18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Europa League Topscorer 23/24

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Udover spil på Europa League odds vinderen 2024, vil langt de fleste online bookmakere på det danske licensmarked byde ind med spændende Europa League topscorer odds. Disse sæsonspil åbnes allerede før turneringen går i gang og vil holdes åbne indtil de fortsat er matematisk spilbare. 

Der kan gemme sig nogle spændende spil i Europa League topscorer spillet, fordi der ofte gemmer sig nogle oversete angrebsperler på de forskellige hold. Det er heller ikke nødvendigvis de dygtigste angribere, der napper trofæet. 

Det kan også blive afgjort på baggrund af enkelte storsejre hos mindre kendte hold, hvor en forholdsvis ukendt angriber er heldig med at score en række mål. Odds på Europa League 2023/24 topscoreren forekommer derfor lige så interessant som i sidste sæson. 

Her blev den knapt så kendte angriber Boniface delt turneringstopscorer sammen med Manchester Uniteds Marcus Rashford. Boniface havde her held med at nette i et par meget målrige kampe med sit belgiske hold Union Saint-Gilloise, hvilket rakte til en delt topscorerpris.

Kommentarer

Feedback