18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM kval Gruppe C - Gruppen med Italien og England

Opdateret
Frank Pilantra Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Gruppe C i EM kval indeholder to store fodboldnationer, som er de store favoritter i henhold til EM kval odds. Der er næppe tvivl om, hvem der er favoritterne til at gå videre til EM 2024.

Mange kan sikkert huske Kasper Schmeichels kommentar til englænderne "Has it ever been home?" og selvom England har stolte traditioner, så har de aldrig vundet EM-trofæet. 

Gruppe C bliver måske den mest følelsesladede pulje af dem alle. Italien og England er topkandidater til at løse de to billetter til slutrunden, og deres indbyrdes møder bliver en ren copy-paste af den dramatiske EM-finalen på et fuldsat Wembley i 2021.

Ukraine kommer til at kæmpe med alt, hvad de har kært, især set i lyset af den russiske invasion af landet, og så er der Nordmakedonien, der for bare et år siden sendte chokbølger gennem hele fodboldverdenen ved at eliminere de italienske europamester i playoff-fasen i jagten på en plads ved VM i Qatar.

Malta er femte hjul i puljen, og den lille ø-stat skal først og fremmest håbe på at skrabe points sammen via gode præstationer hjemme på det nationale stadion i Ta' Qali.

EM kval gruppe C Odds

Vinder af gruppen

Kvalificere sig til slutrunden

Kommentarer

Feedback