18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - Arsenal: Flest hjørnespark Arsenal

Match center
30. oktober 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Michael Oliver
29. okt. 2021 kl. 10:49 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 15:38) 29/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

I runde 10, har vi et et spændende opgør på King Power Stadium, hvor jeg har kigget lidt på de holds form, matchups, og taktiske tilgang.

Chance: 38%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 7-6
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Arsenal er inde i en rigtig god periode. Det er blevet til 8 kampe uden nederlag, og jeg synes også man begynder at se et mere flydende Arsenal mandskab, hvor de offensive folk er begyndt at finde hinanden og spille et mere flydende spil.
 • Ift. hjørnespark så er Arsenal på mange parameter bedre end Leicester. Kigger vi på indlæg, så er Leicester det hold i PL der laver færrest indlæg, og kigger vi på skud på mål, så er Arsenal også et godt stykke over Leicester (132-108)
 • Kigger vi på hvordan de to hold stiller sig ift. at tillade modstanderne noget, så er Leicester det hold i PL, der har tilladt tredje flest skud mod deres eget mål. Nemlig 145, hvor Arsenal har tilladt 133.
 • Ift. indlæg så har Leicester tilladt 124 i deres første 10 kampe, hvor Arsenal har tilladt 119.
 • Kigger vi på hjørnespark så har Arsenal et snit på 5,2, hvilket er ganske fornuftigt, og i deres første 10 PL kampe har de ift. hjørnespark fået flere end modstanderne i 5 og fået lige mange i 1 af dem.
 • Arsenal har nogle rigtig gode folk offensivt med masser af fart, hvor de med deres kanter kan gøre ondt på Leicester. Leicester spiller ikke på samme med kanter men har to wingbacks, og derfor kan jeg godt se for mig, at Leicester vil forsøge sig med spil op igennem midten, og dybdebolde, hvor Arsenal vil være mere opmærksomme på at få sendt Saka og Smith-Rowe afsted på fløjene.
Hold øje med
 • Arsenal har tilladt 6,1 hjørnespark pr.kamp til modstanderne. Det er et ret højt snit, også et snit der er højere end Leicesters.
 • Leicester har ambitioner om top 4, og derfor kan jeg godt være nervøse for, hvor meget de vil angribe dette opgør. Går de hårdt efter en sejr, og vil jagte, så kan de få mange hjørnespark.
 • Hvordan vil Arsenal angribe dette opgør? Det kan jeg godt være lidt spændt på. Jeg er usikker på om de vil stille sig lavt, og kører omstillinger, hvor de har gode folk, og så overlade mere af boldbesiddelsen til Leicester. Hvis det bliver scenariet så kan det godt være at Leicester kan få en masse hjørnespark
 • Vil Arsenal jagte når kampen rammer en slutfase? det kan jeg også stille mig spørgende til, for hvis stillingen er 1-1 eller 0-0 så tror jeg at Arsenal vil være tilfredse med et X, og derfor ikke jagte en sejr, hvilket kunne give flere hjørnespark hvis de gik offensivt ind til slutfasen.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Arsenal står i 2,50 hos bet365 og 2,3 hos betfair og unibet. Jeg synes derfor at comeon! ligger med et meget interessant odds her, som jeg har valgt at gå med. 

Jeg har også kigget på over de 2,5 mål som også kunne være interessant til odds 1,81.

Holdene:

Leicester City
Hjemmeholdet har Albrighton (fast mand/reserve) Fofana (fast mand) Justin (fast mand) Ndidi (fast mand) ude, og derudover er der lidt tvivl om Vardy (fast mand).
Jeg tror dog sidstnævnte stiller fra start, hvilket vil give en startformation med 3-4-1-2:

Schmeichel; Amartey, Soyuncu, Evans; Pereira, Soumare, Tielemans, Castagne; Maddison; Vardy, Iheanacho

Arsenal:
Hjemmeholdet har Xhaka (fast mand) ude, og derudover er Tierney (fast mand) tvivlsom til dette opgør. Det giver følgende 4-4-2 formation, hvor mit bud er disse 11:

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe; Aubameyang, Lacazette

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback