18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Norwich City: (AH: +0,5) 2

Match center
25. september 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    David Coote
23. sep. 2021 kl. 18:38 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 17:54) 23/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

I denne runde 6, skal Norwich forsøge sig imod Everton. En kamp jeg har kigget lidt på, hvor jeg synes flere ting peger i retning imod en lille overraskelse.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 56-0-44%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Everton har til dagens opgør, flere store profiler ude.(se holdinfo)
 • Everton kommer ind til dette opgør med nogle trætte ben efter et EFL nederlag imod QPR, som røg i forlænget spilletid of straffe. I dette opgør roterede Everton en del, men der var stadig 120 min til Iwobi og Townsend som nok vil gøre sig gældende i dette opgør.
 • Norwich vil være tilfredse med det ene point, hvilket jeg tror, vil trække dem lidt tilbage i kampens slutfase, hvis der står uafgjort, og Everton har før vist at de ikke er de bedste til at åbne et kompakt og lavtstående forsvar.
 • Norwich har nogle gode offensive kræfter og Pukki har allerede stemplet ind med 2 kasser. Så jeg er fortrøstningsfuld ift. den offensive afdeling, hvor jeg godt tror de kan skabe chancer imod et Everton hold, som også tillader chancer, og i sidste runde mod Aston Villa, så ret skrøbelige ud bagtil.
 • Everton er det hold der har næstlaveste boldbesiddelsesprocent i PL, og det tror jeg godt Norwich kan udnytte. Norwich snitter selv ganske fornuftigt (45%) og det på trods af, at de har mødt Arsenal, Leicester, Man City. Liverpool, i de første 4 runder.
Hold øje med
 • Kigger vi på tallene så ift. xGA har Norwich 10,9, hvilket er det næsthøjeste i PL. Det er bestemt ikke imponerende, og selvom Everton mangler deres frontmænd, så skal Norwich stramme sig an, og undgå at tillade Everton alt for mange chancer.
 • Everton har i Gray, fået en uhyr spændende spiller, som kan afgører kampe på egen hånd. Han har scoret 3 mål i 5 kampe, og er konstant udfordrende og pågående, ham skal de forsøge at lukke ned for, og det kan jeg være nervøs for om de kan.
 • Norwich skal have point på kontoen, 5 kampe uden point. Det kan sagtens sætte sig i spillerne, og hvis først det sker, vil de have problemer med at få mange point i denne sæson.
 • Everton skal slå et hold som Norwich, hvis de vil være med i den sjove ende, så jeg tror de vil forsøge at jagte en sejr igennem alle 90 min. Så jeg tror Everton kommer til at presse hårdt på Norwich, og så er spørgsmålet bare om Norwich kan stå imod, og stadigvæk skabe chancer i den anden ende.
Oddsmarked

Oddset på Norwich point i dette opgør er faldet lidt til de nu 2,45 hos comeon!. Spillet startede i 2,51 og har rykket sig op i de 2,60 for et par dage siden. 

Jeg har også kigget lidt på linjen, hvor jeg godt kunne være fristet til at spille under de 2,5 taget alle Evertons skader til offensive folk i betragtningerne. 

Holdene:

Everton:
Hos hjemmeholdet er Calvert-Lewin (fast mand), Coleman (fast mand) Pickford (fast mand) Richarlisson (fast mand) og Delph (reserve) alle ude og sidst er Gbamin (reserve) og Digne (fast mand) tvivlsom, det er nogle betydelig profiler de må undvære, og det skal Norwich se om de kan udnytte. 

Norwich:
Gæsterne har til dette opgør Byram (reserve) Placheta (fast mand sidste sæson) samt Zimmermann (fast/reserve sidste sæson) alle ude, men de har heller ikke haft en kamp endnu i denne sæson, så det er ikke noget de ikke har prøvet før. 

Jeg tror vi får de to hold at se i følgende start 11'er:

Everton
Begovic; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Townsend, Doucoure, Allan, Iwobi, Gray; Rondon

Norwich
Krul; Aarons, Omobamidele, Kabak, Williams; McLean, Gilmour, Normann; Rashica, Tzolis; Pukki 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback