18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Manchester United - Tottenham: Begge hold scorer: Ja

Match center
29. september 2012 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 60%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Endnu et opgør at se frem til i verdens bedste liga, når de hvide fra Tottenham gæster de røde fra Manchester.

Hjemmeholdet har en fremragende rekord mod udeholdet, men jeg ser gode muligheder for, at begge hold får scoret. United er ligetil - jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår de er gået fra Old Trafford uden af score, og for Tottenham's vedkommende synes jeg, at de begynder at se farlige ud i offensiven. De er endnu ikke gået fra en kamp i denne sæson uden at score, og de har spillerne til at score både på kontra og i det opbyggende spil.

United har lukket mål ind i 4 af 5 kampe, og de har netop offentliggjort at midterforsvarer og anfører Vidic (missede Liverpool-kampen) er ude i 2 måneder. Dette udgør et dilemma for Alex Ferguson, for skal han spille med både Evans og Ferdinand denne weekend, i midtugen og så igen i næste weekend, eller skal han spare særligt Ferdinand i ét af opgørene? Og i givet fald, ja, i hvilken kamp? Måske denne?

De Røde Djævle har været alt for gavmilde i forsvaret i år, og de ligner et hold, der mangler sammenhængskraft og enhedstanke. Spurs kommer med to sejre i streg og fem mål og ligner et hold, der kan give de fleste mandskaber store problemer.

Manchester United

Hjemmeholdet har en fabelagtig statistik mod Spurs, der lyder på ubesejret i de sidste 26(!) kampe – ude og hjemme. På Old Trafford er det blevet til 54 ud af 60 point siden Premier League’s start i 1992, hvilket er klart det bedste mod et hold fra den bedste række.

Historik er dog ofte kun interessant, når den er blevet gængs viden blandt spillere og trænere, så den har mulighed for at påvirke psyken – og dette er netop tilfældet her. Villas-Boas udtalte sig tidligere på ugen netop om Spurs’ ringe statistik mod The Red Devils, så han er den bevidst.

Men til United. Holdet har 12 point efter 5 kampe, hvilket klubben kan være godt tilfreds med. Særligt fordi skaderne endnu engang har ramt holdet en masse, og samtidigt også fordi, angrebet har manglet potens. Det er som om, der mangler en gameplan for United, der pt. spiller ret tilfældigt rundt og lever på enkeltmandspræstationer. Den gode nyhed er dog, at der er ufatteligt mange individualister i Ferguson’s trup, og 10 af holdets 15 mål i år er blevet scoret af 10 forskellige spillere.

Det er som indledningsvist skrevet vanskeligt at tænke sig, at hjemmeholdet ikke får netmaskerne til at blafre mindst én gang (de har faktisk scoret mindst 2 mål i de seneste 6 hjemmekampe, og har scoret 23 mål i de seneste 10 kampe mod Spurs). Imidlertid har jeg også nemt ved at se, at de kunne finde på at lukke mindst ét ind – ikke mindst, fordi forsvaret muligvis er svækket, og fordi midtbanen, som Ferguson typisk stiller op, er dårlig i det defensive. Udsagnet ”muligvis svækket” skyldes, at Ferguson i dag udtalte, at reservespilleren Scott Wootton ”vil blive involveret”, hvorfor det kan tænkes, at Rio Ferdinand bliver sparet til midtugens kamp mod Cluj og næste weekends kamp mod Newcastle. Den aldrende forsvarsgeneral kan ikke holde til at spille 3 kampe på en uge, så han bliver nødt til at blive sparet i mindst én af disse. (bemærk dog, at CV er sat betinget på den forventede opstilling – uden Wootton. Hvis han spiller er det kun et plus)

Trupnyt

Antonio Valencia (kant – fast) er yderst tvivlsom og forventes ikke at være med. Derudover er der ingen nye skader (men stadig mange gamle). Til gengæld er Wayne Rooney (angriber – fast) og Darren Fletcher (midtbane – fast/reserve) klar igen.

Trup

Lindegaard, De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Wootton, Evra, Buttner, Nani, Fletcher, Scholes, Anderson, Cleverley, Carrick, Kagawa, Rooney, Van Persie, Welbeck, Hernandez

 

Forventet startopstilling (4-2-3-1)

Lindegaard

Rafael – Ferdinand – Evans – Evra

Carrick – Scholes

Nani/Welbeck – Rooney – Kagawa

Van Persie

Tottenham

Jeg har ikke været synderligt imponeret over Spurs i denne sæson, men de er begyndt at komme efter det, og Villas-Boas har masser af offensive skud i bøssen. Deruodver har han spillere til rådighed, der kan udnytte United’s svagheder.

Én af disse er Gareth Bale, der kan udnytte, at Rafael formentlig ikke får hjælp af Valencia, der efter alt at dømme er ude med en skade. Selvom Rafael tidligere har gjort det fremragende mod waliseren, er kantspilleren svær at håndtere uden opbakning, og dette er Valencia den bedste United-kant til at bibringe. Ingen Valencia på højrekanten er lig med en defensiv svækkelse for hjemmeholdet.

Derudover er der Lennon, som plejer at være Evra’s værste mareridt, og sidst, men ikke mindst Dembele, der senest, han var på Old Trafford, styrede showet fra start til slut og mere eller mindre gjorde, hvad der passede ham. Ferguson ser ud til at have størst fidus til Scholes for tiden, og han kan risikere at blive kørt midt over af belgieren, hvilket er godt for Spurs’ målscoringschancer.

Til gengæld er udeholdet – i lighed med hjemmeholdet – svækket i forsvaret, hvor både Assou-Ekotto og Kaboul sidder udenfor. Det kan betyde, at Caulker spiller i midterforsvaret med Vertonghen på back-pladsen, hvilket ikke er optimalt for Lilywhites.  

Trupnyt

Emmanuel Adebayor (angriber – fast), Scott Parker (midtbane – fast/reserve), Jack Livermore (midtbane – reserve), Benoit Assou-Ekotto (back – fast) og Younes Kaboul (forsvar – fast) er alle ude.

 

Trup

Lloris, Friedel, Gomes, Cudicini, Smith, Gallas, Dawson, Walker, Vertonghen, Caulker, Naughton, Falque, Huddlestone, Mason, Bale, Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey, Sigurdsson, Carroll, Townsend, Defoe, Obika

Forventet startopstilling (4-2-3-1)

Friedel

Walker – Gallas – Caulker – Vertonghen

Dembélé – Sandro

Lennon – Dempsey – Bale

Defoe

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback