Annonce

30km skiathlon Lillehammer: Didrik Tønseth top 3

3. december 2017 kl. 11:45
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 7%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 14,29
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er pent vær og løberne skal ud i en svært tøff test tidlig i sesongen. Tønseth har vært skadet før sesongen startet og ikke fået trent så meget. Det kan betyde at han kommer med mere overskudd end flere af de andre løberne. Løjpen er tøff og føret er perfekt for de med god teknik og Tønseth er en teknisk dyktig løber som er specielt god i den klassiske delen.

Tønseth står ikke tilbage for nogen på den klassiske delen og skal han i top3 så er han nok afhængig af at det er en lille gruppe som stikker i fra. Det er selvfølgelig ikke veldig sandsynlig med en så stor stærk gruppe - men flere af de bedre løberne havde en lang dag i går og kan havne bag før skibyttet.

Sundby vil forsøge at sprække feltet og Tønseth er så en af hans viktigste hjælpere sammen med fx Niskanen. Tønseth kan ikke matche mange i selve afslutningen af løbet og har ofte endt lige udenfor pallen.

Tønseth blev nummer seks på denne distancen under VM, kun 1.5 sekunder bag nummer tre.

Han går hjemme i Norge.

Han gik ikke sprinten i går.

Han har for det meste været med i topp5 på denne distancen.

Det er mange løbere som virker at være i god form her i sesongstarten og det er bare tre som får medalje:-) Så han trænger nok lidt tur underveis. Et løb med for stort felt vil ikke være gunstig for han og det store spørsmålet for hans del, er jo om han har fået trent nok til at holde distancen.

Odds 15 er i overkanten selv om han ikke er specielt god til fri eller at afslutte og jeg synes han skal ha mindst 7% sjanse for medalje i dag.

Unibet har fx rangert Tønseth som favoritt nr.13 så det er mange som ikke skal ramme dagen om dette tipset skal gå ind.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback