18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Norwich: Arsenal holder buret rent

Match center
1. juli 2020 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Peter Bankes
27. jun. 2020 kl. 20:57 (Opdateret 1. jul. 2020 kl. 20:56) 27/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (17)
Chance: 45%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Kanariefuglene letter ikke

Et sjældent tip på Premier League fra min side, men givet Norwichs offensive vanskeligheder i øjeblikket finder jeg odds 2.28 på, at kanariefuglene ikke kommer på tavlen en smule for højt. NordicBet ligger i øvrigt et nøk over det øvrige marked. Så at 'Arsenal holder buret rent' – dét skal da prøves!

Det taler for spillet

 • Norwich har ikke formået at score i 67% af deres udebanekampe i Premier League denne sæson. I løbet af deres seneste 7 kampe har de grøn og gulklædte kun nettet én gang og tabte 5 gange til nul.
 • Ser man de underliggende stats er der ikke megen hjælp at hente. Man snitter 0,84 xG for selvsamme 7 kampe og blot 0,6 xG for de sneste to spillerunder.
 • Således er Norwich ikke overraskende også inde i en resultatmæssig horrible periode. Måske den dårligste i hele sæsonen. På udebane har man i særdeleshed haft det svært. 1-3-11 lyder udebanestatistikken for sæsonen, hvor man kun kan bryste sig af at score 0,4 mål pr. kamp.
 • Norwichs offensive spil hviler strengt taget på blot tre spillere. Teemu Pukki og Todd Cantwell er de eneste, der har scoret mere end én gang i Premier League. Sammen med Cantwell er Emiliano Buendía den eneste egentlige kreatør. At lukke ned for Norwich består således i det store hele i at lukke ned for disse tre spillere. (Bemærk i øvrigt, at Cantwell og Buendía spillede 90 minutter i lørdagens FA Cupkamp, der gik hele vejen i forlænget spilletid. Pukki blev udskiftet efter efter 70 minutters spilletid.)
 • 3 af Arsenals seneste 5 hjemmekampe i Premier League er vundet til nul. I sidste runde ude mod Southampton vandt man ligeledes uden, at modstanderen kom på tavlen. I de seneste to kampe har man holdt modstanderen til under 1 xG (0,9 ude mod Brighton og 0,8 ude mod Southampton).
 • Norwich ligger sidst i tabellen med 6 point op til redning. Overlevelse ser svært ud. Omvendt må Arsenal stadig tro på deres mulighed for at indhente Manchester United og spille sig i Champions League. Der er dog ikke plads til flere slip-ups.

Hold øje med

 • Arsenal lukker i gennemsnit 1,33 mål ind pr. hjemmekamp, hvilket er en smule over ligasnittet på 1,18. Man har på papiret den blot 11. bedste defensiv i Premier League. I alt har Arsenal kun holdt nullet i 4 hjemmebanekampe i Premier League denne sæson, svarende til 27%.
 • Arsenal har flere defensive fravær (se nedenfor), herunder førstemålmand, Bernd Leno.
 • Det omvendte opgør endte 2-2 og var generelt et chancerigt og åbent opgør.
 • I lørdagens FA Cupopgør hjemme mod Manchester United led Norwich i størstedelen af kampen under den seneste tids offensive vanskeligheder. Dog kom de til flere og flere muligheder som kampen skred frem, og Manchester United langsomt gik i stå. I de sidste tyve minutter skabte Norwich flere store chancer såvel som en scoring og var på mange måder det bedste hold, indtil man blev reduceret til 10 mand.
 • Arsenal er ingenlunde kommet overbevisende fra land efter coronapausen og synes stadig at kæmpe med at få spillet til at fungere under manager, Mikel Arteta. 0-3-nederlaget til Manchester City i første kamp efter pausen viser dette til fulde, ligesom resultatet også afslører Arsenal-defensivens skrøbeligheder.
 • Arsenal spiller søndag kvartfinale i FA Cuppen ude mod Sheffield United. Afhængig af resultatet kan odds såvel som Arsenals trup ind til opgøret mod Norwich naturligvis ændre sig. (Opdatering: Efter opgøret mod Sheffield United, der endte 2-1 til Arsenal, har oddset endnu ikke ændret sig søndag aften. Arsenal-forsvaret gjorde det i øvrigt udmærket.)

Trupnyt

Arsenal: Ifølge transfermarkt har hjemmeholdet følgende spillere skadede til kampen: Bernd Leno (MM, fast), Calum Chambers (HB, fast), Cédric Soares (RB, ukendt; vinterindkøb), Pablo Marí (CF, ukendt; vinterindkøb) og Lucas Torreira (DM, fast). I øvrigt sad David Luiz udenfor i sidste Premier League-rundes opgør mod Southampton. (Opdatering: David Luiz startede inde for Arsenal i søndagens FA Cup-opgør).

Norwich: Ligesom Arsenal har udeholdet også flere fravær i forsvaret. Christoph Zimmermann (CF, fast) såvel som Grant Hanley (CF, fast) og Sam Byran (HB, fast) er efter alt at dømme ude.

Kilder

soccerstats, transfermarkt, fbref og FotMob.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback