18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Katrina Scott - Anna Bondar: Resultat 2-0

Match center
25. august 2021 kl. 20:55 - Tennis, USA - WTA - US Open, Qualification | f
Court 17, USTA Billie Jean King National Tennis Center
25. aug. 2021 kl. 00:45 (Opdateret 25. aug. 2021 kl. 23:33) 25/08
160
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Ung Amerikaner imod Ungarnsk grusspecialist

Chance: 50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

17 årig Katrina Scott fik sidste år smag for US Open, da hun blev tildelt et wildcard. Hun vandt 1 kamp og gjorde god figur mod Anisimova. Hun var den eneste der fik Frech helt ude i torvene, i hendes sejr i Concord for nyligt. I år hedder den kval, og jeg forventer hun kommer ud i en stærk udgave.

Tit når vi har med Amerikanske spillere at gøre, er det god serv samt for- og baghånd, og det er det også her. Jeg syntes at hun har et ekstra tryk i sine slag, og tiden viser hvor det vil bringe hende hen.

Anna Bondar har indtil nu vist god form på gruset, hvor hun ofte vinder et par kampe, men uden at komme til det afgørende stadie. Hun har bevist hun kan gøre sig godt på hardcourt, men fortrækker gruset, hvilket jeg også syntes hendes spil passer bedst til. 
Bondar har egentlig en stærk serv, og er også selv en kraftfuld spiller. Jeg syntes selv at hun lige mangler det gode touch på bolden, men har bevist at kunne spille lige op mod bedre spillere end hende selv. Jeg ser hende være fanget ranglistemæssigt i ingenmandsland, men tænker hun nok på sigt skal ramme den gode uge eller 2, der for alvor vil kunne rykke hende op til det spændende felt.

Jeg forventer at unge Scott tager hånd om denne kamp med det samme, og satser også på hun kan klare det i straight sets. Scott er stadigvæk ung, og man ser fra tidligere resultater at hun godt kan smide et sæt klart.

Oddset på det rene 1 tal af dalende, og ligger nu imellem 1,42-1.50 - derfor går jeg efter den højere variant.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback