18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Everton: Over 2,5 Mål

Match center
12. april 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Darren England
12. apr. 2021 kl. 12:57 (Opdateret 12. apr. 2021 kl. 23:06) 12/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Brighton tager hjemme imod Everton, i denne runde 31. En kamp, hvor begge mandskaber har en masse at spille for, hvor holdene har mangler i defensiverne, og de offensive kræfter er i spilhumør.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Brighton ligger nr.16 a point med Newcastle, og med 6 point ned til stregen, jeg tror 37 point er nok i denne sæson, for at have klaret frisag, og det kan Brighton komme meget tæt på med en sejr her, og den muligheder tror jeg de vil forsøge at gribe, og udnytte. Deres spil i de seneste kampe har været med pil op, og det kan de tage med indtil denne kamp, og have tro på tingene.
 • De seneste 7 kampe, har set fornuftige ud for Brighton, hvor de har fået skabt nogle tætte kampe, som de ligeså godt kunne have vundet flere af, end de to de har gjort. Offensivt skaber Brigton i de 7 kampe godt med chancer, og har et xGF på 1,58
 • Offensivt har Everton nogle store profiler offensivt, som kan gøre ondt på alle hold. Rodriguez, Calvert-Lewin og Richarlison. Kan gøre tingene på egen hånd, og jeg tror på, at de nok skal få tilspillet sig muligheder i dette opgør, hvor Everton måske kan få gode muligheder på omstillinger.
 • Everton skal kigge op ad. De ligger nr.8 med 47 point og 2 kampe i hånden, hvor 6 point kan bringe dem op på en 6.plads og 2 point fra CL-pladserne. Et X er bare ikke rigtig nok, hvis de vil bide skeer med Chelsea, West Ham og Liverpool. Så derfor tror jeg de vil gå efter de 3 point.
 • Jeg tror vi får et kampbillede med Brighton værende meget på bolden, hvilket passer dem rigtig godt, og Everton kan så kører omstillinger, hvor de er rigtig skarpe. Jeg tror det match-up kan kaste mål af sig, og med to hold der har noget at spiller for, tror jeg heller ikke vi kommer til at stå i en situation, hvor holdene ikke vil forsøge at jagte et resultat.
 • Det seneste indbyrdes opgør endte 4-2 i en medrivende kamp, hvor Brighton var mest på bolden, men Everton var kyniske. Det var en kamp, hvor der var fint med chancer til begge hold, og jeg kunne godt forestille mig noget lignende ift. chancer, i dette opgør.
 • Begge hold har lidt mangler i den defensive afdeling (se holdinfo), som kan gøre det lidt nemmere for de to holds offensiver.
Hold øje med
 • Brighton har spillet 11 kampe uafgjorte i denne sæson, og jeg kan være nervøs for at vi får endnu en 1-1'er fra deres side. De kan godt bruge et point i bundstriden, og omvendt ville det heller ikke være en katastrofe for Everton, at tage et point med hjem.
 • Everton spiller ofte med en meget stram struktur, hvor de ikke skaber særligt mange chancer, hvilket også kan ses på deres xGF hvor de ligger på et snit der hedder 1,24, hvilket ikke er alt for imponerende, og på niveau med Fulham, Wolves og Southampton, som hører til i den nederste halvdel af PL tabellen.
 • Brighton har faktisk et af PL's bedste defensiver. I hvert fald ift. xGA hvor de ligger med et snit på 1 kun overgået af Chelsea og Man. City. Det kan blive svært for Everton at komme til chancer med andre ord, og derfor kan jeg godt være nervøs for, om Everton vil investere det der skal til offensivt for at bryde igennem et godt Brighton defensiv.
Oddsmarked

Oddset på over 2,5 startede i de 2,10 de fleste steder, og står nu p.t. i de 2,20 hvilket jeg synes der er værdi i. 

Brighton er favoritter i dette opgør, men oddset på Everton skal ikke gå meget mere op, før det er spilbart, hvis det ikke allerede er. 
Everton sejr startede i odds 2,50 hos bet365, og står nu i 3,25, som er noget af en interessant udvikling. 
P.t står comeon! med højeste odds på Everton til 3,40 hvis man vil kigge den vej, som jeg godt kunne være tilbøjelig til.

Holdene:

Brighton:
Hos hjemmeholdet er der tvivl om Burn (fast mand 20 kampe) og det samme gør sig gældende for Webster (fast mand 22 kampe) derudover er Lamptey (fast mand 11 kampe 1 mål) og March (fast mand 21 kampe 2 mål) stadig ude med skader. 
Det giver følgende start 11'er:

Sanchez; White, Dunk, Burn; Gross, Bissouma, Lallana, Moder; Trossard; Welbeck, Maupay

Everton:
Hos gæsterne er Pickford (fast mand 23 kampe) Doucoure (fast mand 25 kampe 2 mål) Bernard (reserve 9 kampe 1 mål) og Gomes (fast mand 23 kampe) på skadeslisten, og især de to først nævnte vil være savnet, hvor jeg ikke er imponeret over Olsen, som også til dette opgør, kan få noget at lave, hvilket han ikke altid har løst på bedste vis.

Olsen; Holgate, Keane, Godfrey; Coleman, Allan, Davies, Digne; Rodriguez; Richarlison, Calvert-Lewin

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback