18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Eintracht Frankfurt - Borussia Moenchengladbach: 2

Match center
16. maj 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Deutsche Bank Park    Felix Zwayer
15. maj. 2020 kl. 21:46 (Opdateret 16. maj. 2020 kl. 20:24) 15/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Bundesligaen, runde 26

Chance (1-X-2): 32-26-42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-3
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas
Kan Die Borussen "Preusserne" lukrere på omstændighederne med deres brede trup, når de lørdag aften gæster et tribunetomt Waldstadion? Undertegnet vurderer, at de skal være ret klare favoritter mod et svingende Eintracht Frankfurt-hold.
Det taler for
 • Corona-pausen har stået på i godt og vel to måneder nu, så det er forventeligt at meget kan have ændret sig siden. Vi fik dog prøver på hvordan de to hold reagerer, når intensiteten tages ud af kampen og den står på Geisterspiel. Gladbach vandt med en smal 2-1-sejr over Kiel, mens Die Adler blev ydmyget 0-3 hjemme på Waldstadion.
 • Kan lignende omstændigheder have en indflydelse på styrkeforholdet mellem de to hold? Reagerer det ene holds spillere bedre på at intensiteten og presset mindskes end spillerne fra det andet hold?
 • De to hold har tilsammen i løbet af denne sæson spillet uafgjort i kun otte ud af 49 kampe. Regner man på den statistik, giver det en sandsynlighed på 16,3%. Det betyder ikke, at det er den rette chancevurdering, men det kan indikere, at det er to hold som tit går efter sejren. Hvis Die Fohlen skal gøre sig forhåbninger om at være med i mesterskabskampen, så skal de også ud og have alle tre point.
 • Hjemmebanefordelen er mindsket gevaldigt pga. de nye Corona-tilpassede-forudsætninger.
 • Borussia Mönchengladbach har en bred trup, hvor de ikke er afhængige af et højt niveau fra én bestemt spiller. Dette er ses også ud fra et kig på deres målscorer liste, hvor hele fem spillere har scoret over fem mål. Franske Alassane Pléa er i spidsen med otte basser.
Hold øje med
 • Vi kommer til at se Bundesligaen i et nyt Corona-tilpasset-format, det kan godt tage noget flow ud af kampen. Nærmere behandlet i mit spiltip til Revierderby.
 • Det kan være fugl eller fisk med Eintracht Frankfurt. De besidder et højt top niveau og et lavt bund niveau. Det er ikke til at spå om, hvor holdene står efter den relativt hurtige genopstart.
 • Dennis Zakaria blev skadet i den andensidste kamp inden pausen og er ikke klar til lørdagens kamp. Kan de klare sig uden deres habile defensiv-midtbanemand, der ud over at rydde op foran forsvaret også besidder et stort løbepensum.
 • Eintracht Frankfurts topscorer, Gonçalo Paciência er ude af holdet, men targetmanden Bas Dost er blevet klar igen, og ellers har de talentfulde André Silva, som mest af alt mangler slutproduktet, så ingen umiddelbar svækkelse der.
Oddsmarked

Oddset er steget hen på eftermiddagen og er nu kommet op i et lav, som ser særdeles attraktivt ud. En toneangivende ulicenseret bookmaker står for øjeblikket i @2,49.

Trupnyt og forventede startopstillinger

SGE (4-2-3-1): Trapp – Touré, Abraham, Hinteregger, N'Dicka – Ilsanker, Sow – Chandler, Kamada, Kostić – Silva (Dost)

Må undvære topscorer Gonçalo Paciência (fast) og CB Marco Russ (rotation).

BMG (4-3-1-2): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Herrmann, Kramer, Neuhaus – Embolo (Stindl) – Pléa, Thuram

Borussia Mönchengladbach har alle mand klar på nær omtalte Denis Zakaria (nøglespiller).

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, sofascore.com, oddsportal.com, bulibold.dk, Medianos Bundesligapodcast, totalfootballanalysis.com

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetaling
 • Lukrative kampagner

Kommentarer

Feedback