18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - SoenderjyskE: AGF vinder i sejre på mindre end 4 mål i kampen fo

Match center
21. februar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Mads-Kristoffer Kristoffersen
20. feb. 2021 kl. 18:02 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 17:54) 20/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

AGF kan vinde på hjemmebane med under 4 mål i kampen ( under 4 mål begge hold)

Chance: 42%
Betvalue: 102,06%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

AGF er truet af FCK på samme pointantal ( 29 p). Mens FCM vandt i Ålborg ret overbevisende. Brøndby møder Vejle på hjemmebane. Næste gang møder AGF FCK. Vil AGF ikke overhales af FCK eller have FCM og BiF stikker af, så skal der point på kontoen. Helst 3 point inden deres tætteste rival i næste runde FCK. 

For 

Begge hold har haft besvær med at skabe chancer. Begge er to stærke defensive hold, som kan have besvær med at nedbryde hinanden. 

Patrik Mortensen har ikke lavet mål i 5 kampe, men har fået 14 point i de seneste 6 kampe ( 1-3-1-3-3-3). 

AGF har vundet de seneste 3 kampe på hjemmebane mod Sønderjyske.

AGF har i de seneste 10 kampe vundet 6 og spillet 4 uaggjort mod SønderjyskE. 

Grabara i AGF 5 clean sheets og Lawrence 3. To scoring på det seneste er 2 langskudmål af Albæk, og et straffespark af Marc Dal Hende. 

Hold øje med

Ekanis er ikke ikke karantæne de er ophævet efter SønderjyskE har klaget over det røde kort mod den noget omdiskuterede kampe mod FCK. 

AGF virker ret sårbar, hvis ikke Patrick Mortensen præstere - der er ikke rigtig et alternativ i angrebet. 

SønderjyskE har været bedst på udebane i de seneste 6 kampe. Mens AGF i de seneste kampe mod SønderjyskE kun har vundet de 3. 

Seneste sejr for AGF hjemme var på 4-2 og dermed over 3,5 mål. 

AGF er igang med at udvikle en mere boldbesiddende spillestil mens SønderjyskE har en spillestil, hvor de afventer en kontra. AGF skaber ikke ret meget pt. Det kan have noget at gøre med Ankersen og Bundu mangler til at servicere Patrick Olsen med deres hurtige løb. Parick er knap så hurtig, men han en næse for placering, hvor bolden kommer. 

AGF har ikke rigtig det gear fra efteråret, hvor de overfaldte hold - og heldige med 1-0 mod Lyngby. Jeg tror det her dyk har noget med vejret at gøre, og AGF har på Ceres Park 3. bedste bane i Danmark. Vejret har ændret sig til fordel for angriberne.

Andet

AGF har Munksgaard i Karantæne. Bejamin Hvidt fra AGF i karantæne ved næste kort. 

AGF skader: Tingager, Z. Duncan, S. Tengstedt og Mathias Jørgensen. 

Kombinationen

Tryk på 1 for hjemmesejre til AGF, og derefter under 3,5 mål i kampen. Så går oddset fra 1,90 på hjemmesejre til odds 2,43 for spiller på to kriterier. Hjemmesejre + under 3,5 mål i kampen. Det betyder vinder AGF ikke er spiller tabt. Vinder AGF, men der er lavet 4 mål i kampen er spillet også tabt. Vinder AGF eksempelvis 2-1 er spillet vundet. 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback