18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Esbjerg fB - AC Horsens: Draw no bet: 2

Match center
3. juli 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Blue Water Arena    Mads-Kristoffer Kristoffersen
29. jun. 2020 kl. 17:14 (Opdateret 3. jul. 2020 kl. 20:55) 29/06
473
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 128,50%
Spilbar ned til odds: 1,50
Rigtig/forkert: 1-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
AC Horsens er ikke ligefrem et hold, der er kendt for en sprudlende offensiv, men østjyderne har scoret pænt med mål på det seneste, og mod allerede nedrykkede Esbjerg bør der være muligheder.
Det taler for
  • Motivation! Horsens har igen slået alle forventninger, og kan med en sejr her spille sig tæt på førstepladsen i gruppen
  • Esbjerg rykkede ned i sidste weekend, og lignede ikke et hold, der havde meget motivation tilbage mod slutningen af den kamp
  • Horsens har nogle våben, som kan gøre ondt på Esbjerg, ikke mindst deres tunge fysiske pres, noget Esbjerg til tider har svært ved at stå imod
  • Esbjerg har mange lejesvende, og de må formodes udfaset nu hvor det ligger fast, at Esbjerg er i 1. division i den kommende sæson.
Hold øje med
  • Det er altid svært at læse, hvordan et hold reagerer på nedrykning. Nogle spiller frit og flot, andre spiller helt uden motivation og lyst
  • Horsens overrasker oftest mod bedre hold, og mod Esbjerg har de faktisk ikke formået at vinde i denne sæson. Det er blevet til tre uafgjorte kampe.
  • Horsens har blot vundet én af de seneste ti kampe indbyrdes mod Esbjerg.
Oddsmarked

Oddsmarkedet udvikler sig i retning af Esbjerg kort efter åbningen. Vestjyderne åbnede nogle steder helt oppe i 2,95, men højest er Danske Spil nu med 2,65. Horsens er omvendt steget en del, så der nu fås 2,75 hos bet365. Samme sted er der, som hos Cashpoint, 2,07 på Horsens-sejr DNB.

Rundt om kampen
Jeg havde Horsens som en af nedrykkerne i denne sæson, men som så ofte før, har Bo Henriksen gjort mine, og andres, forventninger til skamme. Med et lavt budget og en trup, der ikke ligefrem stinker af kvalitet, har han igen sammensat et homogent hold, der arbejder som vanvittige for at opnå et fælles mål.

Målet i denne sæson var i gen overlevelse, noget der for længst er på plads, og nu handler det så om at kigge mod førstepladsen i nedrykningspulje 2. I weekenden vandt Horsens på imponerende vis 3-0 hos Randers, og dermed er Henriksens mandskab i pole position til den plads.

Fredag skal Horsens i kamp igen, og det mod Esbjerg, der har været gennem noget af en deroute. Sidste års bronzemedaljer er vekslet til to gange trænerskifter, og med nederlaget i Hobro senest står det nu også klart, at en nedrykning også kan tilføjes rædselslisten i denne sæson.

Nu skal Troels Bech så bare køre de sidste par kampe i mål, men der er intet at spille for, så jeg forventer at vi ser de spillere, der ikke er en del af Esbjerg i den kommende sæson, heriblandt lejesvende som Kurzawa, Søren Reese, Mannone og Dauda, bliver udfaset.

Alt andet lige vil det betyde en yderligere svækkelse af et allerede ramt Esbjerg-mandskab. Man skal altid passe på med hold, der er rykket ned, for reaktionsmønstrene er forskellige, men Horsens har noget at gå efter, og de har styrken til at tage en sejr i Esbjerg, som for mig ikke bør være favoritter her.

Trupnyt
Opdateres i løbet af ugen. Holdene har ingen karantæner.

Kilder

superstats.dk, danskfodbold.com, achorsens.dk, efb.dk

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback