Annonce

Huddersfield - Manchester United: Manchester United vinder til 0

Match center
21. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
John Smith's Stadium    Lee Mason
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 55%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Manchester United vinder og holder målet rent på udebane mod oprykkerne fra Huddersfield.

Jose Mourinho har i sin anden sæson i Premier League fået opbygget den solide defensiv, han skal bruge for at vinde mesterskabet. En gammel kending i Phil Jones har fået en ny hovedrolle i sin klubs forsvar og har spillet til UG om det er ved siden af E. Bailly eller C. Smalling. På bakkerne er rutinerede kræfter i L. Valencia og D. Blind, samt den defensive del af midtbanen, der rummer A. Herrera og N. Matic. Derudover er Mourinho ikke bange for, at spille afventende på udebane, selv mod et oprykkerhold, der foran egne fans skal frem og angribe, og slå til på kontraer. Manchester United skal nok komme frem til chancer og boldbesiddelse, men som ethvert andet hold under Mourinho's ledelse, vindes kampene i det defensive.

Huddersfield er uden scoringer i fire af deres sidste fem kampe, hvor det er blevet til en enkel scoring mod Leicester og kun to point i deres kampe mod Burnley og Leicester.

I denne sæson er der kun gået to mål ind mod Manchester United, begge i udekampen mod Stoke og selvom lørdagens modstander har haft en overraskende god start på sæsonen er det kun blevet til 5 scoringer i indeværende sæson (3 af dem mod Crystal Palace, nederst i tabellen). Det er også værd, at bemærke at ud af de 5 mål kom et af dem som et selvmål, og to af dem fra skadede S. Mounie, der ikke forventes at spille i weekenden (premierinjuries.com).

Alt tyder på at Manchester United fortsat er ubesejret efter denne kamp, tager en pligtsejr mod oprykkerne og at den defensive statistik heller ikke tager skade af Huddersfields semi-amputerede angreb.

En lille fare ved spillet, er at Mourinho undervurderer Huddersfield og stiller med flere reserver, men jeg tvivler, da United ikke har et forfærdelig svært program i den næste uges tid.

Trupnyt:

Huddersfield må undvære K. Palmer (off. mid udlånt fra Chelsea), P. Billing (mid), mens S. Mounie (ang) har været skadet op til kampen og ikke forventes at være med fra start. Der er derved ikke mange offensive kræfter tilbage i Huddersfield's trup, hvor man må sætte sin lid til L. Depoitre (ang) som kun har fundet nettet en enkelt gang i fem kampe, samt A. Mooy som kan prale af et mål og en assist i denne sæson.

Manchester United må muligvis undvære E. Bailly (def), men afløseren C. Smalling (def) ser jeg ikke som en stor svækkelse for udeholdet, der har erstattet fint (ingen mål imod i de kampe, han har spillet med i Premier League). P. Pogba (mid) og M. Fellaini (mid) er stadig ude og derudover er M. Rashford (ang), men her er der masser af offensive erstatninger i R. Lukaku, A. Martial, J. Mata, H. Mkhitaryan og J. Lingard.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback