18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Shakhtar Donetsk: Fernandinho får kort

Match center
26. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Slavko Vinčić
26. nov. 2019 kl. 01:14 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 23:04) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)
Chance: 60%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Fernandinho kunne sagtens spekulere i at få et kort i hjemmekampen mod Shakhtar Donetsk. Hvis brasilianeren får kort, nulstiller han risikoen for karantæne i første kamp i knockoutfasen. Manchester City sikrer sig 1. pladsen med en sejr over Shakhtar, så Fernandinho kan sagtens stå over i sidste gruppekamp. Oplagt valuebet!  

Derfor skal du spille den: 

 • Manchester City sikrer sig 1. pladsen med en sejr over Shakhtar. Englænderne er storfavoritter og vinder med stor sandsynlighed. 
 • Derfor giver det rigtig god mening for Fernandinho at tilrage sig et ligegyldigt gult kort, så han står over i sidste kamp i gruppen, hvor Manchester City uagtet resultatet vil være sikret 1. pladsen. 
 • Manchester City kæmper en indædt kamp i Premier League for at hænge på Liverpool. Derfor har man brug for at holde en vigtig stamspiller som Fernandinho frisk over en lang sæson. Særligt efter Laportes skade. Et gult kort og et hvil i sidste gruppekamp kan gøre godt på lang sigt for spilleren og for holdet. 
 • Reglerne fra UEFA siger, at gule kort og medfølgende suspendering følger med over i knockoutfasen*. 
 • Selv hvis Fernandinho starter ude, vil væddemålet gælde, hvis han kommer på banen senere hen**.
 • Hvis jeg ikke har overset noget, er der her tale om et gedigent valuebet! 

Det skal du holde øje med: 

 • Fernandinho er en aldrende mand og der er trukket store veksler på ham efter Laportes skade. Det er en risiko, at han helt sidder over opgøret. I det tilfælde annullereres spillet naturligvis. 
 • Det er første gang, at jeg roder mig ud i denne form for spil. Der kan være noget, jeg har overset. Byd gerne ind med konstruktive råd eller andet. 

Forventede startopstillinger: 

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Fernandinho, Angelino; Gundogan, De Bruyne, B. Silva; Mahrez, Sterling, Jesus

Shakhtar Donetsk: Pyatov; Dodo, Kryvtsov, Khocholava, Ismaily; Patrick, Stepanenko; Tete, Kovalenko, Taison; Boryachuk

Noter:  

Benjamin Mendy er en anden City-spiller i karantænefare. Han starter muligvis ude, men odds 2.8 hos Betfair Sportsbook indeholder i den grad også værdi. Min CV på ham er 50. 

*Følgende er sakset fra UEFA’s regelsæt om gule kort: 

“Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward either to the next stage of the competition or to the UEFA Europa League in the current season.” 

Det kan læses her.

**Betfairs regler om advarsler: 

For "givet et kort"-markeder behøver spilleren ikke spille hele kampen, og væddemål står ved magt, hvis spilleren tager del i kampen. Væddemål annulleres på enhver spiller, som ikke tager nogen del i kampen. Ved enhver uenighed om, hvorvidt et kort blev givet, afregner Betfair markedet, når det dømmende organ har afgivet kendelse. Efterfølgende appeller eller afgørelser tages ikke i betragtning. Kort tæller kun, som er givet til spillere, efter at de er gået på banen for første gang, og før de forlader banen for sidste gang.

I "spiller får kort-markeder" gælder det, at alle spil foretaget på spillere, der ikke deltager i kampen, annulleres. En spiller anses for at være deltager i et Spiller får kort-marked, hvis spilleren kommer på banen til enhver tid inden for 90 minutters spilletid plus tillægstid. Ved enhver uenighed om, hvorvidt et kort blev givet, afregner Betfair markedet, når det dømmende organ har afgivet kendelse. Efterfølgende appeller eller afgørelser tages ikke i betragtning.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback