18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - Randers FC: (AH: -1,5) 1

Match center
10. februar 2018 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Mads-Kristoffer Kristoffersen
6. feb. 2018 kl. 14:58 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (12)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 44-0-56%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
FCK har brug for en overbevisende sejr i forårspremieren for at kickstarte deres jagt på EURO-League pladserne. De kan mangle selvtillid efter endnu et derbynederlag, men FCK har de offensive kvaliteter til at vinde stort mod et svækket Randers-hold.

Det taler for tippet

 • FCK er top motiverede til denne kamp, da det er afgørende for dem at få en stærk start på forårssæsonen i jagten på top 6 og EURO-league deltagelse. (*1)
 • Randers er omvendt i en genopbygningsfase, med udskiftning i både spiller og trænerstab, hvor fokus er på at blive klar til nedrykningskampen. (*2)
 • FCK er stærkere end Randers spiller for spiller, og har mange strenge at spille på offensivt efter januar tilgang af Robert Skov og Victor Fischer.
 • Trods FCK’s elendige efterår har de flere gange været i stand til at hive storsejre i land mod Superligaens svagere hold. (*3)
 • FCK har brug for at opbygge selvtillid, og vil gå efter en klar sejr. De vil fortsætte med at angribe selvom de kommer foran i kampen.
 • FCK har fordel af at have en betydende kamp i benene, efter weekendens pokalderby mod Brøndby.
 • Der er uro i Randers med 2 trænerfyringer allerede denne sæson, samt direktør/sportsdirektør Michael Gravgaard på vej væk fra klubben.
 • Randers er superligaens bundprop, og tabte i efteråret 7 af 10 udekampe. 

Det skal du holde øje med

 • FCK har defensive problemer. De laver mange personlige fejl, og har endnu ikke fundet en solid forsvarskonstellation. (*4)
 • Flere FCK spiller så ud til at være mentalt påvirket af presset i kampen mod Brøndby. Måske kan de rystes hvis Randers kommer foran.
 • Santander er sandsynligvis ikke klar til kampen, og afløserne (Pavlovic/Sotiriou) har ikke samme niveau.
 • FCK mistede i vinterpausen Verbic, som var deres bedste mand i efteråret. Det er ikke sikkert Skov og Fischer har samme niveau.
 • FCK møder Atletico Madrid i EURO-league den efterfølgende torsdag. Det kan flytte fokus.
 • Randers kan have en fordel på dødbolde hvis FCK starter med Boilesen i midterforsvaret. I så fald er der ikke mange stærke headere i FCK’s start-11.
 • Randers er måske ikke helt så svage som tabellen antyder. Deres expected points i efteråret var en del højre end deres faktiske pointtotal.(*5)
 • Randers fokus er på at spille holdet sammen, og de vil nok satse på en solid defensiv. Det er ikke sikkert de vil satse offensivt hvis de kommer bagud.

Oddset

Værdi hos 888sport, Unibet og LeoVegas der har odds 2,38 på spillet. Der er også værdi hos toneangivende licensløs bookmaker der har odds 2,40.

Unibet åbnede i odds 2,12 men er sidenhen steget. Markedet generelt åbnede nogenlunde i det odds-leje vi ser nu. Efter FCK’s nederlag til Brøndby steg oddset, men det er siden faldet igen.

Jeg har svært ved at vurdere odds-udviklingen frem til kampstart.

CV på 1X2: 68/20/12

Trupnyt

Johansson (Forsvar fast, langtidsskadet) og Santander (Angreb fast) er de eneste væsentlige fravær for FCK. Jeg er ikke bekendt med væsentlige fravær i Randers, men jeg følger op når kamp-trupperne udtages senere på ugen.

Bud på startopstillinger:

FCK: Olsen, Ankersen, Lüftner, Boilesen, Bengtsson, Kvist, Zeca, Falk, Skov, Fischer, Sotiriou.

Randers: Halldórsson – Thomsen, Agesen, Enghardt, Marxen – Kallesøe, Poulsen, Allansson, Lobjanidze – Kadrii, Mølvadgaard

Jeg er langt fra sikker på opstillingerne, slet ikke Randers’. Der er rig mulighed for at variere for trænerne.

Noter

1. Det er meget vigtigt for FCK at kvalificere sig til Europæisk fodbold næste sæson. Både for klubbens selvforståelse, men også for at fastholde status som storklub i norden, samt evnen til at tiltrække gode spillere. Det er ikke en decideret katastrofe at misse et enkelt år i Europa, men det skal meget gerne undgås hvis muligt. Efter FCK’s nederlag til Brøndby i pokalturneringen går FCK’s vej til Europa gennem 3. eller muligvis 4. pladsen i ligaen (hvis Brøndby eller FCM vinder pokalen, hvilket ikke er helt usandsynligt). FCK har i mine øjne en meget kraftig motivation for at gå efter en overbevisende sejr i første kamp. De skal have 3 point med det samme, og gerne i overbevisende stil mod svage Randers, for ikke straks at blive udfordret på om krisen fra efteråret er fortsat ind i foråret. Jeg tror FCK kommer aggressivt ud til kampen, anført af en energisk Fischer i startopstillingen.

2. Randers er i krise som klub, efter først at have fyret Olafur Kristjansson, og senere hollænderen Moniz, der lod til slet ikke at passe ind i klubben. Direktør/sportsdirektør Michael Gravgaard har desuden bebudet sin afsked, sandsynligvis grundet fyringen af Moniz, og manglende enighed med bestyrelsen omkring klubbens kurs. Randers står nu med et midlertidigt trænerteam der skal klare skærene indtil klubben får ansat en ny sportsdirektør og først derefter en ny cheftræner. Man har ydermere haft en del udskiftning i truppen i vintervinduet, hvor man har skilt sig af med en række udenlandske spillere (Rodic, Kitchen, Pourie og Djurdjic), og erstattet dem med mindre profilerede danske/nordiske spillere. Det lader til at man vil ”back-to-basics” i Randers. Jeg tror man vil bruge den første del af foråret på at finde et solidt koncept, og få spillet holdet sammen, inden de afgørende kampe om nedrykning i slutningen af foråret. Man vil selvfølgelig gerne hente så mange point som muligt, men jeg tror der er mindre fokus på de kortsigtede resultater i starten af foråret.

3. FCK vandt i efteråret alle 4 hjemmekampe mod bund-6 holdene i Superligaen. 3-2 over SønderjyskE, 4-0 over Silkeborg, 4-0 over AGF, 5-1 over Lyngby.

4. FCK havde defensive problemer i løbet af efteråret. Grundet Johanssons skade spillede den unge nyindkøbte duo Vavro/Lüftner de fleste kampe i midterforsvaret. Det var ikke en succes, og FCK forsvaret var mildest talt usikkert i efteråret. Johansson er stadig ude, og nu lader det til at Ståle Solbakken forsøger at stabilisere midterforsvaret ved at spille den lille, men kloge og positionsstærke, Boilesen centralt. Det fungerede nogenlunde i pokalkampen med Brøndby, men FCK mister noget duelstyrke med denne opstilling, og bliver nødt til at spille Bengtsson på venstre back, som ikke har set stærk ud siden han vendte tilbage til FCK. Bengtsson spillede en svag kamp med flere fejl mod Brøndby. For at gøre ondt værre spillede landsholdsspiller Ankersen også en middelmådig kamp mod Brøndby. Det er negativt for spillet, men til kampen mod Randers tror jeg dog at dette bliver mindre afgørende, da jeg forventer en kamp på FCK’s præmisser, hvor FCK bliver i stand til at dominere kampen og lægge tryk på Randers.

5. Ifølge @tapinfodbold’s table of justice var Randers’ expected points 23 efter 19 runder. En del mere end de 14 point Randers faktisk har skrabet sammen. Noget tyder på de ikke har været helt heldige.

Kilder: bold.dk, randersfc.dk, oddsportal.com, @tapinfodbold (Twitter)

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback