18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Bradford - Swansea: Under 1,25 Mål

Match center
24. februar 2013 kl. 17:00 - Fodbold, England - England League Cup
Wembley
Opdateret
2
0
Jeg vil komme med analyser til League Two og Conference League samt pokalkampe. Landskampe, Champions League og Europa League vil jeg også berøre. Jeg er vild med engelsk fodbold og den ånd og passion, der ligger i engelsk fodbold - især i de lavere rækker.

Hvis der skulle være spørgsmål, så send gerne en email.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (over-præcis-under): 33-37-30%
Betvalue: 88,90%
Spilbar ned til odds: 2,10
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Liga Cup (Capital One Cup). Finale, Wembley.

Så skal det overraskende brag imellem Michael Laudrups Swansea og fjerdedivisionsklubben Bradford.

Over hele linjen er Swansea massiv favorit til at løfte trofæet, hvilket er helt fair målt på stort set alle parametre. Men jeg tror, at det kan blive en ganske tæt kamp til at starte med. Det er en finale, så den indledes muligvis med en del nervøsitet og fokus på at få spillet til at fungere 100 procent fra starten af kampen..

Jeg mener, at det kan blive en målfattig første halvleg, hvor Swansea kan ramle forgæves ind i Bradfords stærke fysisk, og hvor Bradford får travlt med at slå Swanseas pasningsspil i stykker. Nervøsiteten kan også spille ind på begge hold, der slet ikke har prøvet noget lignende før.

Jeg går efter en første halvleg uden mål – det har Swansea spillet i liga cuppen i to ud af seks kampe, for Bradford hedder det tre ud af seks kampe. Ved præcis eet mål er der odds 1,36. Swansea har tre ud af seks kampe med præcis et mål i første halvleg – Bradford har to ud af seks kampe. Ingen af holdene har voldsomme fravær, men Swansea mangler dog midterforsvarer Chico.

Spillet findes under 1./2. halvleg - total antal mål asian – 1. halvleg.

Spillet betyder, at ved nul mål i første halvleg udbetales hele gevinsten.

Ved præcis et mål udbetales det halve odds.

Ved to eller flere mål er hele indskuddet tabt.

Alternativt er der værdi i følgende spil:

Bradford + 0,5 i første halvleg: CV 48/52: Bet365 2,10

Antal mål i første halvleg under 1,5: CV: 68/32

1X2 CV: 11-19-70

Bradford # 11 i League Two

Det er mellemvaren i den fjerdebedste række – og laveste række i The Football League-systemet i England mod nummer otte fra den fornemste række.

Der er meget stor klasseforskel på Bradford og Swansea, men når man isolerer det til liga cuppen, så er der ikke så stor forskel. Begge hold har leveret overraskende og meget flotte resultater. Nu er det en finale og så betyder afstanden mellem de to hold i liga-systemet meget lidt. Slaget skal stå over 90 minutter – måske forlænget spilletid og måske straffesparkskonkurrence.

Hele tre Premier League-hold har Bradford slået ud på vejen til finalen på Wembley. Derudover er hold fra The Championship, League One og League Two blevet slået ud. I fem ud af seks runder har Bradford mødt hold, der ligger højere i liga systemet og halvdelen af holdene er fra Premier League.

Først fik Wigan kærligheden at føle i oktober sidste år, da den ordinære og forlængede spilletid endte 0-0 og Bradford vandt efter straffespark. Og her skulle det så have været endestationen for Bradford, men den tidligere Premier League-klub slog selveste Arsenal ud – også efter straffespark. Over to kampe måtte Aston Villa så lade livet og nu er man så i finalen.

Bradford har fået sin succes ud fra en dejlig klassisk britisk fodboldstil. Man spiller hurtigt og meget fysisk – især fysikken er et kæmpe plus for Bradford, der kan måle sig med de fleste Premier League-hold. Og så har man en klassisk angrebsopbygning med store, stærke og hovedspilsstærke James Hanson som spilstation og spilleren, der header bolde videre til den lynhurtige og træfsikre Nakhi Wells. Det er som i de god gamle Tips Lørdag dage og det virker.

Bradford har følgende statistik i deres seks liga cup-kampe for første halvleg:

Nul mål i første halvleg: 3/6

Præcis et mål i første halvleg: 2/6

To eller flere mål i første halvleg: 1/6.

Jeg tror, at Bradfords strategi til denne kamp vil være at bruge den første tredje- eller halvdel af kampen på at finde sig til rette, gå fysisk hårdt til Swanseas vævre spillere og så langsomt æde sig ind i kampen. Man vil komme med masser af fart i benene, men man skal nok være det destruktive hold i denne kamp.

Det har jo vist sig, at man har kæmpesucces med at holde kampene i liga cup målfattige. I første runde scorede man mod Notts County fem minutter inde i den forlængede spilletid og mod Wigan og Arsenal gik man videre efter straffesparkskonkurrence.

Dette spil kan dog hurtigt være tabt, hvis Bradford bliver fanget i Swanseas lynhurtige pasningsspil. Swansea har typer, der kan afgøre denne kamp meget hurtigt, hvis Bradford bliver for naive og tror, at de skal skabe denne kamp.

Trupnyt:

Minus:

Ingen minusser.

Plus:

Rory McArdle (fo;fast) ventes klar igen efter en mindre ankelskade.

Swansea # 8 i Premier League

Swansea kan høste en kæmpe triumf, det forventer langt de fleste også at de gør. Men netop presset kan blive Michael Laudrups akilleshæl i denne kamp. Det er Swansea, der har alt at tabe i denne kamp. Taber Bradford vil de stadig blive hyldet som helte – taber Swansea er det en gigantisk fiasko. Spørgsmålet er så, hvordan Swansea håndterer dette pres.

Det er en finale og holdene er mere lige end afstanden i tabellerne viser. Når det kommer til at stå i store kampe med mange tilskuere er Swansea langt mere vant til den slags end Bradford. Men når det kommer til at spille finaler på Wembley, så er begge hold på samme niveau.

Michael Laudrup må bruge en del tid på at få spillernes arme lidt ned. Hvis Swanseas mandskab tror, at trofæet er stensikkert i hus allerede, så kan det ende med en kæmpe nedtur for waliserne. Bradford har mere end bevist, at når fysikken er lige så god som Premier League-standarden, så er det spillet og det mentale, der afgør kampene.

Her har Bradford været Wigan, Arsenal og Aston Villa overlegen. Så er Swansea ikke ydmyge og indstillet på at kæmpe, så kan Bradford høste en historisk triumf.

Aldrig tidligere har et så lavt rangeret hold været i finalen. Og aldrig havde man forestillet sig, at Bradford-anfører Gary Jones skulle dukke op på skærmen på TV 2 News i Danmark.

Alt sammen for at slå fast, at Swansea har det største pres på sig af de to hold og er holdet, der har klart mest at tabe.

Swansea skal smage lidt på Bradford, før de for alvor sætter angrebet ind. Det kan blive gift, hvis man fra start står for langt fremme på banen og spiller hæl og tå-pasninger. Bradford-holdet spiller sit livs kamp, så alle fejl vil blive udnyttet.

Får Swansea etableret sit pasningsspil i denne kamp, så er det også meget sandsynligt, at det bliver walisernes kamp og triumf. Der er klasseforskel på de to hold – Swansea har evnerne og spillestilen, der kan pille Bradford ned. Så ingen tvivl om favoritværdigheden, som også er fortjent.

Swansea har følgende statistik i deres seks liga cup-kampe for første halvleg:

Nul mål i første halvleg: 2/6

Præcis et mål i første halvleg: 3/6

To eller flere mål i første halvleg: 1/6.

Swansea har på sin vej til finalen sendt Barnsley (Championship), Crawley (League One), Liverpool (Premier League), Middlesborough (Championship) og så Chelsea (Premier League) ud.

Det har i udpræget grad været via anden halvleg, at Swansea har vundet runderne.

Det kan det meget vel blive i denne kamp. Jeg tror, at det tungeste skyts sættes i spil i anden halvleg, Første halvleg bliver begge holds forsøg på at spille sig helt på plads.

Men kører det for Swansea, så kan man på få minutter fuldstændig afmontere Bradford. Det har Swansea vist i denne sæson – målene kan komme meget hurtigt, hvis modstanderen slækker en smule, så dette væddemål er hurtigt tabt, hvis ikke Bradford er 100 procent klar fra start.

Trupnyt:

Minus:

Man er ramt ganske hårdt defensivt, da Chico Flores (fo;fast) er ude med en skade. Han erstattes af Kyle Bartley eller Gary Monk.

Det skal måske ikke tages med som et minus, men anden-målmand Gerhard Tremmel starter traditionen tro i målet i pokalkampe. Måske en lille svækkelse i forhold til Vorm.

Neil Taylor (normal fast venstre back) er fortsat skadet og har været det længe. Ikke nogen svækkelse, da han ikke har været en del af holdet i denne sæson.

Plus:

En lang række folk blev sparet mod Liverpool. Blandt andet Michu, Routledge, Dyer og Rangel sad over mod Liverpool.

Indbyrdes:

Ingen af nyere dato.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback