18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Opdateret

Champions Battle 2024: Tennisstjernerne i Herning

Der er topmøde i Herning den 11.juni, hvor de fire verdensstjerner Holger Rune, Caroline Wozniacki, Elena Svitolina og Gael Monfils mødes i Champions Battle 2024. Det er opvisningskampe uden point på spil, men der vil være prestige i at vinde disse kampe, og der er statsgaranti for underholdning. Der spilles tre kampe i alt: 2 singler mellem hhv. Wozniacki og Svitolina og Rune mod Monfils. Det hele afsluttes med en mixdouble mellem Rune/Wozniacki og Monfils/Svitolina. 

Gael Monfils & Svitolina i Jyske Bank Boxen

Kendisparret Gael Monfils og Elena Svitolina også kaldet g.e.m.s.life på Instagram bliver modstanderne, når Holger Rune og Carolline Wozniacki tørner ud sammen i Herning den 11.juni. 

Det er første gang, at vi på dansk jord har samlet fire så store tennisnavne én enkelt aften. Selvom det er en showkamp, hvor intensiteten formentlig vil være begrænset og der vil være en afslappet stemning, så undgår vi ikke verdensklassetennis. 

Gael Monfils har i årevis underholdt tennisverdenen med sine uhyggelige evner på en bane. Det er særligt atletisk, at den franske stjerne kan få folk til at tabe kæben, når han når den ene mirakuløse bold efter den anden. Det er blevet til 12 titler på ATP Touren for den karismatiske franskmand. De bedste Grand Slam resultater er kommet i 2008 ved French Open og US Open 2016, hvor han i begge tilfælde nåede semifinalerne. Der skulle superstjerner som Roger Federer og Novak Djokovic til at stoppe ham.

Gael Monfils

Elena Svitolina har et imponerende CV. Tre Grand Slam semifinaler i form af to ved Wimbledon og en ved US Open. Derudover har ukraineren en bronzemedalje fra OL i Tokyo og en titel fra WTA Masters slutspillet tilbage i 2018. Det er især over de sidste par sæsoner, at Svitolina er trådt i karakter som spiller. Hun har selv udtalt, at krigen i Ukraine har givet hende nye perspektiver som tennisspiller.

Champions Battle 2024 - Det danske hold

Holger Rune kommer direkte fra en flot turnering i Paris, hvor han tabte i kvartfinalen til Alexander Zverev. Generelt har Holgers mindset det ofte svært med disse type kampe som Champions Battle, hvor det primært er et show. Det passer ikke helt danskerens mentalitet, der altid kun har sejren som eneste prioritering. Omvendt har Holger en karisma, der kan forføre ethvert publikum. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp, hvor der vil være analyser af hans kampe ved Champions Battle. Du kan også livestreame Holger og se, hvordan danskeren klarer sig ved Champions Battle.

Caroline Wozniacki har som tidligere verdensetter så meget star quality, at selvom hendes form ikke er i højeste gear, så kan hun altid levere et show. Danskeren har ikke haft det bedste år, men hun trives i disse omgivelser, hvor hun kan underholde publikum. Det gjorde hun blandt andet i sin afskedskamp mod Angelique Kerber i Royal Arena for tre år siden. 

Det bliver spændende at følge dynamikken mellem Holger Rune og Caroline Wozniacki i mixdouble. To spillere med et ekstremt vinderinstinkt og oceaner af underholdningspotentiale. Det bliver samtidig en potentiel optakt til OL i Paris, hvor de to skal spille double sammen, hvis alt flasker sig. Du kan livestreame Caroline og følge hendes kampe ved Champions Battle. 

Champions Battle program

Champions Battle 2024 finder sted tirsdag den 11. juni 2024, her får du programmet:

Kl. 18.30: Caroline Wozniacki vs. Elina Svitolina
Kl. 20.15: Holger Rune vs. Gaël Monfils
Kl. 22.15: Caroline Wozniacki & Holger Rune vs. Elina Svitolina & Gaël Monfils
Kl. 23.15: Slut

Hvem vinder Champions Battle? 

Det ligner på papiret et meget lige opgør. I herresinglen har Danmark fordel af Holger Rune, der på nuværende tidspunkt er et niveau over Gael Monfils. Det er med omvendt fortegn i damesinglen, hvor Svitolina ser stærkere ud end Wozniacki, hvis man ser på resultater fra 2024. 

I doublen kan alt ske, men Svitolina og Monfils er trods alt mere sammenspillet og erfaren som double end den danske konstellation.

Champions Battle livebetting

Markedets bookmakere nøjes naturligvis ikke kun med at udbyde prematch odds på Champions Battle kampene. Der vil være et lige så stort udbud af live odds, når de forskellige kampe går i gang.

Fakta om Champions Battle 

Champions Battle 2024

Turnering Champions Battle 
Kategori Opvisningskamp
Dato 11.juni
Sted Herning, Danmark
Underlag Hard
Antal spillere 4


FAQ om Champions Battle 2024

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om Champions Battle 2024:

Hvor kan jeg spille på Champions Battle?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på Champions Battle. 

Hvor finder jeg odds på Champions Battle?

Betxpert har odds på de bookmakere, der har odds på alle kampene i Herning.

Hvor spilles Champions Battle 2024?

Showkampene spilles i Jyske Bank Boxen i Herning.

Hvem deltager i Champions Battle?

Holger Rune, Caroline Wozniacki, Gael Monfils og Elena Svitolina.

Hvornår spilles Champions Battle?

Champions Battle begynder tirsdag den 11.juni kl. 18.30 

Hvilket underlag spiller de på ved Champions Battle?

Der spilles på indendørs hard court. 

Hvor mange er der plads til under kampene ved Champions Battle? 

Der er plads til 10.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen. 

Kommentarer

Feedback