18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Broendby IF - FC København: Over 4,5 FC København corners

Match center
21. juni 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Mads-Kristoffer Kristoffersen
21. jun. 2020 kl. 14:44 (Opdateret 21. jun. 2020 kl. 20:01) 21/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

FCK kan få det svært mod defensive Brøndby

Chance (Over-Under): 70-30%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Brøndby har stået enormt defensivt efter pausen og har ikke sluppet ind mål i 3/4 sidste kampe. FCK har startet flot ud med med tre seire og et X, men kan komme til at mangle kreativitet til at åbne den dybe Brøndby defensiv op.

Brøndby viste svagheder i luften ude mod Horsens, men har ellers holdt Sønderjyske, AGF og FCM fra at skabe mange muligheder. 

Sønderjyske fik 4 hjørnespark mod Brøndby, Horsens 4, mens AGF fik 7 og FCM fik hele 11 i sidste kamp.

FCK mangler den sedvanlige styrke i luften offensivt som trækker ned og det trækker og ned at backs ikke længere deltager så langt oppe som med tidligere backs. De er og svekket af at de ikke har så mange kreative spillere. Biel har ellers vist sig lidt mere frem efter pausen. Det trækker ned, men samtidlig vil det ikke være godt om FCK hurtig kommer foran med en eller to. 

FCK har ikke fået så mange hjørnespark i sine fire kampe efter pausen. Kun et par hjemme mod Randers hvor de hurtig kom foran og lot Randers komme ind i kampen. Fire ude mod FCN hvor de det meste af kampen blev domineret, mens kampene AaB og Lyngby har givet seks hjørnespark.

I dag kommer det flere mennesker på tribunen på en stadion hvor det bruger at være gang i den. Det bør kunne hjælpe Brøndby til at vise sig noget mere frem.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback