18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - Sheffield United: Sheffield United +2.5 hjørnespark

Match center
14. marts 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Peter Bankes
12. mar. 2021 kl. 16:01 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 16:40) 12/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Leicester tager hjemme imod Sheffield i runde 28. En kamp hvor hjemmeholdet har mange offensive profiler ude, og hvor Sheffield skal vinde for at bevare en smule håb om overlevelse.

Chance: 55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Leicester har mange offensive spiller ude i dette opgør, hvor det især er Maddison og Barnes vil være savnet. Maddison er den der skyder 3. mest, og laver flest indlæg for Leicester. Barnes er den der skyder næstmest på mål, og den der laver flest driblinger pr. kamp. Derudover så mangler de til dette opgør også James Justin, som faktisk er en ret offensiv back, der kommer til indlæg.
 • Det er tre profiler der er ude for Leicester ift. at få hjørnespark. Derudover er der flere folk ude (se hold info), som i min optik gør at Leicester ikke kommer til at dominere sådan offensivt, som det måske kunne se ud ved første øjekast.
 • Leicester er favoritter i dette opgør og burde også gå efter en sejr, og en tidelige scoring af hjemmeholdet, vil også tvinge Sheffield frem, som vil give hjørnespark til gæsterne.
 • Sidst de to hold mødtes endte det 6-5 i hjørnespark til Sheffield, og kigger man Sheffield's kampe igennem, så har de i år vundet denne form for væddemål i 16/28 kampe
 • Leicester har kun haft mere end 2,5 hjørnespark end deres modstandere i 10 ud af 28 kampe, og på det seneste har de kun fået flere hjørnespark end modstanderne i 1 af de seneste 7 kampe. 
 • Ift. snit så får Sheffield 4.6 pr. kamp og tillader 6 pr. kamp til modstanderne. Leicester på den anden side snitter 5.1 pr kamp, og tillader 5.4. Leicester er nr. 10 ift. at få hjørnespark og er nr. 7 i at tillade hjørnespark.
 • Sheffield vil angribe fra fløjene, og kigger man på indlæg, så har de faktisk flere indlæg end Leicester. Til dette opgør er det McGoldrick og måske Sharp oppe foran, og det kalder ikke på dybdeløb, men bolde i boksen, og mange indlæg hvilket kan give hjørnespark.
 • Det er sidste udkald for Sheffield. Der er 30 point tilbage at spille om, og de har 13 point til redning, det lyder umuligt, men Sheffield skal gå efter det, og et X kan de ikke bruge til noget. Derfor tror jeg de vil gå efter en sejr, og det kan give hjørnespark til gæsterne.
Hold øje med
 • Bliver det en kamp, med 0-0 langt inde i kampen, så skal Leicester jagte eller satse lidt offensivt, og hvis de får holdt et pres på Sheffield, kan det kaste mange hjørnespark af sig til hjemmeholdet. Leicester har før haft kampe, hvor de har domineret og holdt presset, hvilket har givet mange hjørnespark. (15 mod Burnley) (11 mod Everton
 • Sheffield tillader mange hjørnespark, og har det 3.højeste snit ift. hjørnespark imod sig, og med en relativt ny bagkæde (pga. skader) så kan jeg være nervøs for om de er kalibreret, eller bare clear den bagved, hvis de bliver presset.
 • Leicester har bedre offensive folk end Sheffield, og når Leicester har Varde i front, er der garanti for dybdeløb, skud og masser af energi, som kan kaste hjørnespark af sig.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Sheffield fåes hos bet365 til odds 4.33 hvilket jeg også synes er interessant, jeg har dog valgt at gå med en gardering på +2,5 hjørnespark til Sheffield.

Jeg tror vi får en tæt kamp, med få mål, så derfor synes jeg også der er værdi i at spille under de 2,5 til odds 1,83 hps comeon!.

Holdene:

Leicester:
Her er Barnes (fast mand 25 kampe 9 mål) Maddison (23 kampe 8 mål) Justin (fast mand 23 kampe 2 mål) Praet (fast/reserve 13 kampe 1 mål) og Under (reserve 9 kampe) alle ude med skader, og derudover er Evans (fast mand 22 kampe) og Ayoze (fast/reserve 16 kampe 1 mål) tvivlsomme forud for dette opgør. Det efterlader en noget ramt trup, både på bredden, men hvis vi kigger på de profiler som Barnes og Maddison har været i år, så er det også de absolutte stjerner der er ude. 
De giver en start 11'er.

Schmeichel - Amartey, Fofana, Söyuncü - Pereira, Tavares, Ndidi, Tielemans, Castagne - Vardy, Ihenacho

Sheffield United:
Her er der også skader, og det er især i bagkæden hvor gæsterne er presset. Her er Basham (fast mand 25 kampe) Egan (fast mand 22 kampe) Robinson (reserve 8 kampe) O'Connell (fast 2 kampe) Berge (fast 13 kampe 1 mål) alle ude, og det giver følgende start 11'er 

Ramsdale - Bryan, Ampadu, Jagielka - Stevens, Fleck, Norwwod, Lundstram, Baldock - McGoldrick, Sharp

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback