18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Yeni Malatyaspor: 1 (0-1) (1H)

Match center
15. maj 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
12. maj. 2021 kl. 09:34 (Opdateret 15. maj. 2021 kl. 22:47) 12/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 25-32-43%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Galatasaray stormer frem i finalerunden mod et afslappet Malatyaspor.
Sjældent kan man være vidne til et så hæsblæsende titelkamp i Tyrkiet, hvor man ofte plejer at finde en mester med et par spillerunder igen, denne gang er det dog noget anderledes, hvor både Galatasaray, Besiktas og Fenerbahce, matematisk set, stadig har en chance. Sidsnævnte skal dog både håbe på at Galatasaray og Besiktas taber i deres sidste kamp. Galatasaray og Besiktas er lige indbyrdes med 3-3, og derfor bliver der kigget på målforskel, hvor Besiktas altså fører med +2. Det betyder at Galatasaray skal vinde stort, og måske endda meget stort, hvis Besiktas på udebane mod Göztepe scorer flere end forventet. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray er i høj grad blevet motiveret siden de vandt over Besiktas for to runder siden. Det kan gå hen og blive et af de mest mindeværdige mesterskaber i historien, og det vil spillerne gøre alt for at det skal blive en realitet. 
 • Spilmæssigt er der kommet et løft hos Galatasaray spillerne. Det virker endelig til at man har fundet et midtbanepar, der både er teknisk dygtige, samt kan gøre det nødvendige defensivt og offensivt. Taylan og Fernandes sørger for at bruge bolden korrekt og effektivt, hvilket er med til at skabe flere målchancer. 
 • Galatasaray skal vinde stort, og man skal udnytte den medvind man har, optimalt. Derfor kan man forvente et hjemmehold, der stormer frem fra første fløjt. 
 • Malatyaspor er sikret endnu en sæson i SüperLig, og man vil højst sandsynligt ikke være vidne til et topmotiveret Malatya mandskab.

Hold øje med:

 • Mens denne kamp spilles, vil tankerne blandt spillerne helt sikkert være i Izmir, hvor Besiktas skal forsøge at slå Göztepe. 
 • Kommer Besiktas foran og scorer flere mål, kan det skabe frustration hos Galatasaray, der så skal score endnu flere mål. 
 • Tankerne leder til 1987, hvor Galatasaray vandt mesterskabet efter 14 år. Det var igen Besiktas og Galatasaray, der kæmpede om mesterskabet. Besiktas mistede point til et motiveret Malatyaspor på mærkværdig vis. Efterfølgende kom det frem at folk fra Galatasarays ledelse havde sendt splinternye biler som "gaver" til Malatya spillerne. Hvis Malatyaspor taber stort til Galatasaray i denne kamp, vil de igen blive stemplet, hvilket de sikkert gerne vil undgå. 
 • Hvis Besiktas kommer bagud i kampen mod Göztepe, behøver Galatasaray slet ikke at vinde stort. Så kan man spille kontrolleret og nøjes med en smal sejr. 

Holdene/Forventede startopstillinger: 
Galatasaray har stort set alle spillere klar til dette opgør, men Falcao er tvivlsom. Falcao har uden tvivl været exceptionelt dygtig, når han har været klar. Problemet er, at han ikke har spillet kontinuerligt. Det er dog netop i denne kamp, man kunne gøre brug af ham. Han var skarp mod Besiktas, og kan formå at spille med ryggen til sine medspillere og agere som playmaker. Det er Dervisoglu og Mohammed ikke så gode til. 

Galatasaray: Muslera - Yedlinn - Donk - Marcao - Sarrachi - Taylan - Fernandes - Akbaba - Babel - Turan (Onyekuru) - Mohammed (Dervisoglu/Falcao). 

Hos Malatyaspor er samtlige spillere klar, og man kan derfor forvente gæsterne i stærkeste opstilling. Der kan dog forekomme enkelte rotationer, da Malatyaspor som sådan ikke har meget at spille for udover æren. 

Malatyaspor: Özbir - Chebake - Kaya - Hadebe - Hafez - Eskihellac - Yavru - Acquah - Fofana - Büyük - Tetteh (Bulut).

Oddsmarked:
Betfair er pt. højest med odds 1,29 til en ren Galatasaray sejr. Jeg har dog en forventning om at en ren Galatasaray sejr vil ligge på 1,10 eller derunder hos de fleste bookmakere, når vi nærmer os spilletidspunktet. 
Spillet går på at Galatasaray skal vinde handicap 0-1 i 1. halveg, hvilket kan fås til odds 4,50 hos Betfair. Det er pænt højt og er uden tvivl et spil som Galatasaray vil kæmpe for fra startfløjt.

Kilder: SporX - Fanatik - Aspor - DerinFutbol - BeInsports - Transfermarkt - Mackolik - Fotomac - TRTspor

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback