18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - West Bromwich Albion: Over 2,5 + Begge hold scorer

Match center
22. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Andy Madley
19. apr. 2021 kl. 15:09 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 22:53) 19/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Leicester møder WBA i denne runde 32. En kamp hvor Leicester skal have 3 point for at holde sig i top 4, og WBA SKAL have point for at kunne tro på overlevelse. Det tror jeg kan kaste mål af sig, sammenlagt med to hold der har nogle gode offensiver, og en

Chance: 42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • WBA har på det seneste vist gode takter offensivt, hvor de har scoret 8 mål i de seneste 2 kampe, og kigger vi på deres seneste 5 kampe så har de et xGF på 1,52 i snit, som ligger væsentligt højere end deres PL snit på 0,82. Så det virker til at WBA har kastet nogle af defensive forpligtelser over bord, i et forsøg på at rede skindet.
 • Leicester på den anden side har et snit på 1,54 xGF i deres seneste 5 kampe, og de har en masse kvalitet oppe foran, hvor især Iheanacho har sat slutspurten ind, han har scoret 10 mål i hans seneste 8 kampe for Leicester, og jeg tror han bliver svær at holde nede for WBA, som også skal fremad for at jagte et resultat.
 • Jeg er spændt på kampens forløb, umiddelbart er det to hold som skal bruge de 3 point, i hver deres ende af tabellen, og et X rykker ikke rigtig noget for de to hold, i deres bestræbelser, så derfor tror jeg vi får en kamp med to hold der vil angribe opgøret, og jagte et resultat fremfor at forsvarer det de har.
 • Defensivt har WBA nogle åbenlyse udfordringer, og kigger man på deres seneste kampe, er det ikke blevet markant bedre. De seneste 5 kampe har givet 4 indkasseret mål, men de tillader rigtig mange chancer til modstanderne, og deres xGA i de seneste 5 kampe hedder 1,48.
 • Leicester synes jeg også viser svagheder i den defensive afdeling, hvor de har lukket 7 mål ind i de seneste 5 kampe, og har en xGA der hedder 1,2 for de kampe.
 • Vi kunne komme til at se Maddison tilbage i start 11'eren, og det vil også være et stort plus for dette spil, da han er målfarlig, men også et stort omdrejningspunkt for Leicesters offensiv. De fleste steder kan jeg læse mig til at han burde være i start 11'eren, og efter han fik 20 min i FA cuppen mod Southampton, ser jeg også det som værende yderst sandsynligt.
 • Har vi en slutfase med 1-1 eller 2-0 til et af holdene så er det bare at kaste alt frem, og jeg kan ikke forestille mig en slutfase, som ikke bliver interessant. WBA skal gerne op og hente 15 point ud af de sidste 21 mulige, og det råber jo nærmest på alle mand frem, også hvis der står X i slutfasen.
 • WBA er ikke meget for at have bolden, og er det hold i PL der snitter lavest ift. boldbesiddelse, hvor de blot har 38,2 % af bolden i deres kampe, og at Leicester er meget på bolden, tror jeg passer dem ganske fint, hvor de kan satse på omstillinger, og Leicester vil gerne have bolden, og snitter 53.5 % af boldbesiddelsen i deres kampe, så jeg tror vi får et match up, der passer begge hold fint.
Hold øje med
 • Leicester har et stærkt defensiv, hvor de 3 midterforsvarer er svære at stille meget op med rent fysisk, og Leicester har da også et fint snit på xGA, hvor de ligger på 1,22 og ikke tillader ret mange muligheder til modstanderne.
 • WBA har i år ikke haft meget at skyde med offensivt, og har på 31 PL kampe blot scoret 28 i modsætning til Leicesters 55, så udfordringen bliver om WBA kommer på tavlen, for Leciester tror jeg nok skal få sine chancer.
 • WBA mangler en rigtig målscorer, og selvom Pereira er oppe på 8 kasser, så er jeg betænkelig ved om WBA har nok strenge at spille på rent offensivt, og deres frontmand Diagne har med 2 mål på 11 kampe, ikke rigtig overbevist mig, om at han er løsningen på WBA's kvaler med at scoringer fra frontangriberen.
Oddsmarked

Står i odds 2,50 som højeste hos bet365.com, hos betfair står den i 2,37 og hos comeon! kan man få den til odds 2,32. 

Måden jeg er kommet frem til CV'en er ved hjælp af værktøjet herinde:
https://sinceawin.com/data/tools/poisson

Hvor der er indtastet værdierne for forventede mål fra de to hold, og så derefter, kommer der nogle procenter på under 2,5 som man trækker fra 100, og dernæst trækker man procenterne fra ingen mål af de to hold, hvor jeg til slut ender på de 42%. 

Holdene:

Leicester:
Hos hjemmeholdet er Barnes (fast mand 25 kampe 9 mål) og Justin (fast mand 23 kampe 2 mål) ude, og det har de været i de seneste runder. Det giver derfor ikke nogle nye skader eller karantæner til hjemmeholdet, som netop har spillet sig i FA cup finalen. 
Derfor tror jeg vi får en 3-4-1-2 med:

Schmeichel; Fofana, Evans, Soyuncu; Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira; Maddison; Vardy, Iheanacho.

WBA:
Her er den eneste mand jeg kan se som værende skadet Ivanovic (Reserve 13 kampe). 

Det betyder at vi kan komme til at se gæsterne stille i samme formation og start 11'er der i sidste runde slof Southampton 3-0, i en 4-5-1 med:

Johnstone; Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend; Phillips, Yokuslu, Maitland-Niels, Robinson; Pereira; Diagne.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback