Annonce

FC København - Qarabağ: (AH: +0,5) 2

Match center
23. august 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Telia Parken    Alberto Undiano
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 45-30-25%
Betvalue: 117,15%
Spilbar ned til odds: 2,80
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

FCK har startet ligaen meget skuffende hvor man ikke har haft en eneste sejr, og først nu er det endelig lykkes at få en sejr, da man vandt 3-2 over sønderjyske forleden. Det var dog en kamp, hvor FCK måtte slide sig til sejr over et hold som de normalt aldrig taber til, men her var det rigtig tæt på, da man var bagud. FCK har solgt massivt ud i sommerpausen og står dermed ikke med så stærkt hold som sidste år, hvilket også kan ses på banen, da man ikke lever op til publikums forventning i sas ligakampene. I Champions League har det dog set anderledes ud, da man kommer fint fremad, men i sidste i kamp i parken var det dog meget tæt stadig, selvom man indhentede en føring og vandt over to kampe. Det var dog mest dommeren der viste sig fra den bedste side og gav FCK de point de havde brug for, mens spillet i sig selv stadig ikke har forandret sig ret meget.

Udeholdet har langt højere niveau denne gang end de hold FCK før har mødt hjemme op til kampen her. Det er et hold der vil have point i deres kampe, både i Europa og hjemme og spiller et meget solidt spil på alle banens fronter. Klubbens ejere er ikke bange for at pumpe massive penge i klubben i baku, for at klubben kan begynde at måle sig med naboerne i Rusland som Zenit, CSKA og Spartak, der har deres oliepenge som saltvandsindsprøjtning til klubberne. For at sikre at udeholdet vinder denne kamp mod FCK over  to kampe, har de sendt Tahir af sted sammen med truppen, som er vicepræsidenten for klubben, og det er en tradition i Rusland (Fx Rubin Kazan, Sjamijev) og Azerbaijan, at man kun sender den slags personer af sted, når man ved, at kampen bliver en positiv overaskelse. Hermed ikke sagt, at dette er et sikkert x2, bolden er rund lige meget hvordan man vender og drejer det, men der er fra udeholdets side virkelig lagt op til at denne kamp ikke skal tabes lige meget hvad det end ville koste.

Skader og Karantæner:

FCK mangler Høgli, Lufner og Johansson til kampen, mens udeholdet kan stille i stærkeste opstilling, hvilket taler til fordel for vores spil.

Indbyrdes:

Indbyrdes har vi kun en kamp at  gå ud fra, den som FCK tabte på udebane i Baku, hvor FCKs offensive spil ikke så for godt ud, og her, selvom man er på hjemmebane, er det ikke ensbetydende med at det vil blive forbedret, da man har haft problemer i især offensiven over de seneste mange kampe i ligaen, og her har vi altså at gøre med et hold der virkelig er gode til at lukke ned i de bagerste kæder.

Kilder:

http://qarabagh.com/1987/index.php?name=newsread&type=3&news_id=12601&lang=1

holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback