18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Aston Villa - West Bromwich Albion: Gabriel Agbonlahor scorer: JA

Match center
22. oktober 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Villa Park
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 33%
Betvalue: 113,85%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Én af de største positive overraskelser i årets Premier League har været Aston Villa's Gabriel Agbonlahor. Den lille englænder har allerede scoret 4 mål og har lagt op til 3 for The Villans, der inden sidste weekends kamp på Manchester Stadium (City vandt 4-1) ikke havde tabt.

"Gabbi" scorede ikke mod City, men har spillemæssigt været en sand fornøjelse at følge, og specielt på hjemmebane, hvor han har scoret i 3 ud af 4 kampe, har han disket op med flotte præstationer. Senest hjemme mod Wigan var han en konstant trussel med sin fysik og hurtighed, og han kunne snildt have skabt flere mål end de 2, han stod for.

Aston Villa har i gennemsnit scoret 1,5 mål på Villa Park, og West Bromwich har i snit lukket 1,75 mål ind per kamp på udebane. Alt i alt ser jeg pæne chancer for, at Villa scorer 1-2 mål (de sidste to sæsoners tilsvarende opgør er endt med 2-1 til værterne), og at Agbonlahor's navn står ud for ét af dem.

Der er dømt lokalbrag i Birmingham, og Unibet ligger et godt stykke over markedet, der i gennemsnit kun vil belønne os med 2,48 for en Agbonlahor-scoring.

Aston Villa

Inden forrige weekends uundgåelige nederlag til Manchester City på Manchester Stadium, havde The Vlllans som ét af de eneste mandskaber ikke tabt i årets Premier League. De havde inden kampen masser af uafgjorte resultater i bagagen, men også enkelte sejre, og målene var begyndt at flyde en anelse mere. I august spillede McLeish og co. to 0-0 kampe, men fra september og frem til City-kampen var de ikke gået fra banen uden minimum at score én gang (2 gange 2 mål og 2 gange 1 mål). 

På toppen af målscorerlisten finder man ikke, som mange nok havde forventet ¼ henne i sæsonen, Darren Bent, men derimod Gabriel Agbonlahor. Den lynhurtige venstrekantsangriber har nettet 4 gange (to mere end Bent), og han har fordelt sine mål ud på fire forskellige mandskaber. Agbonlahor er bedst med fødderne, men selvom englænderen er relativt lille, er han ligeledes god i hovedspillet, hvilket han også har bevist i denne sæson. Han er uden tvivl holdets talisman for tiden, og mon ikke han vil være utrolig opsat på at få endnu et mål til sit navn, når Villa løber på banen mod bysbørnene fra West Bromwich? I hvert fald ser selvtilliden ud til at være i top, og han både angriber og udfordrer næsten hver eneste gang, han modtager bolden.

Trupnyt

Nathan Delfouneso (angriber – reserve) og Jermaine Jenas (midtbane – fast) døjer begge stadig med skader. Derudover er alle fit for fight. 

Trup

Given, Guzan, Hutton, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Beye, Herd, Delph, Petrov, Ireland, Bannan, Albrighton, Gardner, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia, Weimann

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Given

Hutton – Dunne – Collins – Warnock

Delph/N’Zogbia – Petrov – Ireland

Heskey – Bent – Agbonlahor

West Bromwich 

Efter en meget ”shaky” start med tre nederlag i streg (to af disse dog mod Chelsea og Man Utd), har manager Roy Hodgson fået sit hold tilbage på rette spor (Albions er pt. placeret som nummer 12). Dog er mandskabet stadig ret svagt på udebane, hvor de har lukket minimum 2 mål ind i 4 ud af 5 kampe (senest har Swansea og Sunderland scoret hhv. 3 og 2 mål på målmand Ben Foster).

Én af de større skuffelser for The Baggies i år har været Peter Odemwingie, der tog Premier League med storm sidste sæson. Den 30-årige angriber har kun nettet 2 mål til dato, og selvom Shane Long har kompenseret nogenlunde ved at score 3 gange, har holdet som helhed kun fået skabt 7 mål i hele 8 kampe, hvilket er noget af det dårligste blandt alle holdene i PL. 

Trupnyt

Tilsyneladende har West Bromwich ikke problemer med skader af nogen art, så Hodgson kan stille med sit stærkeste hold. 

 

Trup

Foster, Fulop, Reid, Jones, Jara, Olsson, McAuley, Dawson, Tamas, Mattock, Shorey, Brunt, Morrison, Mulumbu, Scharner, Dorrans, Thomas, Gera, Tchoyi, Odemwingie, Long, Cox, Fortune

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Foster

Reid – Olsson – McAuley – Jones

Brunt – Mulumbu – Scharner – Thomas

Odemwingie – Long


  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback