18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cloud9 - Envy: 2

6. maj 2020 kl. 22:00 - ESL One: Road to Rio - North America
6. maj. 2020 kl. 20:25 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 06/05
55
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL One: Road to Rio - North America

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 112,70%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så det blevet kvartfinale ved NA Road to Rio. Cloud9 tager imod Envy i en super spændende kamp! 

Hvad taler for:

- Envy spiller klart deres bedste cs for tiden. De ligger også #29 i verden, som er deres bedste placering. De seneste 5 kampe er blevet til 3 sejre og 2 nederlag. Men det er nederlag til Furia & Mibr som alle endte i 3 maps. Derudover har de vundet 2-0 mod Liquid og en pæn sejr mod Bad News Bears 2-1. De 2 nævnte sejre så vi fantastisk Cs fra Envy gutterne.

- Envy er afhængig af, at Calyx & Michu leverer. Jeg tror Calyx har haft 3 direkte dårlige kampe de sidste 2-3 måneder og det samme gælder Michu. Vi ser super højt og stabilt niveau som de 2 leverer. De ligger på 1.14 & 1.15 i ratio. Impact ligger Michu på 1.24 som er en del højere end Calyx som ligger på 1.17. Grunden til jeg skriver en del højere er fordi, rammer vi knapt de 1.25 så er vi i en klasse hvor ikke mange spillere er. Michu spiller så også en del mere offensivt end Calyx. Han finder går tit offensivt til værks i sit spil. Hvor Calyx godt kan spille lidt mere afventende og holde spots.

- Når vi nu snakker om spillestil. Jeg håber, at se et Envy der vil spille efter hvad C9 gør. For det er ikke raketvidenskab hvordan C9 spiller. De har haft samme spillestil lige siden de kom til C9 og den bliver ikke lavet om på nogen måde. Og selvom de prøvede så ville Floppy alligevel spille tosse cs. Så at have en hård fin balance mellem, at spille balanceret/struktureret cs og man endnu tør tage lidt chancer. Så mener jeg C9 sagtens kan lukkes ned.

- Spiller for spiller – Hold for hold så er dette en helt helt lige kamp. Det eneste der skulle gøre det ikke er helt lige er, at C9 fører indbyrdes 2-1. Når det så er sagt. Så mener jeg stjernerne fra Envy er mere konstante og stabile i deres spil. De 2 stjerner fra C9 som i mine øjne er Floppy og Osee kan være humør spillere. Men leverer de fra øverste hylde, så får Envy det meget meget svært.

- Med det historie de 2 hold og ikke mindst Envy så det svært, at sige hvordan vetoen bliver. Jeg forventer dog, nu hvor det er en QF vi skal spille, at vetoen bliver taget seriøst og ikke så meget la la. Så vi ser et Envy pick på Nuke hvor de vinder 86%. Der vandt de senest mod C9 et tæt map 16-14, udover det har de slået Liquid & Furia. De plejer at stå flot på mappet og generelt lukke fint ned. Forestiller mig C9 vælger Overpass, så får de det meget svært! Også kunne 3 map blive Dust2 el Train. Det er 2 maps hvor de har slået hinanden før på tværs. Så helt helt åben.

Hold øje med:

- C9 har nok lige det sidste edge når det kommer til, at vinde Bo3 kampe indbyrdes. De har mødt hinanden 3 gange, alle 3 kampe er gået hele vejen til 3 map. Hvor de fører 2-1 i Bo3 kampe.

- Duoen Floppy & Osee spiller god og offensivt spil, og lukker man ikke ned for især Floppy, så kan han vinde kampene ene mand. Kan man derimod få lukket lidt ned for ham, så kan han godt have det svært mentalt, at komme tilbage i kampen, og ender med, at falde helt igennem på mappet, negativt. Dog ikke noget man ser meget. De ligger på en ratio der lyder 1.14 & 1.12. Floppy ligger på en impact på 1.15 som er fin.

- Mht map pool der vil jeg måske give C9 en lille fordel. Og hvad de vælger til dagens kamp ved jeg ikke: De har valgt både Inferno, Dust2 & Overpass når de 2 hold her møder. Dog er det 3 maps jeg vil se C9 som forholdsvise store favoritter på. Det er 3 maps, som passer utrolig godt til det offensive spil C9 elsker, at praktisere.

- Som skrevet så har C9 en helt vild offensiv spillestil. Det er fuld pedal fremad og vi stopper ikke før vi er døde eller har snuppet de andre. Det har Envy haft lidt problemer med, at stoppe de sidste 2 gange de har mødtes, især på maps hvor Envy ikke føler sig super hjemme på. Og da de ikke gør det på så mange maps. Så kan i regne ud det sker tit. Der er ingen tvivl i min optik, at Envy skal gå efter at få Train eller Dust2 som 3 map. Ellers ser det svært ud.

- Envy er klart stærkest på Nuke og vil også mene Envy er klar klar favorit på det map. Vi har dog set Envy vælge lidt tosset i vetoen. De har også gået med Overpass en enkelt gang, hvor de så også løb ind i noget af et nederlag. Så vetoer Envy tosset rundt, så det til klar fordel for et C9 win.

Lille opsummering:

Dette er en kamp der i mine øjne kommer til, at blive afgjort på et 3 map. Envy map pick er de så sindsyge stærke på og C9 er ikke – Det samme er er gældende med omvendt fortegn. Så er det bare hvem er bedst på det 3 map. Ja ender vi på Train eller Dust2 så mener jeg faktisk Envy har spillerne, momentum i form af deres gode form og resultater. Samt selvtilliden til, at få lukket ned for Floppy og Osee. Men igen kræver det også Calyx & Michu har en god aften. Skulle jeg være så fræk at give mit bud på hvem der har størst chance for, at sjæle det andet holds map pick. Så ville jeg faktisk gå med Envy.

På nettet går der en lille joke der hedder: Den af JT og Ryann der har den bedste score vinder kampen. Grunden er, at JT & Ryann er bare utrolig dårlige Cs spillere. Nu har der været så mange rygter om hvornår Ryann skulle skiftes ud, men det ikke sket endnu.  Men det er ikke spillets bedste spillere, det er sikkert nok. Og vi skal nok heller ikke forvente +25 kills fra en af de herrer. 

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback