18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Atalanta: Over 1,5 Mål (1H)

Match center
22. oktober 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Orel Grinfeeld
22. okt. 2019 kl. 09:08 (Opdateret 22. okt. 2019 kl. 22:53) 22/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Champions League, 3. runde i gruppespillet.

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Målfest i vente på Etihad.

To målrige hold mødes i tredje runde af gruppespillet, når Manchester City tager imod Atalanta på Etihad Stadium. City tabte deres sidste hjemmekamp til Wolverhampton, og selv om de slog tilbage ude mod Crystal Palace i weekenden, plejer sådan noget at medføre en ekstra indsats i den følgende hjemmekamp. Husk blot hvordan de efter nederlaget til Norwich tog til genmæle med en 8-0-sejr over stakkels Watford. Her stod det 5-0 efter 18 minutter! Atalanta er begyndere i Champions League og har tabt de to første kampe – den første udekamp tabte de med hele 4-0 – på Etihad kan de gå hen at få ørerne i maskinen igen. Det italienske hold er ofte involveret i meget målrige kampe og det typisk med mål til begge hold og oftest med mere end et i første halvleg. De kommer således fra et 3-3-opgør mod Lazio i weekenden. Der skal således være gode chancer for at vi ikke bare får set rigtig mange mål, men også et par stykker allerede inden pausen.

Dette taler for spillet:

Manchester City plejer at give den ekstra gas foran hjemmepublikummet oven på et nederlag.

Atalanta har spillet ti kampe i denne sæson og syv af dem har dækket linjen over 1,5 i 1. halvleg – inkl. de to CL-kampe.

Atalantas kampe i Serie A og CL i denne sæson snitter 4,1 mål pr. kamp.

Atalanta er farlige på kontraløb – med Citys hang til bolddominans på den øverste del af banen, skulle der være chance for nogle stykker af disse.

Hold øje med:

Citys hjemmekamp mod Dinamo Zagreb dækkede ikke linjen og heller ikke sidste hjemmekamp mod Wolves. (De øvrige tre hjemmekampe dækkede dog linjen.)

City har haft lidt skadesproblemer i forsvaret, men Stones og Otamendi er nu tilbage. Den offensive kraft David Silva ventes at blive sparet.

Atalantas stjerneangriber Zapata blev for nylig skadet i en landskamp for Colombia og er næppe med.

Oddsmarkedet:

Cashpoint ligger ganske pænt i forhold til de fleste andre. En toneangivende bookmaker ligger i øjeblikket på 1,87, Betfair Spillebørs på 1,91 (minus kommission) – de fleste andre ligger nede omkring 1,80.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback