18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - FC Midtjylland: (AH: 0,0) 1

Match center
28. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Jakob Kehlet
24. jun. 2020 kl. 12:32 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 21:56) 24/06
462
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Guldkampen bliver ikke afjort I juni

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-30-34%
Betvalue: 102,72%
Spilbar ned til odds: 1,94
Rigtig/forkert: 1-2
888sport Spil nu hos 888sport

De to mesterskabskandidater mødes i en direkte duel om guldet, hvor FC København med 3 point i den grad kan sparke liv i drømmen om at indhente et FC Midtjylland hold der er kommet svingende ud efter coronapausen. Midtjylland kan også slukke for al spænding ved at vinde i Parken denne søndag aften!

Det taler for spillet:

FCK taber sjældent i Parken. Og imod Midtjylland har man kun tabt 1 af de sidste 9 (!) gange.

Tilskuerne vender stille og roligt tilbage til Superligaen, hvilket er til gavn for hjemmeholdene. Det så man bestemt også på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet Brøndby havde en helt anden energi end man har haft efter coronapausen. Dette skulle FC København spillerne også kunne mærke på søndag, hvor det dog desværre lyder til at det kun bliver 500 tilskuere fremfor 3000 som man kunne få ind i Brøndby. (Dette kan dog nå at ændres, således at flere vil kunne komme ind)

FCK har en bredere trup at lege med ift. Midtjylland, og med de nye regler om fem indskiftere (indenfor tre spilstop), mener jeg at dette kan tippe fordelen over til FCK.

FC Midtjylland smed en "sikker" 3-1 føring imod AGF, hvilket helt sikkert har ramt dem hårdt mentalt. Gummiben er lige rundt om hjørnet hvis de ikke allerede er der nu. Husker ikke hvilken spiller det var fra den midtjyske lejr der sagde "Fuck Corona" efter den tabte kamp imod AGF, men det viser frustrationen over eget spil efter coronapausen. Man har ikke helt den samme skarphed, og især imod Horsens skulle man have scoret på 3-4-5 chancer.

Taler imod spillet:

Zeca er ude for FCK efter at han modtod et gult kort i kampen imod Brøndby. Dog har FCK en bred trup, og derfor tror jeg ikke at det vil have så stor en effekt end hos andre hold.

Santos er ude med skade i 4-6 uger.

FCK har været det dårligere hold i deres seneste to kampe imod FCN og Brøndby, og har i begge kampe smidt en 1-0 føring.

FCM kan ved en uafgjort stilling få en masse muligheder på kontra, da FCK forventeligvis vil satse og presse til sidst.

Konklussion:

Kampen kan egentlig gå begge veje. Men jeg synes at fordelen tipper over til FCK med ovenstående i mente. Og det kan enten blive en meget taktisk præget affære som i FCM - Brøndby der endte 0-0, eller hvis der kommer en tidlig scoring, kan det blive en målrig kamp hvor et hold kan komme mentalt ovenpå inden returkampen.

Et skud fra hoften siger en 2-1 sejr til FCK og spænding til det sidste i guldkampen :)

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback