18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - FC Midtjylland: Begge hold scorer: Nej

Match center
27. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Anfield    Paweł Raczkowski
26. okt. 2020 kl. 02:37 (Opdateret 27. okt. 2020 kl. 22:52) 26/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (21)
Chance: 58%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Liverpool har ekstremt stor kvalitet over hele linjen, og de bør ikke have problemer med at holde FC Midtjylland stangen i tirsdagens Champions League-dyst.
Det taler for
 • Liverpool har Alisson tilbage i målet, hvilket styrker defensiven, selv trods Virgil van Dijks fravær
 • FCM var overmatchet i første Champions League-kamp mod Atalanta, og møder endnu stærkere modstand her
 • Liverpool spillede en defensivt fin kamp mod Ajax og Sheffield United, og Joe Gomez og Fabinho ser ud til at være ved at finde hinanden
 • Liverpool kan i denne kamp give comeback til Joel Matip og Thiago, og især sidstnævnte kan styre kampen totalt fra midtbanen.
Hold øje med
 • Liverpool har holdt nullet i blot tre af ti kampe i denne sæson. Man har lukket hele 16 mål ind i sæsonens første ti kampe.
 • Begge hold har scoret i Liverpools seneste syv hjemmekampe, mens FCM blot to gange i de seneste ti kampe ikke har formået at score.
 • Liverpool er storfavoritter og kan nemt komme sikkert foran her. Det kan koste lidt koncentration bagude i slutfasen
 • Liverpools defensiv er ikke den samme uden stjernen Virgil van Dijk.
Oddsmarked

Liverpool er gigantfavoritter til omkring odds 1,10 i opgøret. Oddset på at begge hold scorer er stigende, med flere omkring odds 2,00, mens udfaldet med, at det ikke sker, er faldende. Danske Spil holder dog fast i 1,90, noget som er en del over markedet, der generelt nærmer sig odds 1,75.

Rundt om kampen

Liverpool åbnede Champions League stærkt, da de ude slog Ajax 1-0, men opgøret var dog meget lige, og Ajax vandt faktisk på XG, der lød på 1,37-1,20 i opgøret. Ajax er imidlertid et svært hold at lukke helt ned, og i weekenden vandt de da også vanvittige 13-0, så der er mål i holdet.

Kampen var samtidig kamp 1 for Liverpool uden Virgil van Dijk, der blev alvorligt skadet i sidste weekend mod Everton. Hvor længe han er ude, er endnu uvist, men sikkert er det, at han er ude mod FCM, og dermed ligner det igen Joe Gomez og Fabinho i midterforsvaret, præcis som man så det mod både Ajax og i weekendens kamp mod Sheffield United.

For selvom FCM-kampen er en af de blødere for Liverpool tror jeg på, at Jürgen Klopp vil have tid til den nye duo, så de bedst muligt kan finde sammen, og samtidig er FCM-kampen en, der skal vindes, for både Ajax og Atalanta kan true Liverpool i gruppen. Så at stå med seks point efter to kampe, betyder meget for Liverpool.

Weekenden bød på en 2-1-sejr over Sheffield, men gæsternes mål kom efter et meget tvivlsomt straffespark. XG i den kamp hed 2,40-1,40, hvoraf 0,78 af Sheffields XG kom fra straffesparket. I den kamp er det for øvrigt værd at bemærke at keeper Alisson var tilbage efter en skade, en klar styrkelse af den position.

FCM kommer fra en stor sejr i lørdags, da Brøndby blev slået 3-2, efter at FCM ellers havde været nede 2-0. Jens-Lys Cajuste og Pione Sisto kom i den kamp ind i anden halvleg og vendte billedet totalt, efter at FCM havde været spillet ned under græsset i første halvleg.

I kampen blev keeper Jesper Hansen imidlertid skadet, og han lød selv bekymret for sin lyske efter opgøret. Der er endnu ikke meldt noget ud om hans mulige deltagelse mod Liverpool.

FCM blev i første Champions League-kamp offer for noget af en lektion, da man tabte 4-0 hjemme til Atalanta. Alle FCM-fejl blev udnyttet, mens Ulvene offensivt ikke fik lov til meget, og XG i den kamp lød da også på 0,89-3,40.

FCM har spillere, der potentielt kan gøre ondt på Liverpool, men de engelske mestre har så meget mere kvalitet, selv hvis nogle spillere spares, så det bør blive en ganske let engelsk sejr - uden mål fra gæsterne.

Trupnyt
Liverpool har med sikkerhed Virgil van Dijk ude, ligesom Alex Oxlade-Chamberlain er på skadeslisten. Thiago Alcantara og Joel Matip nærmer sig begge comeback, og kan potentielt være med her.


Hos FCM er der mest tvivl om førstekeeper Jesper Hansen, der pådrog sig en lyskeskade mod Brøndby, ligesom angriber Junior Brumado er tvivlsom til opgøret.

Update mandag eftermiddag

Jürgen Klopp melder Thiago, Joel Matip og Naby Keita ude at opgøret. Det betyder ikke noget for min chancevurdering, da det stadig tilsiger, at Fabinho og Joe Gomez starter sammen i midterforsvaret.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback