18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bulgarien - Italien: Italien holder clean sheet

Match center
7. september 2012 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Vasil Levski
6. sep. 2012 kl. 11:20 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/09
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 54%
Betvalue: 103,14%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Et spændende møde i Danmarks VM-kvalifikationsgruppe mellem to hold som det må forventes, at Danmark kommer til at konkurrere hårdt med om kvalpladserne.

Bulgarien lyder måske ikke af meget, men ligesom østeuropæiske kolleger som for eksempel Rumænien skal man aldrig undervurdere dem. Men holdet har et alvorligt problem og det er at score mål. Man scorede i venskabskampen mod Cypern det første mål på hjemmebane i næsten to år. Og så mangler man i høj grad angribere (fx landsholdspensionerede Berbatov), der er i form eller har høj klasse. Et møde med EM-sølvvinder Italien må også fordre en ret defensiv indstilling.

Gæsterne kommer fra et fint EM, men nu skal man lige finde sig selv igen. Man må undvære de offensive profiler Balotelli og Cassano, og det kan godt komme til at gøre ondt (især fraværet af Balotellis fysik og uforudsigelighed) selv om der er andre strenge at spille på.

Italien kan meget vel trække sig ud af denne kamp med sejren, men odds på 1,70 for udesejren er helt uden værdi.

I stedet finder jeg værdi i at Italien holder målet rent. Bulgarien har store problemer med målscoringen, og Italien er kendt for sin stærke organisation. Italienerne mangler EM-starterne Chiellini og Abate i forsvaret, men det ser stadig solidt ud.

Her finder du spillet:

Fodbold - internationale kampe - VM kvalifikation 2014 UEFA - hold 1 under 0,5 mål

Bulgarien

Bulgarien har et kæmpe problem med landsholdet. Troen på nationens ære er svær at finde i landet, der i meget ekstremt grad har offensive problemer. Der er bare slet ikke bid i Bulgariens offensiv, når det virkelig gælder. Man har jo Dimitar Berbatov, men han vil ikke spille på landsholdet, så man må nøjes med en række andre folk, der alle hver især har deres at slås med.

Især har man et enormt problem med at få scoret mål på hjemmebane. Man slog for nylig Cypern med 1-0 hjemme – det var det første mål på hjemmebane siden oktober 2010(!). Det viser bare, at Bulgariens helt store problem er at få saft og kraft i offensiven.

Det kunne man i høj grad se i den kiksede kvalifikationsturnering til EM 2012.

Det lykkedes slet ikke at få scoret på hjemmebane i kvalifikationen, hvor man ellers mødte hold som Montenegro og Wales. Det blev til en målscore på 0-5 i kvalen.

Og man kan få alvorlige problemer igen. Når man ikke kan score mod mindre hold som Montenegro og Wales så tror jeg, at specialisterne i taktisk fodbold, Italien, kan give bulgarerne sved på panden.

Flere af holdets bedste offensive kort meldes i forskellige problemer for tiden.

Ivelin Popov meldes ude af form efter en lang og dårlig periode i tyrkisk fodbold, han er nu i Rusland, men mangler kamptræning. Iliyan Mitsanski kan ikke komme på holdet i Kaiserlautern i 2. bundesliga. Valery Bojinov spiller nu i Verona i Serie B og mangler kamptræning. Ja, og så har Bulgarien jo desværre sagt farvel til kaptajn og playmaker Stilian Petrov, der har fået kræft.

Hjemmebanen forventes heller ikke at give et ekstra rygstød til Bulgarien. Der var under 1.000 fans til venskabskampen mod Cypern.

Jeg tror, at Bulgarien får nok at gøre med at forsvare sig og ikke har det store at skyde med offensivt. Det vil heller ikke være en helt elendig start, hvis man kan få et point mod finalisterne fra EM, så måske noget af en defensiv kamp fra hjemmeholdet er i vente.

Trupnyt

Trup (kilde: corrieredellosport.it):

Målmænd: Nikola Mihalov (Twente/Ola), Stojan Kolev (Cernomorets Burgas), Vladislav Stoianov (Sheriff Tiraspol/Mol).

Forsvar: Yordan Minev (Ludogorets), Nikola Bodurov (Litex Lovech), Ilya Milanov (Litex Lovech), Ivan Ivanov (Partizan/Ser), Alexandar Alexandrov (Cernomore Varna), Petar Zanev (Volin/Ucr), Veselin Minev (Antalyaspor/Tur).

Midtbane: Svetoslav Dyakov (Ludogorets), Georgi Sarmov (Kasimpasa/Tur), Vladimir Gadjev (Levski Sofia), Georgi Milanov (Litex Lovech), Boris Galcev (Dinamo Bucarest/Rom), Alexandar Tonev (Lech Poznan/Pol), Stanislav Manolev (PSV Eindhoven/Ola), Emil Gargorov (Ludogorets), Ivan Stoianov (Ludogorets).

Angreb: Ilyan Mitsanski (Kaiserslautern/Ger), Ivelin Popov (Kuban Krasnodar/Rus), Tsvetan Genkov (Wisla Cracovia/Pol), Dimitar Rangelov (Lucerna/Svi).

Formen:

15/08/2012    Venskabskampe                 Bulgarien vs. Cypern          V - 1:0

29/05/2012    Venskabskampe                 Bulgarien vs. Tyrkiet          T - 0:2

26/05/2012    Venskabskampe                 Holland vs. Bulgarien         V - 1:2

29/02/2012    Venskabskampe                 Ungarn vs. Bulgarien          U - 1:1

Italien

Det er tilbage til hverdagen efter det flotte EM, der dog sluttede med en 4-0 øretæve mod Spanien i finalen. Nu gælder den kampen om at komme med til VM, og italienerne må være rigtig glade for at have fået den gruppe de har fået.

Modstandere som Danmark, Bulgarien, Tjekkiet, Malta og Armenien er ikke den værste gruppe at havne i. Man må i den italienske selvforståelse se sig selv som vinderne af Gruppe B. Men det behøver slet ikke at blive så nemt.

Det må forventes, at en række af de andre lande vælger en defensiv indstilling mod Italien efter EM, hvor profiler som Balotelli og Cassano viste høj klasse og bomberen Di Natale viste, at han er en iskold afslutter.

Jeg forventer, at Bulgarien kommer med et defensivt udgangspunkt til denne kamp. Og i forvejen er Bulgarien i elendig forfatning, når det kommer til at få scoret i landskampene – og især på hjemmebane.

Det er værd at bemærke, at Balotelli er ude af truppen, da han kommer sig oven på en operation. Det er en alvorlig svækkelse for Italien, da de kan komme til at mangle hans uforudsigelige ryk og afslutninger mod en forventet bulgarsk beton-defensiv. Og Cassano er ude at truppen, så man må satse på formstærke Pazzini og Borini fra Liverpool. Desuden er helt uprøvede folk som Verratti fra PSG og Insigne fra Napoli med – de spillede begge Serie B i sidste sæson i Pescara.

Trupnyt

Trup (kilde: sportlive.it):

Målmænd: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Fiorentina).

Forsvar: Astori (Cagliari), Balzaretti (Roma), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Cassani (Fiorentina), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino).

Midtbane: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Poli (Sampdoria), Verratti (Paris Saint Germain).

Angreb: Borini (Liverpool), Destro (Roma), Giovinco (Juventus), Insigne (Napoli), Osvaldo (Roma), Pazzini (Milan).

Fravær: Chiellini (midterforsvar/venstreback), Abate (højreback), Balotelli (angreb), Cassano (angreb)

Formen:

15/08/2012    Venskabskampe England vs. Italien       T - 2:1 (begge stillede med b-hold)

01/07/2012    Euro Cup     Spanien vs. Italien              T - 4:0

28/06/2012    Euro Cup     Tyskland vs. Italien            V - 1:2

24/06/2012    Euro Cup     England vs. Italien             V - 0:0

Indbyrdes:

09/09-09        VM Kvalifikation UEFA grp. 8               Italy              -                Bulgaria             2-0

11/10-08        VM Kvalifikation UEFA grp. 8               Bulgaria -                        Italy                  0-0

22/06-04        EM gruppe C                                     Italy        -                      Bulgaria              2-1

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Kommentarer

Feedback