virker som om, at han simpelthen ikke kan lade være. Det har givet os nogle helt fantastiske kampe, men det har ikke altid været den klogeste beslutning. Brasilianeren har flere gange sat et hæsblæsende tempo, som han ikke selv formåede at holde. Det er ikke fordi, at hans kondition er dårlig. Det er bare ikke muligt at blive ved med at eksplodere over tre runder. Selvom han var foran tidligt, så blev dette straffet mod både Medeiros og Perry, som er rendyrkede bersærkere. Hvis den samme Oliveira møder op her, så ser jeg en oplagt vej til sejr for Dalby. Det er en voldsom storm, som han skal navigere igennem, men hvis det lykkes, så bør han kunne tage over. Jeg har en klar forestilling om, at brasilianeren er bedst, når han er hammeren, mens han kan knække, hvis han bliver sømmet. Det er selvfølgelig ligegyldigt, hvis nu han finder et kill shot, som mod Pedersoli, der blev hugget ud på 39 sekunder, men det er helt klart noget, der taler for Dalby med hans kondition og hjerte. Jeg frygter en brasiliansk sejr, men vi kan meget vel få en rigtig gyser.

Fight card til UFC København

       Main card:

 • Mellemvægt: Jack Hermansson vs. Jared Cannonier
 • Letvægt: Mark O. Madsen vs. Danilo Belluardo
 • Weltervægt: Gunnar Nelson vs. Gilbert Burn​​​​​​s
 • Letsværvægt: Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree
 • Letsværvægt. Michal Oleksiejczuk vs. Ovince Saint Preux
 • Weltervægt: Nicolas Dalby vs. Alex Oliveria

       Preliminary card: 

 • Mellemvægt: Alen Amedovski vs. John Phillips
 • Mellemvægt: Alessio Di Chirico vs. Makhmud Muradov
 • Weltervægt: Siyar Bahadurzada vs. Ismail Naurdiev
 • Fjervægt: Brandon Davis vs. Giga Chikadze
 • Bantamvægt: Macy Chiasson vs. Lina Länsberg
 • Letvægt: Lando Vannata vs. Marc Diakiese
 • Bantamvægt: Jack Shore vs. Nohelin Hernandez