Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

BB Erzurumspor - Akhisar Belediyespor: Draw no bet: 2

Match center
15. april 2019 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Kazım Karabekir Stadium
11. apr. 2019 kl. 21:37 (Opdateret 15. apr. 2019 kl. 20:57) 11/04
Kommentarer (11)
Siden indeholder reklamer og henvisningslinks.
Sådan sikrer vi objektivitet.
Chance (1-X-2): 33-42-25%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 2,32
Rigtig/forkert: 2-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Der er brandvarmt i bunden i den tyrkiske Süper Lig, og samtlige hold har stadig en matematisk chance for at overleve i rækken. Formsvage Erzurumspor tager imod et Akhisarspor, der sprudler af selvtillid og en tro på at kunne fortsætte i den bedste række efter sommer. Fodboldmæssigt kan Akhisar hoste op med mere, men de svære geografiske vilkår i byen Erzurum gør, at udebanehold kan blive udfordret. 


Det taler for spillet:

 • Akhisar er tæt på at sikre avancement til finalen i den tyrkiske pokal. Det har givet dem en del selvtillid, som bestemt også kunne mærkes i deres seneste kamp.
 • Akhisar har været ret uheldige på det seneste med ikke at få flere point, særligt i de seneste fem spillerunder. De tabte bl.a. til Galatasaray pga. et mål i overtiden og fik desuden et nederlag til Kasimpasa pga. indkasserede mål i 87. og 91. minut. 
 • Akhisar vandt deres seneste opgør mod Göztepe, hvorfor de kommer til Erzurum med stor motivation og optimisme.
 • Akhisars nærmeste modstandere Bursaspor og Göztepe skal på svære opgaver i denne spillerunde, og hvis de taber, er det en stor mulighed for Akhisar at overleve. 
 • Akhisarspors offensive spillere er langt om længe begyndt at producere mål, og særligt Bokila, Manu og Barbosa ser farlige ud for tiden. 


Hold øje med:

 • Erzurum ligger 1940 meter over havets overflade, og det kan drille selv de mest formstærke hold. 
 • Erzurumspor indkasserer ikke særligt mange mål på egen bane. Generelt bliver der ikke scoret særligt mange mål i Erzurum. Det skyldes dog tildels, at der fra Oktober til Marts har været ekstreme vejrforhold.
 • Erzurumspor har kun indkasseret 1 mål i snit pr. kamp på hjemmebane, mens Akhisar kun har scoret 0,8 mål i snit pr. kamp på udebane. 


Fravær:
Akhisarspor: Abdoul Sissoko (Defensiv midt., fast) og Josue (smidt af truppen siden 5. marts)

Erzurumspor: Egemen Korkmaz (Forsvar, fast, ude siden 3. marts.) og Ibrahim Akdag (fast, ude siden 1. april, men tvivlsom til kampen).


Oddsmarked: Bookmakerne ser Erzurumspor som favoritter i dette opgør, hvilket jeg sådan set godt kan acceptere, men det skyldes næppe pga. det spillemæssige. Derimod er det Akhisarspors dårlige udebanestatistik, de geografiske forhold og de få mål der bliver scoret i Erzurum, som er til grund for den høje odds der ligger hos en Akhisarspor sejr. 

Konklusion: Til trods for de geografiske forhold, mener jeg at Akhisarspor kan fortsætte deres fine præstation i Erzurum. Det bliver en tæt kamp med få målchancer, og hvor det mest motiverede hold kan løbe med sejren. Her mener jeg, at Akhisar har bedre forudsætninger. Draw no bet 2 til 2.88 synes jeg, at der er god værdi i. Man kan også spille X2 til omkring 1.83 hos bl.a. Bet365.

Kilder: BeInSport - TakimOyunu (TRTspor) - Transfermarkt - SporGündemi (Aspor) - Acikfutbol.com

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback