18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Brøndby IF: FCM vinder med 1 eller 2 mål

Match center
28. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Jakob Kehlet
27. feb. 2021 kl. 17:52 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 19:54) 27/02
207
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

FCM vinder ofte små sejre på 1 - 2 mål

Chance: 50%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Spilkombinationen 

Et almindeligt spil på 1 ( hjemmesejre) giver kun 1,79 på FCM ved Nordic, og er uden værdi. 

For, at få odds 2,21 så skal du kombinere 2 odds: 

1. Cashpoint med 57,46 % af indsatsen på FCM vinder med 1 mål på EH 0-1, X til odds 3,85.

2. 888.dk eller anden kambi bokies med 42,54% af indsatsen på FCM vinder med 2 mål på EH 0-2X til odds 5,20. 

* Det betyder hvis Brøndby vinder eller de spiller uafgjort er spillet tabt. Eller FCM vinder 3-0 er spiller tabt. Spillet er vundet, hvis FCM vinder eksempelvis 2-1 eller 3-1 etc. 

50% af alle Brøndbys mål kommer fra Uhre og Lindstrøm. Brøndby træder nu ind i et kampprogram med nogle stærkere modstander, som har en anden kvaliteten til, at kan lukke ned for dem defensivt, fx vil det ikke overraske, hvis Onyeka kommer til at " sætte tæt på Lindstrøm", og Cools får til opgave " at stække vingerne" på Hedlund mv. Da FCM gerne vil holde Brøndbys hurtige spiller under en vis form for kontrol. 

Her er tale om kampen om 1.pladsen i Frendrups 50. jubilæums kamp i ligaen. Selvom Brøndby kan nøjes med uafgjort og holde FCM bag sig. Så har Brøndby modsat FCM ikke haft samme evne til, at kontrollere en kamp. Brøndby har derfor også kun spillet en kamp uafgjort i denne sæson. FCM har spillet 3 uafgjort, så der er tale om to hold, som går på banen efter 0 eller 3 point. FCM med boldbesiddelse på 58,6% i snit i sæsonen. 

For

FCM har vundet 3 kampe på stribe, og de har hjemme vundet 6 ud af 8 kampe på MCH Arena. 

FCM har vundet alle deres kampe mod hold i top 5 både på udebane og på hjemmebane. FCM har deres besvær mod bundholdene. BiF har mod top 5 hold tabt halvdelen af deres 4 kampe ( 2 vundet og 2 tabte). 

Jesper Hansen er den målmand med flest clean sheets i sæsonen med 7 stk. i 17 kampe ( 41%). Brøndby har 3 stk. 

FCM har i sæsonen en XG på 29,8 og BiF 23,9. I de seneste år har tendensen h2h været en glidende overtag til FCM mod BiF. 

Jeg syntes, at Brøndby mangler en central midtbanespiller i truppen, som kan sætte spillet op bl.a. blev det udstillet mod Vejle. Den betydning som vi så med en type, som Hany Munktar til at bryde igennem en kæde, og på den måde vende spillet. Det gør, at Brøndby til tider spiller en del sidevejs og baglæns. 

Mod Vejle var der en del fejlafleveringer fra Brøndby. Eksempelvis en A. Jung som ellers normalvis er omkring 92% i træfsikre afleveringer, han har i de sidste 3 kampe været på omkring 73%. 

Kaba er meget undervurderet. Det ser ud til angrebstræner Duncan i FCM, har arbejdet en del med Kabas afslutningspositioner. Hvis der ses på hans afslutninger på mål i sidste sæson va det 30% og i denne sæson er han oppe på 48%. På spilminutter score han hver 142 min. Wright er højest med 135 min. pr. mål i ligaen - Kaba er nr. 2. I de sidste 4 kampe har han været med har han lavet 3 mål. Mod Horsens hvor han ikke scorede fik han kun 18 min. spilletid.

Brøndby har i sæsonen ikke tabt med over 2 mål. FCM har kun en gang hjemme mod FCK vundet med mere end 2 mål ( 4-0). 

Renser man FCMs point mod top 6 hold for de to nederlag til tidligere guldtræner fra FCM Glen Ridersholm nu i SønderjyskE, så har FCM i snit fået 3 point. Uden denne udrensning 2,1 point i snit. Til sammenligning på 2. pladsen mod top 6 hold er både FCK og BiF med 1,5 point i snit til hver. 

Imod

Forventning om et kampbillede som bølger frem og tilbage. Det vil nok passe Brøndby bedst, som gerne vil have det hurtige spil til særlig deres 3 forreste hurtig løber. 

Uhre er undervurderet i BiF, og han har fysisk bygget på. Han har en evne til, at nå frem til chancer mere med arbejdsomhed end teknisk snilde. Han er bare rigtig farlig i sine afslutninger. Han har en næse for, hvor chancerne kommer. 

Andet

Cools, Onyeka, Paulinho, Cajuste står til karantæne ved næste forseelse mod Lyngby inden FCM træder ind i kampprogrammet mod: AGF, FCK ( og Vejle). Så det ligner et kort til Onyeka og Paulinho mod Brøndby, så de er " nustillet" mod de stærkere modstander. 

Brumado, O.Olsen, Joel Andersson og Mikkel Andersen forventes stadig skadet. FCM har så bred en trup, så det får ikke en betydning for udfaldet af kampen. Selvom Brumado så spændende ud inden han blev skadet, og fik spået sit gennembrud i denne sæson med masser mål. 

Riveros og Corlu forventes stadig skadet for Brøndby. 

  • Stabile odds
  • God kundeservice
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback