18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - FC København: 1

Match center
12. marts 2020 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu    William Collum
11. mar. 2020 kl. 18:44 (Opdateret 12. mar. 2020 kl. 20:48) 11/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 58-27-15%
Betvalue: 103,82%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
FC København så ekstremt slidte ud mod Horsens, så Løverne kan se frem til en svær aften i Istanbul mod formstærke Basaksehir.
Det taler for
  • FCK så ekstremt slidte ud mod Horsens, og slider med spillet
  • Basaksehir er i forruygende form, og især offensiven fungerer voldsomt godt
  • FCK imponerede mod Celtic, men et tæt program og mange skader har sat sine spor
  • Basaksehir knækkede Sporting på hjemmebane. Sporting er en klasse over FCK
Hold øje med
  • Har FCK N'Doye og Fischer med fra start, har de våben offensivt
  • Basaksehir har det med at lukke dumme mål ind, og mangler til tider kynismen defensivt
  • FCK vil givetvis komme efter en lavtscorende kamp, og er eksperter i at hente resultater i Europa
Oddsmarked

Markedet er allerede faldet en del på hjemmeholdet, men jeg ser stadig lidt værdi i tyrkisk sejr, der nu er bedst hos Cashpoint med 1,79. Jeg tror, markedet vil ramme 1,75 før kampstart.

Krydset fås til 3,85 hos Nordicbet, mens Bethard tilbyder 5,05 på FCK.

FC København leverede en stor overraskelse, da de i seneste runde af Europa League-slutspillet spillede sig videre via 3-1 ude over Celtic. En sejr, der gav et rygstød, men også en sejr, der trak tænder ud i et i forvejen tæt program.

Siden den sejr har FCK slået AaB 3-2, men siden røg man ud af pokalen mod nordjyderne, og senest tabte FCK så 1-0 hjemme til ellers formsvage AC Horsens. I den kamp så de hvidklædte spillere ekstremt slidte ud, noget tre dages hvile op til dette opgør næppe har ændret ret meget på.

Træner Ståle Solbakken sendte sine spillere i flyet til Tyrkiet allerede tirsdag, så de har trænet i Tyrkiet to gange op til dette opgør, mod normalt én dags træning i værtslandet. Det fordi der er bedre baner i Tyrkiet, men også for at forsøge at afhjælpe den træthed, Solbakken og alle andre så mod Horsens.

Både Dame N’Doye og Ragnar Sigurdsson, der har siddet ude med skader, er med i Tyrkiet, og det samme er Viktor Fischer. Det er dog uvist, om N’Doye og Sigurdsson er klar til kamp, mens Fischer ser ud til at være tættere på, efter at han fik et kvarter mod Horsens.

Torsdagens modstander, Istanbul Basaksehir, har haft en ekstra dags hvile i forhold til FCK, og de kommer fra en succes, 3-0 ude mod Kamil Wilczeks Göztepe. Fronttrioen med Demba Ba, Edin Visca og Enzo Crivelli viser storform, så der venter FCK’s defensiv noget af en mundfuld.

Basaksehir fører an i den stærke tyrkiske liga med 52 point efter 25 kampe.De 30 af pointene er hentet på eget græs, hvor statistikken hedder 9-3-1 og målscoren 32-12. Det til trods for, at der sjældent er ret mange tilskuere til holdets kampe, og heller ikke mod FCK forventes der at være i nærheden af udsolgt.

I seneste runde tabte Basaksehir 3-1 ude til Sporting CP, men hjemme formåede man at vinde 3-1, og i den forlængede spilletid sparkede Edin Visca så tyrkerne videre på et sent straffespark. En stærk præstation som giver tro på noget stort i Europa League i denne sæson.

FCK er generelt dygtige til at sætte sig op i Europa, og spiller ekstremt kynisk her, men slidte spillere, og spillere et stykke fra deres topform kombineret med et tyrkisk hold, der viser skræmmende form og har en skræmmende frontkæde gør, at jeg går på tyrkisk sejr i denne omgang.

Trupnyt
Istanbul Basaksehir melder om en stor set skadesfri trup. Kun norske Fredrik Gulbrandsen, der mest af alt har ageret reserve på det seneste, er ude. Enzo Crivelli, der var i karantæne mod Sporting, er tilbage.

FCK er med sikkerhed uden Wind, Boilesen og Mudrazija, mens der stadig er tvivl om N’Doye og Sigurdsson, der dog begge er med i Tyrkiet.

Kilder

whoscored.com, fck.dk, fanatik.com, uefa.com

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback