18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genclerbirligi - Fatih Karagümrük: Draw no bet: 2

Match center
15. januar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Eryaman Stadyumu
11. jan. 2021 kl. 13:38 (Opdateret 15. jan. 2021 kl. 18:57) 11/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 28-31-41%
Betvalue: 102,34%
Spilbar ned til odds: 1,68
Rigtig/forkert:
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Velorganiseret klubstruktur hos Karagümrük er en sjældenhed i Tyrkiet
Nyoprykkerne Karagümrük har indtil videre gjort det godt i Süper Lig, og deres økonomi og planer er så velorganiserede, at de allerede inden transfervinduets starts d. 5. januar, fik hentet deres spillere fra ønskelisten. De nye spillere fik allerede spilletid i weekendens opgør, som Karagümrük vandt, hvor både Borini og Bertolacci imponerede. 
Genclerbirligi er blandt ligaens svageste hold og fik en stor lussing i sidste runde mod Galatasaray. Det bliver nok ikke en samme omgang, men Genclerbirligi står generelt svagt på mange positioner, som trækker niveauet ned. 

Det taler for spillet: 

 • Karagümrük er blevet glad for spillere med baggrund i den italienske Serie A. Det har vist sig, at både biglia, Borini, Viviano, Bertolacci og Balkovec har gode forudsætninger for at gøre en forskel i Süper Lig. 
 • Karagümrük taber ikke så let, for de har modsat mange tyrkiske hold en mentalitet, der netop minder om mange italienske hold. Kan man ikke vinde, skal man ikke tabe. 
 • Lucas Biglia og Badou Ndiaye er et fremragende par på midtbanen for Karagümrük. Biglia dikterer pasningsspillet, mens Ndiaye fungerer som box-to-box og skaber plads for sine medspillere. 
 • Vigtige spillere hos Genclerbirligi er ude til kampen. Den vigtigste mangel er den svenske målmand Nordfeldt, der også var ude mod Galatasaray. Den unge Übeyd fik sin allerførste kamp og var så nervøs, at han begik den ene fejl efter den anden, hvilket også resulterede i en stor sejr til modstanderne. 

Hold øje med: 

 • Karagümrük er stærkest hjemme. De har endnu ikke vundet en kamp på udebane. De har blot skrabet 4 point sammen efter 8 udekampe. 
 • Genclerbirligi vil med sikkerhed forsøge at komme ovenpå efter 6-0 nederlaget til Galatasaray. 
 • En af Genclerbirligis farligste spiller, Sio, er tilbage igen. Med ham kan Genclerbirligi få større udbytte af deres kontraangreb, som samtidig også er deres farligste våben. 
 • Karagümrük kan være lidt svære at gennemskue mht. deres spil. Mens de i den ene kamp imponerer i høj grad, hvor selv de største kan få det svært, kan de i en anden kamp skuffe fælt, hvor absolut intet fungerer. 

Forventet startopstilling Genclerbirligi: Übeyd - Johansson - Toure - Kizildag - Polomat - Dikmen - Piris - Yilmaz - Sio - Candeias - Ayite

Forventet startopstilling Karagümrük: Viviano - Hedenstad - Kurucuk - Campi - Balkovec - Ndao - Ndiaye - Biglia - Bertolacci - Borini - Sobiech

Oddsmarked: 

Hvis Karagümrük var på hjemmebane ville de være klare favoritter, hvilket sikkert også vil give et langt lavere odds end tilfældet her. Karagümrük er dog stærke på papiret, og de seneste ugers præstationer indikerer også, at de gode resultater også kan begynde at komme på udebane. Sejr (annulleret ved uafgjort) til Karagümrük kan fås til odds 1,74 hos Cashpoint. 

Kilder: Sporx - Mackolik - BeInsports - Transfermarkt - Fanatik - Fotomac

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback