18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América gruppe D: Får vi brasiliansk sambafest?

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Brasilien bør sætte sig tungt på førstepladsen i gruppe D - men hvem følger med dem videre til kvartfinalen? Meget taler for Colombia, men Paraguay og Costa Rica kan måske overraske. Det bliver med garanti ikke kedeligt og selv brasserne skal ikke tage for let på opgaven eller undervurdere gruppemodstanderne.

Se odds for Copa America Gruppe D hos Expekt

.

Forventningerne er skyhøje til Brasilien og alt andet end tre sikre sejre i gruppespillet vil være en skuffelse for de sejrsvante brasilianske superstjerner.

I den sydamerikanske VM-kvalifikation har Brasilien haft det svært og de kommer med Dorival Jr. som ny landstræner. Han skal sætte Brasilien tilbage øverst på Copa América-tronen og det skal i første omgang gå ud over Colombia, Paraguay og Costa Rica.

Men Colombia kommer til USA med selvtillid. De er fortsat ubesejrede i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de bl.a tog en 2-1 sejr over Brasilien efter to scoringer af Liverpool-angriberen Luis Díaz.

Paraguay kommer et stærkt kollektiv med en solid defensiv, så modstanderne kan få svært ved at komme til chancer mod det kompakte forsvar. De skal dog have fundet nogle løsninger for den haltende offensiv, hvis de vil videre fra denne gruppe.

Costa Rica kan spille frit og uden forventningspres. De har ikke de store stjernespillere til rådighed, men den erfarne keeper Keylor Navas kan udrette mirakler i målet.

Gruppe D: Vinderodds

Vinder Højeste odds Bookmaker
Brasilien 1,40
Colombia 3,70
Paraguay 13,00
Costa Rica 17,00

Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Kommentarer

Feedback