18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - FC Nordsjælland: 1x ( Lyngby taber ikke)

Match center
12. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Jonas Hansen
9. mar. 2021 kl. 17:52 (Opdateret 12. mar. 2021 kl. 21:56) 09/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Lyngby taber ikke hjemme og haler yderligere ind på Nordsjælland på 10.pladsen

Chance: 68%
Betvalue: 103,36%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

Lyngby har med Carit Falch spillet possitiv offensiv fodbold med succes, og spillet har fungeret godt. Der er voksende tro på tingene i Lyngby. Nu møder de Nordsjælland som har været knap så velspillende, og de har flere gange gået fra banen i sæsonen. Skuffet over at have mistet grebet i kampen - og formøblet en føring. 

Jeg tror derfor godt, at Lyngby kan bygge videre med point gennem det gode spil og selvtillid. 

CV

Kambi bookmakerne udbyder odds 1,52, men har kun en TB på 95,9%. Svarende til en forventet chance på kun 63 %. Her er jeg uenig med de bookmaker. 

Gennemsnitlig ligger ovenstående marked på oddsportalen hos andre bookmaker inkluderet kambibookmakerne med 1,43 på spillet med en gennemsnitlig TB på 93,7%. Svarende til 65% chance.

Den mest optimistisk bookmaker på spillet er B-win, så de udbyder kun odds 1,30 med en TB på 87%, som svare sig til 66%. 

Markedet er således enig om et odds omkring 1,51 til 1,53. Årsagen til jeg mener, at markedet undervurdere denne chance er bl.a. : 

I 2021 har Lyngby spillet til 1X i 71%. FCN har spillet til samme linje i 85%. Gennemsnitlig svare det til 78%. 

Lyngby har over hele sæsonen 2020 - 2021 hold linjen 1X i 65% af deres kampe, og 60% på hjemmebane svarende til gennemsnitlig 62%. 

FC. Nordsjælland har i sæsonen spillet til at tabe eller uafgjort i Sæsonen 2020-2021 i 80% af deres kampe, og på udebane hvor de ikke er på kunstgræs altid er det 90% af deres kampe svarende til samlet 85% i snit. 

I forhold til den danske liga 2020-2021 frem til nuværende 20.spillerunde, så er 42% endt med hjemmesejr og 26% med uafgjort, som samlet er en chance på 68%. 

Mit CV 

Kombineret med Kambibookmakernes vurdering med det gennemsnitlige markedet som er 63% og 65%, som svare til den forvententet chance er på omkring 64%. 

Gennemsnitlig har de to mandskaber i 2021 spillet til en chance på78%. Over sæsonen har Lyngby lagt på 62% mens FC. Nordsjælland har lagt på 85%. Gennemsnitligt svare det sig til rundt regnet 73%. 

Den danske liga ligger i nuværende Covid-19 over 20 kampe med 68% for 1X. 

Når jeg sammenlægger markedets odds, de to mandskaber og den danske liga, så står jeg med et CV på gennesnitlig: 68% sandsynlighed. svarende til odds 1,47, som gør ingen andre på markedet end kambibookmakerne heller ikke er på mere end maks. odds 1,46 pt. Så jeg er således enig med alle andre bookmaker end Kambibookmakerne. 

Subjektiv er jeg dog lidt i tvivl om der ikke skal fjernes 2  %, så vi kommer ned på 66 %, som næsten fjerner værdien. Fordi der har været nogle VAR hændelser, som har faldt ud til fordel for Lyngby, som har været mere eller mindre kampafgørende. Det skal jeg komme ind på senere i punktet: "hold øje med" i analysen. Som gør Lyngby måske har spillet sig til mere end fortjent, selvom Tapinfodbold og Podcasten Monetos er direkte uenig i den tanke. Set ud fra deres seneste tabel over XP og podcastens nye powerrakning med Lyngby som ligaens pt. 6 stærkeste hold og Nordsjælland som ligaens 8. stærkeste hold. 

Men jeg ender som sagt med 68% med ovenstående, som nager min tvivl om det er nogle procenter for højt sat. 

For

Lyngby og hele området har fyldt med positiv energi over de mange gode resultater på det seneste. Det endte sidst med en sejr over Randers, som ikke er sket for Lyngby siden år 1988. 

Der er tale om en jagt på Nordsjælland, som kun er 6 point over Lyngby. Lyngby har hentet point i alle deres kampe siden 22.februar 2021 - det samme har Nordsjælland siden 14.februar 2021 - også. Dog mange uafgjorte mens Lyngby har vundet deres sidste 3 kampe. 

Der gives ofte mange kort i Lyngbys kampe, fordi de presser modstanderne til at lave fejl, og det kan ses på straffespark til Lyngby og senere røde kort til deres modstander. 

Lyngbys målmand har præsteret 4 clean sheets mens FCNs målmand kun har præsteret 2 clean sheet. 

Lyngby har haft succes med, at de har holdt fokus på deres eget spil, og ikke kigget så meget på deres modstander, eller kigget på tabellen. Mentalt er det vigtigt, at de stadig kan bevare fokus i nuet - nu, hvor de er ved at trække sig selv op fra nedrykningspladserne. 

Nordsjælland har to langtidsskader i det centrale forsvar, hvor der er 2 ud af 5 skadet på den position. Det kan i det tætte program få en betydning, at FCN ikke kan rotere så meget mens Lyngby kan vi se roterer i deres trup på det seneste. 

Tapinfodbold har i deres tabel Lyngby til, at fået 7 point mindre end " fortjent". Nuværende point 14 og EXP 21 point. FCN ligger i samme tabel til under 1,7 point end " fortjent" nuværende point 22 og EXP 23,7. 

Hold øje med

Lyngby spillede i 1.halvleg mod Randers 45 meget dårlige minutter, og Carit Falch kalder det selv for noget af det dårligste, som han hidtil har set Lyngby spille. Randers er et stærkt Fysisk hold, som er svære at dirke sig igennem. Det kan have været en årsag. 2. halvleg var bedre. Nordsjælland er ikke et fysisk hold på samme måde. FCN satser oftest på gennembrudsspil og et højt pres, som skal gøre det svære at spille sig gennem deres kæder, men en opspilsfejl kan så til gengælde koste dyrt for FCN i det bagrrum, som det efterlader til Lyngby. 

Lyngby er nødt til at lave rotiation i det tætte kampprogram. Da deres spillestil kører i et meget højt tempo, og de er samtidig et af de hold, som løber flest meter i ligaen. Det slider på Lyngbys spiller med den kort restitution. Fordi de spiller på den måde med Carit Falch. 

Sidst Lyngby mødte Nordsjælland på kunstgræs, der fik de et nederlag på 4-1. H2H er det også overtag til klubben i Farum. 

Begge hold er boldbesiddende hold, som gerne vil have bolden, så det kan godt blive afgørende, hvem som kan sætte sit spil over på deres egne præmisser. FCN løber ikke så langt som Lyngby i deres kampe, og det koster kræfter for hjemmeholdet. Noget som kan få betydning til sidst i kampen. 

Tvivlen om de 2% for meget:

Lyngby vinder over Randers i sidste runde efter Rødt kort til deres modstander, og efterfølgende får de oveni tilkendt et straffespark. Mens Nordsjælland i sidste runde kommer bagud mod Horsens som får et straffespark tilkendt. Nordsjælland spillede en meget godt 1.halvleg mod Horsens. 

Mod FCM vinder Lyngby mod FCM efter  2 røde kort til deres modstander. Lyngby var i starten af 2.halvleg presset selvom de var foran 1-0 mod de danske mester, men til sidst i kampen er FCM løbet tør for kræfter, og Scholz har ikke kræfter til at løbe med hjem, da han spillede bak grundet karantæner i FCM - normalt midterforsvar. Lyngby kommer derfor på 2-0 i 93 min. I samme spillerunde vinder FCN over AGF, hvor deres modstander får et rødt kort allerede efter 6 min. 

Mod ligaens mest formsvage hold smadre Lyngby SønderjyskE, som dog får et straffespark, men Lyngby som dog vandt overbevisende. FCN spiller uafgjort i samme runde mod AaB, og hvis ikke AaB fik et straffespark, så kunne FCN have vundet 2-1, men i stedet endte kampen 2-2. 

Lyngby får godt nok 2-2 mod FCK, men det var kun med et XG på 0,8 og 3,0 til FCK. Dog lykkedes det at komme tilbage selvom FCK tilkendes et straffespark til 0-1. Samme spillerunde spiller FCN uafgjort mod Randers, og for første gang i en kamp uden straffe eller rødt kort. 

Mod OB vinder Lyngby 0-1, men det afgørende mål kommer efter Sabbi fra OB har fået rødt kort. 

* Danske spil giver odds 3,70 for der scores på straffe i kampen, og odds 3,10 for der dømmes straffe i kampen. Mens Nordic Bet giver odds 4,50 på at der gives et rødt kort i kampen. 

Forventet fravær

Forventer lyngby har følgende skader: B. Hamalainen, F. Grytkjær, F. Panjekovic og A.Sørensen. 

Forventet fravær FC. Nordsjælland:  Diomande, Amon skadet. I podcasten Højbjergs optakt til AGF kampen, som Nordsjælland vinder 0-1. Så nævner han landtidsskader i FCN, som lyder til de to vigtige forsvarsspiller anfører Kian Hansen og Djourou heller ikke forventes tilbage i Nordsjællands midterforsvar mod Lyngby -  Som er godt for spillet på 1X til hjemmeholdet Lyngby. 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback