18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - FC København: Flest hjørnespark FCK

Match center
11. april 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Michael Tykgaard
11. apr. 2021 kl. 12:38 (Opdateret 11. apr. 2021 kl. 18:00) 11/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Brøndby tager hjemme imod FCK, i en kamp, som jeg tror, bliver med et FCK mandskab der vil forsøge at tage styringen, og angribe opgøret, og forsøge at mindske afstanden til top 2.

Chance: 48%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 3-4
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • FCK er ift. afslutninger på mål, og afslutninger generelt, et pænt stykker over Brøndby. FCK snitter 9,9 afslutninger pr. kamp, hvoraf 5,3 på mål pr. kamp. Brøndby snitter 7,8 pr. kamp og 3,8 skud på mål pr. kamp.
 • 5 ud af de seneste 7 kampe FCK har spillet, har de fået flere hjørnespark end modstanderne, og sidst de to hold mødtes i starten af marts "vandt" FCK også hjørnesparkskampen, med 7-3.
 • FCK er det hold i superligaen der tillader færrest hjørnespark pr.kamp. De tillader i snit 4 hjørnespark pr.kamp til modstanderne, og hvis de får succes med at være på bolden, og holde spillet oppe på Brøndby's banehalvdel, så får Brøndby ikke mange muligheder på hjørnespark.
 • FCK har et eftersleb efter en skidt sæsonstart, og hvis de vil op i top 2, så kræver det 3 point i dette opgør. Derfor tror jeg også vi kommer til at se et FCK mandskab der vil bestræbe sig på, at sætte sig på opgøret, og være spilstyrende. Det kan give hjørnespark, hvis FCK bliver dominerende, og får held med at trykke Brøndby lidt ned.
 • Ift. FCK's opstilling til dette opgør, så tror jeg vi kommer til at se en 4-3-1-2 hvor bl.a. Wind og Wilczek kan være farlige inde i feltet, så derfor kunne jeg godt forestille mig, at FCK vil prøve at gå lidt efter indlæg efter de to.
Hold øje med
 • FCK er ikke det store hjørnespark hold, og kigger vi på tallene så har de blot snittet, 4,4 pr.kamp hvilket er et af de laveste snit i superligaen.
 • Brøndby snitter 4,7 hjørnespark pr.kamp og er blandt de højest snittende ift. hjørnespark i superligaen.
 • Brøndby har ligesom FCK masser at spille for, og hvis de vil holde snor i FCM så skal de op og have 3 point, så de skal også fremad og det er de bestemt ikke dårlige til.
 • Offensivt så synes jeg Brøndby er et af de mest spændende hold at se i superligaen, hvor de især kan presse FCK i dybden, og hvis de får sendt Uhre, Lindstrøm og Hedlund afsted, så skal Brøndby nok få muligheder. Det kan de omsætte til mål, men der vil også være store chancer for at de får hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til FCK står i 2,20 hos betfair, og hos Leovegas står spillet i odds 2. 

Jeg har også kigger på linjen hvor man kan få odds 1,950 på over 9.5 hjørnespark asian. 

Holdene:

Brøndby:
Hjemmeholdet praktisere en 3-4-1-2 formation, hvor de to kanter mere skal ses som wingbacks, som også har rigtig mange defensive forpligtelser. 
Jeg tror vi får stort set samme 11, som startede mod FCM i sidste runde. Da Brøndby hverken har nye skader eller karantæner.

FCK:
Gæsterne har mange veje de kan gå i dette opgør, da man har en uhyr bred og stærk trup. Jeg tror vi kommer til at se en 4-3-1-2 som de startede mod Randers, og jeg er spændt på om vi får Wilczek at se fra start. Derudover er Gytebust også i spil til endnu en startplads, hvis han bliver foretrukket over Kalle Johnsson. 
Til dette opgør er Ankersen også klar, og han kunne også blive en god mand for dette bet, da han er fik til at komme med frem, og slår nogle fine indlæg. 
Jeg er spændt på at se hvem der bliver valgt på venstrebacken, hvor Victor Kristansen spillede i sidste kamp mod Randers, og det tror jeg godt kunne blive gentaget i dette opgør, hvor FCK måske vil lade Zanka sidde ude igen, og bruge Boilesen og Nelsson i midterforsvaret. 

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback