18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Trabzonspor: Draw no bet: 2

Match center
19. februar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
15. feb. 2021 kl. 22:10 (Opdateret 19. feb. 2021 kl. 18:56) 15/02
210
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Trabzonspor vil gerne være med i mesterskabskampen. 
Et spændende opgør er i vente, hvor de forsvarende mestre fra Basaksehir tager imod Trabzonspor, som kommer til Istanbul med seks sejre på stribe i baggagen. Trabzonspor ser særdeles fokuserede ud og har udvist stor koncentration i deres seneste kampe, mens det er straks omvendt hos Basaksehir, der har smidt håndklædet i ringen. Trabzonspor bør og kan komme helskindet gennem denne kamp, hvis de kan bevare deres præstationer fra de seneste spillerunder. 

Det taler for spillet:

 • Trabzonspor har siden Abdullah Avci tog over i trænersædet haft gang i forrygende præstationer. De seneste ni kampe, har således kastet 25 point af sig ud af 27 mulige. 
 • Både Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce har 51 point, mens Trabzonspor langsomt er begyndt at ånde disse tre i nakken. Hvis Trabzonspor vinder, kommer de op på 48 point, og fortsætter med at blive en del af et hæsblæsende løb.
 • Trabzonspor har været ekstremt dygtige i defensiven. I de seneste tre kampe har man holdt nullet. Ser man bort fra de første 8 kampe, hvor Eddie Newton var træner for Trabzon, har de blot indkasseret 0,43 mål pr. kamp. 
 • Basaksehir befinder sig rent ud sagt i elendighed for tiden. Ny træner er kommet til, men kan umiddelbart heller ikke få fikset de mange udfordringer på banen.
 • Basaksehir vandt over Fenerbahce i pokalturneringen, og er dermed i semifinalen. Målet må være at vinde pokalen, og ellers skrabe nok point sammen i ligaen til at overleve. 
 • Med en uendelig lang fraværsliste, må Basaksehir ty til tålmodighed og "nøjes" med de spillere, der er til rådighed. 

Hold øje med:

 • Trabzonspor har ikke været overbevisende i deres præstationer på det seneste. De har en høj koncentration gennem hele kampen, som man må tage hatten af for, men spilmæssigt har de ikke fået anerkendelse. 
 • Med masser af sne/slud frem til midtugen, forventer man ikke at baneforholdene i Istanbul vender tilbage til det normale i weekenden. Det kan påvirke Trabzonspors spil negativt. 
 • Trabzonspor mangler nogle af deres vigtigste spillere. Målmand Cakir er ude med corona, mens Nwaekeme har karantæne. Vi har endnu ikke set Trabzonspor spille uden disse to. Særligt målmand Cakir har været uundværlig. 
 • Tiden render ud for Basaksehir, som pt ligger under nedrykningsstregen, men der er dog ikke langt op til de nærmeste, og en sejr kan pludselig få dem op på en 13. plads. På papiret har Basaksehir ligaens tredje dyreste trup og man stræber blot efter nogle gode resultater, der kan give dem medvind. 

Forventede startopstillinger:

Basaksehir: Günok - Sarikaya - Duarte - Epureanu - Kaldirim - Okechukwu - Ndiayishimiye - Türüc - Özcan - Fernandes - Crivelli.

Trabzonspor: Kardesler - Cörekci - Edgar - Hugo - Marlon - Flavio - Özdemir - Ekuban - Bakasetas - Malli - Djaniny.

Oddsmarked:
Det virker til at markedet allerede har taget højde for Trabzonspors vigtige fravær på målmandsposten, samt venstrekanten med Nwaekeme. Det er klart en svækkelse, at Nwaekeme som har så meget indflydelse på at skabe målchancer, ikke er med. Men Trabzonspor virker umiddelbart til at fungere som en maskine, der ikke lader sig forstyrre mere end nødvendigt af enkelte mangler. 
En sejr til Trabzonspor, væddemål annulleret ved uafgjort, kan fås til odds 1,80 hos Betfair. 

Kilder: Mackolik - Sporx - Fanatik - Fotomac - Aspor - Transfermarkt - BeInsports

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback